Tornado90 Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 postadnowliem dokupic ramu i teraz moje pytanie jest takie, co zrobic dokupic 512 czy moze sprzedac to co teraz mam i kupic cos lepszego co da sie mocniej podkrecic moja konfigoracja to RAM: DDRAM 256MB PC-400 GoodRam CL 3 Grafa: radek 9200 128/128 250/400 procek: Athlon XP 2400+ Thoroughbred płyta głowna: Gigabyte GA-7VT600P-RZC (Via KT600) SATA 6ch pozdro 4 all Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tornado90 Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 (edytowane) hmm to mi bardzeij wyglada na klotnie ale co tam mam pytanie jak sie uzywa tego programu?? i co w koncu zrobic?? <<EDIT>> a tak pozatym po co mam robic ten test???? Edytowane 29 Lipca 2005 przez Tornado90 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek_J Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Witam! Rzeczywiście Tornado90 olali Cię :) Proponuję sprzedać te Good Ramy i kupić 512 MB Geil-e z CL2,5 (te w niebieskim radiatorze) lub Kingstona HyperX (też w niebieskim radiatorze). Chyba że nie będziesz kręcił to możesz kupić Good ramy i próbować obniżyć tymingi (niezawsze się udaje) A i moim zdaniem te Good ramy nie są takie złe i niczym nie odbiegają jakością o jakichś tam markowych! Przemek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 :evil: Wyczyszczone. Przeniesione. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...