g0rgiasz Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 Mam program Girder służący do sterowania pilotem od karty TV innymi aplikacjami komputera np Winamp ale za nic nie moge odpalic na nim pilota od mojej karty TV pojawia sie tylko komunikat --------------------------- Pixelview PlayTV pro Girder plugin error --------------------------- This function requires a video capture device based on the Brooktree (Conexant) BT848(A), BT849, or BT878 chip. None could be found. Are you sure you have one? --------------------------- Tak wiec mam pytanie czy udalo sie komus odpalic pilota od tej karty w tym programie pod WinXP z odpaleniem pod 98 zadnego problemu nie mialem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 Pilot od PlayTV PAK II(to chyba ten sam pilot co w playtv pro), działałał mi z girderem, ale tez iałem problemy w uruchomieniu tego. Do obsługi pilota z tego co pamiętam są 2 pluginy, jeden nie chciał dzialać. Masz zainstalowane sterowniki do karty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g0rgiasz Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 Te wszystkie sposoby jakie podales to próbowalem juz wczesniej i instalowalem rózne wersje tego programu i to chyba cos ze sterownikami tylko tez nie wiem co bo mam je zainstalowane a tez jakie tylko znalazlem to probowalem odpalic na nich ten program. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...