Sandman Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 Mam następujący problem. Gdy włączam guzikiem monitor od lewej strony na calej wysokosci monitora pokazuje sie czarny nieregularny mrugający pasek ktory zmniejsza sie i pomału ustępuje. Póżniej dziala bez zarzutu. Dzieje sie tak takze gdy monitor sam sie poprzednio wylaczyl i wznawia prace po ruszeniu myszka. Zauważyłem ze dzieje sie tak coraz czesciej tzn kiedys zdazalo sie stosunkowo zadko. Monitor mam na gwarancji (ma niecaly rok) i nie wiem czy oddac do sklepu. Jesli ktos mial podobny problem to prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masaccio Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 Mi to wygląda na automatyczne rozmagnesowanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandman Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 Mi to wygląda na automatyczne rozmagnesowanie. 1568840[/snapback] hmm, w tej dziedzinie nie jestem specjalista. Czyli servis? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...