amator69 Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 (edytowane) Witam, zamierzam sobie dokupic do kompa jedna kosc 256 GOODRAM 400. Aktualnie posiadam 256 jakis noname 266 i obawiam sie ze moze byc cos nie tak. Nie znam sie na tym, wiec prosze o opinie na ten temat. Plyte mam ASROCKA K7VT4A+, ktora obsluguje DDR400. Pozdroo Edytowane 27 Lipca 2005 przez amator69 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 Bedzie dzialac ale oczywiscie nie na 400 a na 266. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelkk Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 Ja do swoich no-namów 256 MB 400MHZ na ECS K7S5A dokupiłem Twinmosy 512 MB 400 MHz no i się pogryzły, tak więc nie wiadomo. Na szczęście udało mi się wymienić na Kingstony i jest cacy. Najlepiej umówić się w sklepie. Niektóre pozwalają na zwrot lub wymianę towaru w razie niekompatybilności. Można też kupować w sprawdzonym sklepie internetowym. O ile się nie mylę w ciągu kilku dni od zakupu można zrócić towar bez podania przyczyny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jet4 Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 Jest takie cos ale tylko na wysyłkę - 10dni. Szkoda że nie ma prawa ze można zwrócic sprzet normalnie jak sie kupi w sklepie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...