Taso Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 Film pr "Bunkier" miazdzy... 8O (...) True, dobry film :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 A ja polecę wszystkim już nie najnowszy, ale na maxa <span style="color:red;">[ciach!]</span>ny w kosmos film - "Czarny kot, biały kot". Rzadko kiedy tak się śmieję na filmach.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 2 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2003 A ja polecę wszystkim już nie najnowszy, ale na maxa <font color="#FF0000">[ciach!]</font> w kosmos film - "Czarny kot, biały kot". Rzadko kiedy tak się śmieję na filmach.... DOKLADNIE !! / kto tego filmu niewidzial musi ZOBACZYC !!! Taka beka ze niemoglem sie po tym filmie pozbierac to jakis serbski film ale aktorzy z niego to chyba centralnie z jakiejs wiochy przysli polowa bez zebow i wszyscy cwaniakuja normalnie PRZELOL !!!!! :D :lol: :D :lol: :!: OBEJRZEC MI GO !!!!! a dlugo po nim zadna komedia was tak nierozbawi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...