kamilo23 Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 COś mnie teraz naszło rozwaliłęm codegena i mam zamiar zrobić coś z nim. Mam pytanie bo chce dać na kable rurki tremokurczkiwe i darłęm na chama :mur: :mur: kable z wtyczki i uszkodziem wtyczke wiec siępytam wtyczke kupie ale jak na przyszłość :rolleyes: wyciągać kable z wtyczki, bo szukałem na tweaku ale nie znalazłem. jest to (będzie mój 1 mod), możecie jeśli chcecie podać mi jakeiswskazówki byłbym zaszczycony :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeuroPL Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 Jakie kable z jakich wtyczek? O co wogóle chodzi w tym poście? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 Było dużo razy. Bierzesz igłe albo coś cienkiego, przyglądasz się wtyczce od góry (od strony pinów), tam bedziesz miał takie 2 wystające blaszki. Igłą (lub czymś innym) wyginasz je do środka wtyczki i już. I tak z następnymi. Za pierwszym razem może być troche trudno ale potem już powinno ci iść coraz lepiej. Mam nadzieje, że o to ci chodziło w tym poście. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew^ Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 kupujesz wtyczke mini jacka urywasz glowke zeby zostala sama rureczka i to co ci zostalo wkladasz w molexa on odgina metalowe zabezpieczonka w molexie i mozasz spokojnie wyciagnac kabelki poszukaj w google nazywa sie molex extractor czy jakos tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 Looknij na moj mod zasilacza (z podpisu) tam sa podane metody wyciagania wtyczek z molexow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 Dzięki chłopaki na was to zawsze mozna polegać :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...