wadim Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 Widziałem (albo zdaje mi się ze widziałem) kiedyś cos takiego ze koleś sprzedawał kartyna ktorej moglismy sobie wybrac na poczatku jakiego chce operatora noi na ten numer wchodził :) czyli takjaby miec karte startowa plusa i idei w jednym :) Nie wiem czy dobrze to napisałem :D ale moze wiecie cos na ten temat :D pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 (edytowane) Jest coś takiego jak adapter do dwóch kart. Miał to kumpel. Sprawa z tym wyglądała tak: - wpinałeś w toto dwie karty sim, a potem sam adapter w gniazdko dla kart w telefonie. - potem zakładałeś baterię i włączałeś telefon. Nie było żadnego menu z wyborem operatora, tylko działało to tak, że raz była jedna karta, raz druga. Trochę to było dziwne. Inną możliwość to sklonowanie sima i wpisanie mu kodów aktywujących kartę u różnych operatorów. Jeszcze nie spotkałem żeby ktoś miał klona. Ale to co opisałeś właśnie na klona wygląda. Edytowane 27 Lipca 2005 przez MareCeK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 Dało się sklonować i zaprogramować to na jedną kupioną kartę z tego co pamiętam. Oczywiście telefon musi to wspierać. Poszukaj na www.matrax.net Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...