Elektron Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Ali G indahause RULEZZZ.... :) ,Znaki, Ring(zajebi***) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Amorres perros NBK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarK Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Agent XXX Królowa potępionych (zaj.. muzyka) popieram w 100% :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Wie ktoś może skąd można ściągnąć Włądce tylko że reżyserską wersje na divx'a i żeby była bobra jakość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Agent XXX Królowa potępionych (zaj.. muzyka) Tu sie zgadzam ze muzyka spoko ale fabula nedzna. Chociaz w Krolowej potepionych znacznie lepsza. Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Brother - zajebisty film o maffi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Widziałęm Changing Lanes- Samuel L. Jackson i B. Affleck. Bardzo ztonowany film ale i pełen napiecia tak ze az chce sie dowiedziec jak sie skonczy.POLECAM Szacuneczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 Brother - zajebisty film o maffipodzielam zdanie. japonski the ring tez dobry film. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 moje typy OCEANS_ELEVEN zajeb@@@@sta opsada brat pit clony and reszta Enemy at the Gates-wróg u bram :)))))))))))))))poprostu chce zostac snajperem ali mi sie podobal moje typy OCEANS_ELEVEN zajeb@@@@sta opsada brat pit clony and reszta Enemy at the Gates-wróg u bram :)))))))))))))))poprostu chce zostac snajperem ali mi sie podobal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 9 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2002 To filmy jakie ma w swojej kolekcji i moge polecic :-) zdecydowanie warte ogladniecia ! Chiken Run Dzien Swira Eight legged freaks Ghost Ship Halloween Ressurection Jackass The Movie 007 Die Another Day Harry Potter And The Chamber of Secrets Jeepers Creepers Joe Somebody Kariera Nikosia Dyzmy MIB 2 Minority Report Pitch Black Red Dragon Resident Evil Shrek Slackers Spiderman 2002 Sum of all fears The bourne identity The Ring The Santa Clause 2 The Shawshank Redemption The Transporter Widowmaker xXx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 i znowu ja: ~-DOG SOLDIERS - mało popularny film chyba-brytyjska historia zolnierzy walczacych z......ogladnijcie sami--fajnie trzyma w napieciu-swietny klimacik ~-MALLRATS (szczury z supermarketa-pl)-Jay i Silent BOB rządzą:):):):::):):):):):):) ~-HALF BAKED (ŻółtodZioby)---W tym filmie poważnie - nie ma 5 minut zeby na ekranie nie było blanta - a przy tym jakie teksty ....zjebać sie idzie ze smiechu<ganja> Oczywiscie nie pisze tytulów ktoore ogladałem tylko te które warte są polecenia:) Jakby sie dało to prosiłbym o przyklejenie tematu ,co panowie moderatorzy?????? Szacuneczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOLO Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Heh ja bylem tydzien temu na Znakach (polecam) i myslalem ze to jest straszny film (przyznam sie mialem troche stracha choc jestem stary chlop hehe) ALE wczoraj bylem w kinie na Ringu i tak schizujacego filmu to nigdy nie widzialem bylem bardziej spanikowany niz moja dziewczyna :oops: :)))hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Liberty Stand Still caaaaaaaaaalkim przyzwoity Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Kariera Nikosia Dyzmy We were soldiers 40 dni 40 nocy goraco polecam koles postuje od sexu przez 40 dni Ali G Indahouse Respect :D Lagier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Taxi 2 13 duchów troche pokręcone ale fajne Rate race komedia full wypas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 van wilder! zajebista komedia... MEAN MACHINE!!! film roku! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 a taaa zapomnialem Van Wilder (Wieczny student) jak najbardziej cos na styl American Pie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Znaki! Na razie tylko to mi do głowy przychodzi ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Ali G How High a ostatnio to sobie stare filmy ogladam :D no i rat race jest godny polecenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stiven Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Polecam film francuski pt BAISE MOI (Gwałt), o dwóch klientkach które podróżują po Francji wykorzystując seksualnie i mordując napotkanych przypadkiem ludzi. Mocny film inne niż wszystkie.Wczoraj go obejrzalem i zrobiłem duże oczy 8O 8O 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2002 Zielona mila (dramat ale super) the wash (hiphopowa mujnia, komedia) 13 duchów instynkt dom na nawiedzonym wzgórzu ali g how high szkoła uwodzneia (ale się na ty brechtałem :-) ) Duchy marsa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 powiem krótko: bujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjaaaaakash!!!!!!!!!!!!!!! hhehehe (czy jak to sie psize?!?!) Wtajemniczeni widzą heehhe. Dobry jest ejszcze how high the wash Jeepers Creepers ostatnio nawets spidermana :D oglodalem -mi sie podobał :) Chłopaczki z sąsiedztwa Nikt nie wspomniał o Hakerach :PPP teeż wypas jak dlamnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matyj Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 Polecam: Kariera Nikosia Dyzmy How High xXx Not Another Teen Movie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 RESIDENT EVIL RULEZZ!!!!!!!!!!!!!!!! NIE MOGE SIE DOCZEKAĆ NEMESISA!!!! TO JEST U MNIE 10/10...!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 te filmy sa za bardzo shizujace wole cos z pana tadeusza :)))))))))))))))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 16 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2002 DOG SOLDIERS RULEZZZZZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 Duzo tego bylo miedzyinnymi Lord Of the Rings Star Wars Stygmata Requiem for A Dream Pi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Resident Evil i najlepsza komedia jaka ostatnoi ogladalem czyli HOW HIGH - zajebisty film Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 mogzna sie dowiedziec skad sciogaliscie xXx ? chodzi np dc kaza itp THX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 ja tam lubie Harrego Pottera :D - zajebioza Star Warsy - wszystkie stare, Powrot do Przyszlosci - wyszla trylogia na DVD - qpuje se na gwaizdke a tak pozatym to wszystkie co w Kinie bo mam wjazd za free do konca 2003 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...