logray Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 czesc Mam Herculesa Radeona 9600 PRO. Niestety wentylator sie konczy. Jak latwo sie domyslec coraz czesciej wyje (smarowanie co prawda pomaga ale na coraz krocej). Postanowilem wymienic go na nowy. Zalezy mi na tym aby wymienic sam wentylator bez wymiany radiatora. Fajnie gdyby sie dalo go od razu przykrecic i to bez przerobek. Jaki wentylator (no i gdzie) powinienem kupic? PS Czym najlepiej smarowac wentylatory? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gremlin@@@ Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 poszukaj na forum -> było wiele razy. Dobry jest Pentagram XC-80 Al za 49zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hpx4000 Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 (edytowane) poszukaj na forum -> było wiele razy. Dobry jest Pentagram XC-80 Al za 49zł. 1569372[/snapback] Bardzo fajnego ostatnio Zalmana sobie kupiłem. Gigantyczny kawał miedzi, ultra cichu wentylator i dodatkowo radiatory na pamięci. Niestety modelu nie pamiętam. Mocowanie uniwersalne. Ma tylko jedną wadę, cena ponad 120pln. Ale gdybym się uparł to pewnie i procesor bym nim schłodził :-) znalazłem: VF700-Cu http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.a...dx=149&code=013 Edytowane 27 Lipca 2005 przez hpx4000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hpx4000 Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 Bardzo fajnego ostatnio Zalmana sobie kupiłem. Gigantyczny kawał miedzi, ultra cichu wentylator i dodatkowo radiatory na pamięci. Niestety modelu nie pamiętam. Mocowanie uniwersalne. Ma tylko jedną wadę, cena ponad 120pln. Ale gdybym się uparł to pewnie i procesor bym nim schłodził :-) znalazłem: VF700-Cu 1569778[/snapback] Jeszcze tylko dodam że jest to najlepszy wentylator wedle większości testów (np http://pclab.pl/art14322-10.html) jaki można kupić do karty graficznej. Szkoda że moja karta jest taka cienka :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...