nadi Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 Jaki jest przyrost wydajności przy tej opcji włączonej np w 3d marku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 to zalezy od karty chociarz jak mialem giefa 3 to nie widzialem zadnej roznuoicy miedzy wlaczonym a wylaczonym fast writes Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 faswrites??? jesli pod xp to chyba pomylka bo pod tym systemem napewno tej opcji nie uruchomisz bo uaktywniona jest sidebanding:) a nie mozna miec dwoch trybow jednoczesnie:) z tego co czytalem na necie to lepiej olac faswrites bo roznica w wydajnosci zadna a jak zalaczysz nieraz w biosie to system moze byc niestabilny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 nie mozna miec dwoch trybow jednoczesnie:) :?: :?: :?: Ja mam Sideband Addressing i Fast Writes uaktywnione i wszystko śmiga bez problemu i zapewniam, że da się uruchomić oba tryby jednocześnie 8) Faktycznie wzrost wydajności jest praktycznie niezauważalny, ale fajnie sobie powłączać "bajery" :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Nie jest to problemem, zeby oba byly naraz wlaczone, mam obydwa uaktywnione i jest ok. Wzrost maly, ale zawsze jakis - ok. 200 punktow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Nie jest to problemem, zeby oba byly naraz wlaczone, mam obydwa uaktywnione i jest ok. Wzrost maly, ale zawsze jakis - ok. 200 punktow Te 200 punktów to akurat w przypadku 3dmarka 2000 próg błędu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L€€_$HY Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Nie jest to problemem, zeby oba byly naraz wlaczone, mam obydwa uaktywnione i jest ok. Wzrost maly, ale zawsze jakis - ok. 200 punktow W 3dM 2000 czy 2001? :) A poza tym - sorry za lamerskie pytanie - czy kazda nowsza karta obsluguje FW? Np. moja? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Mam ON Fast Writes & Sideband Addressing and all OK. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robin64 Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 nie mozna miec dwoch trybow jednoczesnie:) :?: :?: :?: Ja mam Sideband Addressing i Fast Writes uaktywnione i wszystko śmiga bez problemu i zapewniam, że da się uruchomić oba tryby jednocześnie 8) Faktycznie wzrost wydajności jest praktycznie niezauważalny, ale fajnie sobie powłączać "bajery" :wink: u mnie oba tryby = on i jest OK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 po co wlaczac je skoro 1) wydajnosc jest wieksza o 0.0000000000001% 2) moze powodowac bledy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 To po co to jest??! (pytanie retoryczne) U mnie działa tylko Fast Write, zero błędów, zerowy przyrost wydajności. Win XP PRO. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 a zeby bylo mozna cos powlanczac ;) wlanczanie tej opcji jest bez sensu praktycznie zerowy przyrost wydajnosci :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Nie wszystko ma związek z wydajnością oraz nie wszystko ma za zadanie zwiększać wydajność (najprostrzym przykładem jest Anty-aliasing ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 mash racje tylko podaj jak duza zmiane ta opcja wprowadzi :D ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...