Skocz do zawartości
Kaeres

MAFIA vs GTA3

Rekomendowane odpowiedzi

ok miałem prównać więc porównuje

Gta 3 to gra którą praktcznie sam możesz tworzyć od nowa

Ja zmieniłm wszystko poza budynkami

mam malucha mam f 16 mam samochody które jeżdzą po ścianach

prosytyt..chodząą bez stanika i wogóle klimat jest lepszy

Chocviaż mafia to też dobra gra

ciekawsze misje

i specyficzne samochody

ale ja byłem jestem i będe fanem gta (z wyjątkiem gta2)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No cóż ja z natomiast jeśli mam być wogóle fanem jednej z tych gierek to napewno jestem fanem MAFII,- wystarczy zauważyć kunszt z jakim została stworzona ta gierka jej klimat no i raczej niepowtarzalność, a do tego naprawdę trzeba się bardzo zawziąść żeby wytknąć jakiekolwiek błędy w tej gierce i jeszcze jedno po pierwszej misji nie ocenia się całej gry bo jakby co to w GTA3 rozwój wydarzeń moim zdaniem był bardziej drętwy no i w dodatku do przewidzenia :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

taka mała ankietka.

Ja uważam że GTA3 to stolec, za to Mafia jest wybitną gierką (2 razy sobie ukończyłem).

Nie pytam o vice city, bo to chyba wyszło troche później (chociaż z drugiej strony to jeden pies z GTA3)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po 1 - wyskoczyles z tym tematem jak dziadek kleofasy w rzymkach na pole :P

po 2 - nie mieszajcie tu drivera w nic bo w nim nie da sie rozwalac ludzi na piechote ;)

po 3 - mafia lepsza, ale bardziej cenie gta bo to ono bylo prekursorem (ach te dlugie wieczory przy jedynce :] )

ale jednak all bylo lepsze w mafii, w misjach z ganem czulem sie jak w maxie paynie :!: (ogromna zaleta)

gta zrobilo sie jakies takie dretwe :( , dobrze ze powstalo VC to mozna bylo na motorku podzikac 8) i ten klimat lat 70 (? :D)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po 2 - nie mieszajcie tu drivera w nic bo w nim nie da sie rozwalac ludzi na piechote ;)

po 3 - mafia lepsza, ale bardziej cenie gta bo to ono bylo prekursorem (ach te dlugie wieczory przy jedynce :] )

ale jednak all bylo lepsze w mafii, w misjach z ganem czulem sie jak w maxie paynie  :!: (ogromna zaleta)

gta zrobilo sie jakies takie dretwe :( , dobrze ze powstalo VC to mozna bylo na motorku podzikac 8) i ten klimat lat 70 (? :D)

chyba nie zrozumiales ty byla mowa o driv3r a to inaczej driver 3, ma dopiero wyjsc ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm... W obydwie gry grałem i przeszedłem. Wydaje mi się, że jakkolwiek Mafia jest grą bardziej dopracowaną, jej liniowość odbiera wiele przyjemności z gry. Po jej przejściu nie chciało mi się już wogóle grać.

GTA3 natomiast pomimo swych wad może zaoferować czystą rozrywkę - włączasz grę tylko po to aby się wyszaleć. Po ukończeniu GTA3 wracałem do niej jeszcze wiele razy także stawiam właśnie na tą grę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm... W obydwie gry grałem i przeszedłem. Wydaje mi się, że jakkolwiek Mafia jest grą bardziej dopracowaną, jej liniowość odbiera wiele przyjemności z gry. Po jej przejściu nie chciało mi się już wogóle grać.  

GTA3 natomiast pomimo swych wad może zaoferować czystą rozrywkę - włączasz grę tylko po to aby się wyszaleć. Po ukończeniu GTA3 wracałem do niej jeszcze wiele razy także stawiam właśnie na tą grę.

Dokładnie, GTA VC mam nadal na dysku, mimo że skończyłem tą gierke jakiś czas temu. Do mafii próbowałem podejść 2 raz ale jakoś mi nie chciało kończyć.

Mimo to uważam że mafia jest lepsza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale jednak all bylo lepsze w mafii, w misjach z ganem czulem sie jak w maxie paynie  :!: (ogromna zaleta)

chyba nie zrozumiales ty byla mowa o driv3r a to inaczej driver 3, ma dopiero wyjsc ...
skoro tamte gry sa starsze to nie ma co ich porownywac, no chyba ze lubisz porownania typu lepsza fifa99 czy pes3

ps. nie lap mnie za slowka ;)

aha i dodam oczywiscie ze zrozumialem ze chodzilo ci o driv3r

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale jednak all bylo lepsze w mafii, w misjach z ganem czulem sie jak w maxie paynie  :!: (ogromna zaleta)

skoro tamte gry sa starsze to nie ma co ich porownywac, no chyba ze lubisz porownania typu lepsza fifa99 czy pes3

ps. nie lap mnie za slowka ;)

aha i dodam oczywiscie ze zrozumialem ze chodzilo ci o driv3r

Tylko winny sie tlumaczy ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi