Dopalacz Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 Witam mam problem z wysylaniem poczty z outlooka pod win xp h skrzynka jest skonfigurowana oki odbiera bez problemow ale przy wysylaniu mam taki motyw ze poczta jest wysylana i nagle pokazuje ze nie moze wyslac bo cos tam i zebym zlukal jaki jest blad tylko ze nie pokazuje zadnego bledu a do tego list dochodzi do osoby do ktorej jest wyslany a ja mam ciagle ten list w nadawczej .......... wie moze ktos o co w tym chodzi ....... a jak zrobie nowa tozsamosc to wszystko jest oki a ogolnie skrzynka posiada listow odebranych 4000 a wyslanych 7000 zadnej wiadomosci nie moge usunac skrzynka firmowa prosze o pomoc PILNE!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 Moze wystaczy wlaczyc uwierzytelnienie dla serwera. narzedzia - konta -właściwości - serwery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...