CyraxFX Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 ok miałem prównać więc porównuje Gta 3 to gra którą praktcznie sam możesz tworzyć od nowa Ja zmieniłm wszystko poza budynkami mam malucha mam f 16 mam samochody które jeżdzą po ścianach prosytyt..chodząą bez stanika i wogóle klimat jest lepszy Chocviaż mafia to też dobra gra ciekawsze misje i specyficzne samochody ale ja byłem jestem i będe fanem gta (z wyjątkiem gta2) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.::FreeMan::. Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 mi tam sie o wiele bardzej podobalo GTA3... jakas taka bardzej dynamiczna :P w mafie gralem raz (pierwsza misja) i okazala sie dretwa... ale popykam w nastepne misje i moze rozczaruje sie pozytywnie tak samo jak REED :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 No cóż ja z natomiast jeśli mam być wogóle fanem jednej z tych gierek to napewno jestem fanem MAFII,- wystarczy zauważyć kunszt z jakim została stworzona ta gierka jej klimat no i raczej niepowtarzalność, a do tego naprawdę trzeba się bardzo zawziąść żeby wytknąć jakiekolwiek błędy w tej gierce i jeszcze jedno po pierwszej misji nie ocenia się całej gry bo jakby co to w GTA3 rozwój wydarzeń moim zdaniem był bardziej drętwy no i w dodatku do przewidzenia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worek Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 taka mała ankietka. Ja uważam że GTA3 to stolec, za to Mafia jest wybitną gierką (2 razy sobie ukończyłem). Nie pytam o vice city, bo to chyba wyszło troche później (chociaż z drugiej strony to jeden pies z GTA3) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 driv3r zmiecie oba te tytuly :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 heh to nie ma nawet co porównywać! Mafia ROXXX pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Powiek któtko: Mafia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 mafia - za klimat, grafike, muzyke i wymagania :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Nie ma innej możliwości: Mafia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 po 1 - wyskoczyles z tym tematem jak dziadek kleofasy w rzymkach na pole :P po 2 - nie mieszajcie tu drivera w nic bo w nim nie da sie rozwalac ludzi na piechote ;) po 3 - mafia lepsza, ale bardziej cenie gta bo to ono bylo prekursorem (ach te dlugie wieczory przy jedynce :] ) ale jednak all bylo lepsze w mafii, w misjach z ganem czulem sie jak w maxie paynie :!: (ogromna zaleta) gta zrobilo sie jakies takie dretwe :( , dobrze ze powstalo VC to mozna bylo na motorku podzikac 8) i ten klimat lat 70 (? :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Mafia wiadomo :) 3 razy już przeszedłem, ale GTA tez jest ok, zwłaszcza Vice City klimat lat '80 jest boski :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 po 1 - wyskoczyles z tym tematem jak dziadek kleofasy w rzymkach na pole :P po 2 - nie mieszajcie tu drivera w nic bo w nim nie da sie rozwalac ludzi na piechote ;) po 3 - mafia lepsza, ale bardziej cenie gta bo to ono bylo prekursorem (ach te dlugie wieczory przy jedynce :] ) ale jednak all bylo lepsze w mafii, w misjach z ganem czulem sie jak w maxie paynie :!: (ogromna zaleta) gta zrobilo sie jakies takie dretwe :( , dobrze ze powstalo VC to mozna bylo na motorku podzikac 8) i ten klimat lat 70 (? :D) chyba nie zrozumiales ty byla mowa o driv3r a to inaczej driver 3, ma dopiero wyjsc ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 MAFIA - za cudowny klimat Ameryki lat 20-tych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 29 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2004 Dla przekory : GTA# Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Hmm... W obydwie gry grałem i przeszedłem. Wydaje mi się, że jakkolwiek Mafia jest grą bardziej dopracowaną, jej liniowość odbiera wiele przyjemności z gry. Po jej przejściu nie chciało mi się już wogóle grać. GTA3 natomiast pomimo swych wad może zaoferować czystą rozrywkę - włączasz grę tylko po to aby się wyszaleć. Po ukończeniu GTA3 wracałem do niej jeszcze wiele razy także stawiam właśnie na tą grę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 MAFIA, MAFIA, MAFIA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Hmm... W obydwie gry grałem i przeszedłem. Wydaje mi się, że jakkolwiek Mafia jest grą bardziej dopracowaną, jej liniowość odbiera wiele przyjemności z gry. Po jej przejściu nie chciało mi się już wogóle grać. GTA3 natomiast pomimo swych wad może zaoferować czystą rozrywkę - włączasz grę tylko po to aby się wyszaleć. Po ukończeniu GTA3 wracałem do niej jeszcze wiele razy także stawiam właśnie na tą grę. Dokładnie, GTA VC mam nadal na dysku, mimo że skończyłem tą gierke jakiś czas temu. Do mafii próbowałem podejść 2 raz ale jakoś mi nie chciało kończyć. Mimo to uważam że mafia jest lepsza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 MAFIA - za cudowny klimat Ameryki lat 20-tych.Lat '30 :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 A ja czekam na jakas gierke oparta w latach 60-70 tak jak driver. Ach jak ja lubie te samochodziki :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Już było Interstate '76 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Bylo ale to nie to samo. Ale gierka byla swietna. Chyba gdzies jeszcze lezy, ale czy bedzie mi sie chcialo do tego powracac. Grafika jak na tamte czasy byla swietna. Ale dzisiaj.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 po 1 - wyskoczyles z tym tematem jak dziadek kleofasy w rzymkach na pole :P po 2 - nie mieszajcie tu drivera w nic bo w nim nie da sie rozwalac ludzi na piechote ;) po 3 - mafia lepsza, ale bardziej cenie gta bo to ono bylo prekursorem (ach te dlugie wieczory przy jedynce :] ) ale jednak all bylo lepsze w mafii, w misjach z ganem czulem sie jak w maxie paynie :!: (ogromna zaleta) gta zrobilo sie jakies takie dretwe :( , dobrze ze powstalo VC to mozna bylo na motorku podzikac 8) i ten klimat lat 70 (? :D) chyba nie zrozumiales ty byla mowa o driv3r a to inaczej driver 3, ma dopiero wyjsc ...skoro tamte gry sa starsze to nie ma co ich porownywac, no chyba ze lubisz porownania typu lepsza fifa99 czy pes3 ps. nie lap mnie za slowka ;) aha i dodam oczywiscie ze zrozumialem ze chodzilo ci o driv3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Narazie najlepsza gra w jaka gralem w zyciu - MAFIA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Mafia, i tylko Mafia, za grafike, fabule, i to "coś" :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 po 1 - wyskoczyles z tym tematem jak dziadek kleofasy w rzymkach na pole :P po 2 - nie mieszajcie tu drivera w nic bo w nim nie da sie rozwalac ludzi na piechote ;) po 3 - mafia lepsza, ale bardziej cenie gta bo to ono bylo prekursorem (ach te dlugie wieczory przy jedynce :] ) ale jednak all bylo lepsze w mafii, w misjach z ganem czulem sie jak w maxie paynie :!: (ogromna zaleta) gta zrobilo sie jakies takie dretwe :( , dobrze ze powstalo VC to mozna bylo na motorku podzikac 8) i ten klimat lat 70 (? :D) chyba nie zrozumiales ty byla mowa o driv3r a to inaczej driver 3, ma dopiero wyjsc ...skoro tamte gry sa starsze to nie ma co ich porownywac, no chyba ze lubisz porownania typu lepsza fifa99 czy pes3 ps. nie lap mnie za slowka ;) aha i dodam oczywiscie ze zrozumialem ze chodzilo ci o driv3r Tylko winny sie tlumaczy ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 MAFIA !!! :D nigdy niewiedzialem co ludize widza w gta :/ jezeli juz gralem w gta to tylko aby poprzechodzic misje a nie jezdzic i rozjezdzac ludizki :/ troche monotonne i glupkowate :] :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 MAFIA - za cudowny klimat Ameryki lat 20-tych.Lat '30 :idea: Eeee, ja to chciałem napisać. A tak w ogóle to MAFIA iiiiii przegłosowane ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAR0 Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 Mafia zdecydowanie. Wogóle jak dla mnie najlepsza gra w jaką grałem do tej pory na PC. Oczywiście obok serii Silent Hill. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 MAFIA - za cudowny klimat Ameryki lat 20-tych.Lat '30 :idea: Eeee, ja to chciałem napisać. A tak w ogóle to MAFIA iiiiii przegłosowane ;] 2FAST4U :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 W porownaniu do GTA 3, to Mafia zdecydowanie rzadzi, ale z VC juz bym sie zastanowil - o Driv3rze sie nie wypowiadam - zobaczymy jak wyjdzie, bo moze byc gniot ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...