Gość majkel84 Opublikowano 26 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2005 potrzebuje pomocy przy przelozeniu kabli z koncowki 24pin do 20pin......czy jest tu ktos w stanie mi pomoc? tak- wkładaj śmiało. Jeżeli żaden element na płycie nie będzie zawadzał to te dodatkowe 4 piny będą po prostu z jednej strony wystawać. Jeśli coś będzie zawadzać to możesz je obciąć żyletką lub kupić przelotkę 24->20pin uprzedzam twoje pytania: * wtyczkę da się włożyć tylko w jeden sposób. Nie ma możliwości wetknięcia jej na odwrót itp wiec na pewno źle nie podepniesz- no chyba że z pomoca młotka * tak to jest bezpieczne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xaveer Opublikowano 27 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2005 tak- wkładaj śmiało. Jeżeli żaden element na płycie nie będzie zawadzał to te dodatkowe 4 piny będą po prostu z jednej strony wystawać. Jeśli coś będzie zawadzać to możesz je obciąć żyletką lub kupić przelotkę 24->20pin uprzedzam twoje pytania: * wtyczkę da się włożyć tylko w jeden sposób. Nie ma możliwości wetknięcia jej na odwrót itp wiec na pewno źle nie podepniesz- no chyba że z pomoca młotka * tak to jest bezpieczne dzieki wielkie za odpowiedz no to nie fajnie, qrcze:( rozmontowalem kostkeu 24 pinowa, teraz musze ja zmontowac ponownie a nie mam schematu ale lipa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...