kaktusr Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 witam mam wielki problem z nagrywarka lg taka jak w temacie jest to wersja box z firmware 103a i nie chce mi nagrywac plytek hawk 4x w zadnym programem zadna predkoscia nie wiem juz co robic najwiekszy problem polega na tym ze jest to juz 2 ga taka nagrywarka! kupilem ja dzisiaj w media markt i pierwsza wersje pojechalem wymienic myslac ze jest kopnieta przywiozlem druga wypalila jedna plyte hawka i teraz nie chce juz wypalac zadnej w kompie wszystko ok nagrywarka na oddzielnym kablu ustawiona na master i ni chu*** ja juz nie wiem co robic prosze pomozcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 To spróbuj dać na slave i wgraj aspi, przy okazji też stery do ide. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 Sproboj wgrac najnowszy firmware A105: http://pl.lgservice.com/jsp/common/downloa...ip&FILE_GUBUN=B Jesli to nie pomoze to zmien nosniki lub szukaj jakiegos nieoficjalnego biosu do tego LG. To powinno rozwiazac problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 Nie katuj nagrywaki Hawkami ;) nagraj na TDK MBIPG101 R04, Dysan PRODISC R03 lub Verbatimie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...