Bartes Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 Znalazłem skep gdzie oferują ten playerek za 200 zł. Problem w tym że nigdzie oprócz niemieckich stron nie mogę żadnych informacji znaleźć. Wiem tylko tyle że ma 512MB, slot na SD, brak radia. Spotkał się ktoś z czymś takim? Ew jakieś opinie? Niżej jest link do testu po niemiecku. Jakoże ja po niemiecku ani w ząb to może na tej podstawie ktoś bardziej zgermanizowany coś powie? Pozdrawiam. LINK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 jak ma 512mb i SD to warto brac mimo, że niewiadomo jaka jest jakosc dzwieku; chyba podobna do no-name'ów z allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartes Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 Znalazłem znowu coś takiego... LINK, może stwarzać problemy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...