bbc20000 Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 1.K-19 the Widow Maker - RADZIECKI OKRET PODWODNY MA PROBLEMY Z REAKTOREM ATOMOWYM (NA FAKTACH AUTENTYCHNYCH) 2.Austin Powers in Goldmember - 3 czesc Austin Powers (taka sobie) 3.Reign of Fire - Film o smokach ktore niszcza ludzkosc (Polska aktorka w roli glownej (Izabella Scorupco), ciekawe efekty specialne) 4. Formula 51 - SAMUEL L JACKSON (chemik ma formule na nowy narkotyk ktory ma byc 50x mocniejszy od Ecstacy) (dobrze zrobiony) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 van wilder! zajebista komedia... MEAN MACHINE!!! film roku! Super film. Szczegolnie scena z psem i eklerkami byla smieszna :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Porter jest do Bani, skopany film..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 PANOWIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Moje propozycje i jak zobaczycie to wam buty popospadają!!!!!!!!!!!!!!! 1. Half Baked (żółtodzioby)---nie ma 5 min.(dosłownie) żeby na ekranie nie było jarania 2. Cheech & Chong's : Up in smoke ---- podobne klimaty...(tyle że bardzie hipisowskie MAN)-troszki stary juz film Jak ktos lubi ogladac filmy typu Friday ....o jaraniu i niczym ciekawym .... TO POLECAMMMMMMM MIAZGA NA CALEJ LINI FRONTU:):):)::):):):):):)0 Szacuneczek Ps. oba dorwałem wpisujac w kazie Ganja czy jakos tak:) I cały czas nalegam na przyklejenie tematu!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 A oto moja trojka: Oczywiscie na pierwszym miejscu 1.LAS VEGAS PARANO 2.Half Baked 3. How High Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Fajny jest tez 51st State i Orange County Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Agent XXX Cube 2 Eksperyment Equilibrium Training Day (Dzien Proby) Mulholland Drive Raport Mniejszoci Requiem dla snu Red Dragon The Panic Room (Azyl) Tozsamosc Bourne'a The Ring (obie wersje) Pianista The Transporter Road to Perdition (Droga do zatracenia) Trapped (24 godziny) Irreversible (Nieodwracalne) Jackass The Movie The Salton Sea Złap mnie jeśli potrafisz The Haunting (Nawiedzony) Gangi Nowego Jorku Wszystkie filmy wypas!!!! Agent XXX Cube 2 Eksperyment Equilibrium Training Day (Dzien Proby) Mulholland Drive Raport Mniejszoci Requiem dla snu Red Dragon The Panic Room (Azyl) Tozsamosc Bourne'a The Ring (obie wersje) Pianista The Transporter Road to Perdition (Droga do zatracenia) Trapped (24 godziny) Irreversible (Nieodwracalne) Jackass The Movie The Salton Sea Złap mnie jeśli potrafisz The Haunting (Nawiedzony) Gangi Nowego Jorku Wszystkie filmy wypas!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 MATRIX + MATRIX RELOADED....:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 No to uwaga : TRZEBA OBEJRZEC !!! DOBERMAN stary troche ale wypas gangsterski HAZARDZISCI Mat Damon , Edward Norton -nic dodac nic ujac DESPERACI Ryan Philpe, Benicio DelToro - KOSMOS FILM. WARTO OBEJRZEC !!! HOW HIGH - kazdy wie HELIKOPTER W OGNIU - KOSMOS - realny opis wojny w tych czasach WE WERE SOLDIERS - Tu nie trzeba nic pisac KOSMOS! Z NOWOSCI !!! PHONE BOTH - koles uwieziony w budce telefonicznej przez snajpera MUSICIE to obejrzec takiego filmu jescze niebylo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taso Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 "Szczury z supermarketu" i "Jay i Cichy Bob kontratakuja" :D :lol: Moze to nie jest rozrywka na najwyzszym poziomie, ale mi sie podoba :wink: Matrix (i Matrix Reloaded) :) Rejs :D CK Dezerterzy :D :D Good Morning Vietnam Nic mi do glowy nie przychodzi wiecej, ale wielu BARDZO dobrych filmow nie wymienilem (bo nie pamietam teraz :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Equilibrium zajebisty film robiony na klimat matrixa. Podabal sie matrix to i obejrzyj to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 Equilibrium zajebisty film robiony na klimat matrixa. Dobry ale nie zajebisty. Choc to rzecz gustow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shangri_La Opublikowano 29 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2003 to ja polecam takie :D Akira i Ninja Scroll pozdro dla tych, co wiedza o co chodzi :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 Ze starszych: - PULP FICTION - 4 POKOJE - POWROT DO PRZYSZLOSCI (3 CZESCI) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 moje typy to: The RIng - wiadomo :D Znaki - tak samo :D Rat Race - ubaw po pachy :D Jak stracic chlopaka w 10dni - z dziewczyna w kinie bylem.... heh niewiele z filmu pamietam :P ale mam na kompie :D ma ktos do niego napisy ?? 28dni (nie mylic z 28dni pozniej :!: ) ten jest komedia z Sandra Bullock :D Krolowa Potepionych (zaje#$%ty film :!: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 Ze starszych: - PULP FICTION - 4 POKOJE - najlepsza komedia jaka ogladalem, a sporo tego bylo - POWROT DO PRZYSZLOSCI (3 CZESCI) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 to ja polecam takie :D Akira i Ninja Scroll pozdro dla tych, co wiedza o co chodzi :wink: A WIEDZA WIEDZA i POLECAJA !!! plus GITS i ARMITAGE no i bym zapomnial ---> PRZEWYPAS STULECI ---> IRIA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
©Brachol®™ Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 a ja polecam ninja scroll ghost in the shell tekken the motion picture matrix 1 i 2 how high bondock saints (jakos tak to sie pisze) ice age i terminator 3 parody (trwa jakies 5 minut) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
©Brachol®™ Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 aha i jeszcze k-pax raport mniejszosci happy gilmore the one Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 30 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2003 Rekrut Darkness Falls Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polaros Opublikowano 31 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2003 Bowling for Columbia jezeli ktos nie wie co to to przypome ze dostal w tym roku oskara za dokument, a podczas jego odbierania odcieli rezyserowi mikrofon bo troche jechal po Bushu. Sam film jest naprawde niesamowity pokazuje USA z zupelnie innym swietle. A co do normalnej filmowej sieczki to ostatnio nie obejzalem nic godnego polecenia :( :( :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Jedynym filmem który mi naprawde utknął w pamięci to jest: " Człowiek Homar z Marsa " (dosyć stary film) I stary kultowy serial "Kosmos 1999" to sie ogladalo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Jedynym filmem który mi naprawde utknął w pamięci to jest: " Człowiek Homar z Marsa " (dosyć stary film) I stary kultowy serial "Kosmos 1999" to sie ogladalo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 najlepszy film na swiecie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ERQ Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 To teraz ja: Inerstate 60, polskie tłumaczenie Ale jazda (extra tłumaczenie) :D Jeden z lepszych filmów jakie ostatnio oglądałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 To teraz ja: Inerstate 60, polskie tłumaczenie Ale jazda (extra tłumaczenie) :D Jeden z lepszych filmów jakie ostatnio oglądałem. Taka bajeczka :? Ja polece About Schmidt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volteq Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 28 Days later - IMHO Resident Evil o niebo lepszy. 13 Ghost - wypas horror ;) Half Past Dead Below Final Destination 2 The Foreigner - Segal + Warsaw City, normalnie ... [7/10] i to co TRZEBA zobaczyc!!: Wieczny Student - nie jjem wiecej kanapek z duza iloscia sosu [blaah] Nakreceni - szolbiznes po polsku Dzien Swira - kultowy film :D - smialem sie prawie na podlodze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Half Past Dead - syf nie film Below - chyba o Blow chodzi Final Destination owszem, ale pierwsza czesc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volteq Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Half Past Dead - syf nie film Below - chyba o Blow chodzi Final Destination owszem, ale pierwsza czesc chyba nie, BELOW - Pod woda, choc wg stopklatka.pl "cisnienie" :?: :o a co do HPD sie nie zgodze, lecz kazdy ma swoje zdanie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Film pr "Bunkier" miazdzy... 8O Jeszo oglądalem Baby Boy, Gang Related w tych dniach... A tak ps. Ali G moze i jest smiesznym filmem ale Ali jako osoba... toz to lol :!: Caly czas slychac tylko west side, 2pac, soop a tym czasem snoop z niego beszta :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...