SPY_NET Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 !!!!!!!!!!!!!!!!!MAFIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(7 RAZY PRZESZEDŁEM :twisted: A GTA 3 "TYLKO" 2 X) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worek Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 po 1 - wyskoczyles z tym tematem jak dziadek kleofasy w rzymkach na pole :P po 2 - nie mieszajcie tu drivera w nic bo w nim nie da sie rozwalac ludzi na piechote ;) po 3 - mafia lepsza, ale bardziej cenie gta bo to ono bylo prekursorem (ach te dlugie wieczory przy jedynce :] ) ale jednak all bylo lepsze w mafii, w misjach z ganem czulem sie jak w maxie paynie :!: (ogromna zaleta) gta zrobilo sie jakies takie dretwe :( , dobrze ze powstalo VC to mozna bylo na motorku podzikac 8) i ten klimat lat 70 (? :D) MISTRZU zgadzam sie z każdym twoim punktem (szczególenie 2 :) ) gta 1 i2 to było coś. Wszystko sie zjebało w 3... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 po 1 - wyskoczyles z tym tematem jak dziadek kleofasy w rzymkach na pole :P po 2 - nie mieszajcie tu drivera w nic bo w nim nie da sie rozwalac ludzi na piechote ;) po 3 - mafia lepsza, ale bardziej cenie gta bo to ono bylo prekursorem (ach te dlugie wieczory przy jedynce :] ) ale jednak all bylo lepsze w mafii, w misjach z ganem czulem sie jak w maxie paynie :!: (ogromna zaleta) gta zrobilo sie jakies takie dretwe :( , dobrze ze powstalo VC to mozna bylo na motorku podzikac 8) i ten klimat lat 70 (? :D) MISTRZU zgadzam sie z każdym twoim punktem (szczególenie 2 :) ) gta 1 i2 to było coś. Wszystko sie zjebało w 3... A ja chciałem GTA3 w 3D :D Najlepiej jakby zrobili połączenie klimatu i pokazanie struktury organizacyjnej mafii w "Mafii" , "szybkość" GTA - najlepiej żeby gra nazywała się "The Sopranos" :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 rozwoj GTA i stworzenie kolejnych czesci w 3D bylo nieuniknione, gdyby zostali przy widoku z lotu ptaka (wiem wiem, nie lapac za slowka, w gta3 tez jest taki widok) to staliby w miejscu a konkurencja nie proznuje no i trendy na rynku gier takze ulegaja zmianie wiec jakby klepali to 2D to by im to na zle wyszlo a kolega Worek pisalby teraz pewnie "czemu nie zrobia GTA w 3D" :D hehehe ja bym chcial zobaczyc FLASHBACK'a w 3D jezusicku ale by byla PIEKNA gra :) (kto gral w to to sie domysla) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 1 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2004 rozwoj GTA i stworzenie kolejnych czesci w 3D bylo nieuniknione, gdyby zostali przy widoku z lotu ptaka (wiem wiem, nie lapac za slowka, w gta3 tez jest taki widok) to staliby w miejscu a konkurencja nie proznuje no i trendy na rynku gier takze ulegaja zmianie wiec jakby klepali to 2D to by im to na zle wyszlo a kolega Worek pisalby teraz pewnie "czemu nie zrobia GTA w 3D" :D hehehe ja bym chcial zobaczyc FLASHBACK'a w 3D jezusicku ale by byla PIEKNA gra :) (kto gral w to to sie domysla) A nie lepiej Another World :?: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 to tesh :] ale we Flashbacku mozna bylo znalezc prace itd (cos ala gta) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 to tesh :] ale we Flashbacku mozna bylo znalezc prace itd (cos ala gta) bardzo OT: A może "ktoś" by się wziął za "Alone in the Dark" i zrobił to porządnie - 1 i 2 ROX :!: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worek Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 a kolega Worek pisalby teraz pewnie "czemu nie zrobia GTA w 3D" :D hehehekolega worek by tak nie napisał, bo nie jest przeciwnikiem gier 3d. Nie da się ukryć ze gta 3 w porównaniu z poprzenikami wymięka. A sama oprawa graficzna jeszzce o niczym nie świadczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 2 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2004 Mafia i nic wiecej... ta gra poprostu rządzi i jest cool gta 3 jest słabsze w porównaniu do niej :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
worek Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Chyba już się topic wypalił troszkę, więc chciałbym podziękować wszystkim za czynny udział. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 gta3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 mi sie mafia na maxa nie podobałą a w gta 3 se grałem sporo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Zan Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 bez porównania, Mafia rulez :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carkon Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 A ja chciałem GTA3 w 3D :D Najlepiej jakby zrobili połączenie klimatu i pokazanie struktury organizacyjnej mafii w "Mafii" , "szybkość" GTA - najlepiej żeby gra nazywała się "The Sopranos" :twisted: Zgadzam się w zupełności. Oglądam ten zarąbisty serial i by pasował do takiej gry jak mówisz. Ale tak wracając do tematu to oczywiście że lepsza jest MAFIA. GTA3 i VC może się schować. Co jest lepszego w MAFII? Odpowiedź jest prosta: WSZYSTKO :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 A ja chciałem GTA3 w 3D :D Najlepiej jakby zrobili połączenie klimatu i pokazanie struktury organizacyjnej mafii w "Mafii" , "szybkość" GTA - najlepiej żeby gra nazywała się "The Sopranos" :twisted: Zgadzam się w zupełności. Oglądam ten zarąbisty serial i by pasował do takiej gry jak mówisz. Ale tak wracając do tematu to oczywiście że lepsza jest MAFIA. GTA3 i VC może się schować. Co jest lepszego w MAFII? Odpowiedź jest prosta: WSZYSTKO :!: GTA:VC - majstersztyk, ale kuźwa mimio wszystko fabuła lepsza w MAFII, choć po uprzednim obejrzeniu "Scarface" badziej wczułem się w klimat VC :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 o tak ! przed gra w gta: vc TRZEBA obejrzec Scarface !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 o tak ! przed gra w gta: vc TRZEBA obejrzec Scarface !!! OT: Nice avatar wunat :wink: WTC4ever :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 A ja będę oryginalny. Mi bardziej się podoba GTA3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinioo Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Ja skończyłem Mafię 18 razy ;] i uważam że jest ona o niebo lepsza od GTA 3(skończone 9 razy) i VC(skończone 10 razy) , a jak będzie San Andreas i Mafią 2 to zobaczymy wkrótce :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 pohu.. ten temat wykopalem... chciales sie pochwalic ze przeszles 18 razy mafie ? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Moim zdaniem GTA 3 bylo zaje..... Mafia byla zbyt wolna jak dla mnie 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Socham Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Mafia Mafia Mafia to jest to co ja lubie najbardziej :):):):):):):):):)Przeszedłem 4 razy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Mafia Mafia Mafia to jest to co ja lubie najbardziej :):):):):):):):):)Przeszedłem 4 razy :)A ja raz przeszedlem i mi stylko tak samo z GTA 3 i vice city :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 a ja przeszedłem: mafie 3 razy gta 3 ani razu vc raz nie potrafie porównać vc i mafi bo to 2 różne gry, ale gta3 zdecydowanie najgorsze 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j0k3r Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Mafia jest to najepsza gra ! Przeszedlem ja 100 razy dobra gra czekam na mafie 2 i gta sa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 9 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2004 Ja głosuję za GTA3, a to dla tego że sporo na nią czekałem i się nie zawiodłem jak już wyszła. Z resztą gta3 to dla mnie nowy klasyk a mafia to poprostu kolejna dobra gra, ale każdy ma swoje zdania a moje jest tj ww Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 driv3r zmiecie oba te tytuly :twisted: ok wiem, ze post pisany 29.lutego ale... niedawno wyszedl driver3 (na razie na konsole) i raczej nie zmiecie obu tych tytulow (patrzcie na recenzje, np na gamespot.com) podobno nie spełnil oczekiwan; wyszedł z niego zwykły średniak :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 Tylko co wtedy bedzi? Driver 3 vs co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 mi sie mafia na maxa nie podobałą a w gta 3 se grałem sporo :) mam identyczne zdanie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 10 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2004 GTA:SA :roll: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...