Magic. Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 Elo wszystkim, chciał bym się zorientować czy opłaca mi się przesiadka za Amd athlona 2400 xp z płytą epox 8KRAI na Amd 64 3000 939 plus płyte pod niego w sumie do 1000 zł mam na wydanie, oczywiście chodzi mi o płyte dość stabilną i czy będzie duża różnica w wydajnośći ????????????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 to mniej kase i na grafike ,bo przesiadka na s939 bez PCI-E to pomylka daruj sobie,poczekaj jeszcze conajmniej pol roku ,jak zachcesz zmieniac grafe to zmien plyte z procem odrazu ceny spadna ,nie ma co sie zapalac teraz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 a tam pomyłka, znajomy wąłsnie kupił 3000 venice i epoxa 9nda3j + pentagrama z seriii 120 nie pamietam ktora dokłądnie i dął 1060zł, a zdecydował sie na agp, bo miał 6800@16potoczków, fajna karta wiec po co zmieniac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwar Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Za pół roku powiedzą Ci że warto poczekać kolejne pół, bo procki będą szybsze i tańsze :mur: Wychodząc z takiego założenia nigdy nie zmienisz kompa bo będziesz czekał na spadek cen, wtedy pojawi sie znów coś nowego i tak w kółko :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 ja mysle ze jest dobry czas bo niezle procki teraz sie kreca na rynku a pozniej to moga zostac padaki juz:P @siuwar: porobiles tego swojego nowego Venice? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 jak sie ma karte 12-16 potokow to mozna rzezbic w goownie i zmieniac ,ale nie ma dobrych plyt na s939 z AGP ,a na PCI-E to wiekszosc sobie swietnie radzi mowi oczywiscie o O/C nie wyskakujcie z DFI s939 bo duzo z nia klopotow i MSI k8n neo2 bo to shit - a kosztuja wiecej niz dobre plyty z PCI-E dodatkowo karty pci-e sa 50-100pln tansze tak wiec bez zmiany grafiki nie widze sensu przesiadki ,a 2400+ mozna podkrecic i jest to jeszcze dosc mocny proc albo dozbierac i zarazem ceny spadna ,albo za 1000pln kupic duzego fiata na gaz i sobie pojezdzic :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 jak sie ma karte 12-16 potokow to mozna rzezbic w goownie i zmieniac ,ale nie ma dobrych plyt na s939 z AGP ,a na PCI-E to wiekszosc sobie swietnie radzi mowi oczywiscie o O/C nie wyskakujcie z DFI s939 bo duzo z nia klopotow i MSI k8n neo2 bo to shit - a kosztuja wiecej niz dobre plyty z PCI-E dodatkowo karty pci-e sa 50-100pln tansze 1576658[/snapback] kup mi 16potkoow i 6 vertexow za 700ziko na pxic to pogadamy[6800le] :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 no dokłądnie ,gadasz głupoty KGB jak nie ma dobrych płyt do oc nawet taki epox jak ma qmpel z fsb/hht 330 nie ma problemów bez modów, wiec nie wiem cyz to jest mało :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Bo PCI-E jest cool i trendy Jakos te plytki na 939 z AGP duzo nie odbiegaja od PCI-E wiec nie przesadzaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 no dokłądnie ,gadasz głupoty KGB jak nie ma dobrych płyt do oc nawet taki epox jak ma qmpel z fsb/hht 330 nie ma problemów bez modów, wiec nie wiem cyz to jest mało :lol: 1576690[/snapback] sam glupoty gadasz ,zanim wyjedziesz z takim stwierdzeniem to najpierw sam napisz cos madrego co z tego ze twoj kumpel ma epoxa na nf3 ktory robi fsb330 ,a ja mam kumpla co ma k8n platinium i ponad fsb278 nie moze wyjsc O/C to nie tylko fsb ,ale i napiecia ,a tu zadna plyta na agp nie oferuje takiego zestawu jaki powinien byc Bo PCI-E jest cool i trendy Jakos te plytki na 939 z AGP duzo nie odbiegaja od PCI-E wiec nie przesadzaj. bardzo trendy ,tylko nie dla mnie a dla sprzedawcow mam najnowsze wiadomosci z USA - x800... na agp za 280$ (czyli jak u nas) a na pci-e za 150$ lekka roznica jest wiec sorki ,ale dla mnie pakowanie sie na dzien dzisiejszy w plyte na agp za 450pln to paranoia skoro sa lepsze plyty po 400pln na pci-e kup mi 16potkoow i 6 vertexow za 700ziko na pxic to pogadamy[6800le] a tobie o co chodzi ,bo jak widze to masz jakiegos syfnego 6600 ,a nie 6800 i co to jest pxic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 (edytowane) a tobie o co chodzi ,bo jak widze to masz jakiegos syfnego 6600 ,a nie 6800 i co to jest pxic 1576999[/snapback] :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: dobra nie pisz wiecej :lol: kup na pcix grafe z 16stoma potokami i 6vertexami za ~700zł fachowcu :mur: kazdy twoj post kapie wprost wiedza... ale głupi też sie rodzą , trudno [; Edytowane 2 Sierpnia 2005 przez Gość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: dobra nie pisz wiecej :lol: kup na pcix grafe z 16stoma potokami i 6vertexami za ~700zł fachowcu :mur: kazdy twoj post kapie wprost wiedza... ale głupi też sie rodzą , trudno [; 1577004[/snapback] podalem ci cene 150$ - czytac nie umiesz czy co? i nadal nie napisales co to jest pxic? jakies nowe zlacze? masz dyslekcje? druga sprawa to ze nie pisalem nigdzie o kupowaniu grafy 16 potokow tylko o tym ze jak ktos taka posiada to musi kombinowac z przesiadka ,zeby to zrobic na s939 z AGP a jak ktos ma grafy do 8 potokow to spokojnie moze sprzedac grafe i kupic cos porownywalnego na pci-e - bo nic na tym nie straci masz problemy z pisaniem,czytaniem i rozumieniem zgadzam sie ,ze glupi tez sie rodza P.S. chcecie kolesiowi wcisnac ,ze wydanie 1kpln na cos, co i tak bedzie musial zmienic przy nastepnej zmianie grafy ,jest sensowne on ma 2400+ na kt600 i pyta czy warto - nie sadze by bylo mu to potrzebne ,bo jak by bylo to by nie pytal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 i nadal nie napisales co to jest pxic? jakies nowe zlacze? masz dyslekcje? 1577038[/snapback] Mozna czepić się słówka raz, żeby zwrócić autorowi uwagę że pisze z błędem. Ale ciągnięcie tego dalej jest wyjątkowo głupie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 podalem ci cene 150$ - czytac nie umiesz czy co? i nadal nie napisales co to jest pxic? jakies nowe zlacze? masz dyslekcje? druga sprawa to ze nie pisalem nigdzie o kupowaniu grafy 16 potokow tylko o tym ze jak ktos taka posiada to musi kombinowac z przesiadka ,zeby to zrobic na s939 z AGP a jak ktos ma grafy do 8 potokow to spokojnie moze sprzedac grafe i kupic cos porownywalnego na pci-e - bo nic na tym nie straci masz problemy z pisaniem,czytaniem i rozumieniem zgadzam sie ,ze glupi tez sie rodza P.S. chcecie kolesiowi wcisnac ,ze wydanie 1kpln na cos, co i tak bedzie musial zmienic przy nastepnej zmianie grafy ,jest sensowne on ma 2400+ na kt600 i pyta czy warto - nie sadze by bylo mu to potrzebne ,bo jak by bylo to by nie pytal 1577038[/snapback] ehh , chyba do ciebie nie dociera :mur: skoro pcix jest takie lepsze to kup na nie modowalną grafike :mur: dotarło czy mam pisac jak dla dałna? jak kupi 939 z agp to bedzie mogl miec tanio dobrą grafike :mur: pxci to takie samo cos jak na abicie fsb198 jak juz sie czepiamy baboclu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 (edytowane) podalem ci cene 150$ - czytac nie umiesz czy co? W stanach to w stanach ale my zyjemy w Polce. a jak ktos ma grafy do 8 potokow to spokojnie moze sprzedac grafe i kupic cos porownywalnego na pci-e - bo nic na tym nie stracihmmmm np: moja uzywana karta na allegro link kosztuje jak widac ~400zl nowa porownywalna karta na PCI-e link z komputronika wiem ze zdzieraja ale co tam, kosztuje ~700zl teraz maly rachunek 700- 400 =300zl tyle kosztuje dodatkowo przesiadka na pci-e posiadaczy 8 potokowcow. Te 300zl to np. 1GB ramu, albo lepszy ram, albo lepszy cooler albo nowa obudowa. KGB nie mowie ze PCI-e jest przereklamowane ale nie jest tez przymusem gdy ktos chce sie przesiasc na s.939. Edytowane 2 Sierpnia 2005 przez Buu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 (edytowane) jakies nowe zlacze? masz dyslekcje? 1577038[/snapback] dyslekcje? nie ma takiego słowa w języku polskim, chyba miałeś na myśli dysleksje o ile wiesz co to słowo znaczy. Polska język trudna język, Jezu co za analfabeta i na dodatek poucza innych. a wracając do tematu, płyta na 939 z AGP kosztuje 300zł, mam tu na myśli Gigabyte K8NS-939 na nForce3 Ultra. Z tego co wiem to nowa knstrukcja, ale nie moge znaleźć w necie konkretnych testów. Płytę mozna pomylić z Gigabyte K8NSC a róznią się tym że ta druga jest na nForce3 250gb, a ksztują ok 300zł a właściwie mniej. Jeżeli macie informacje na temat tej płyty to podajcie (linki mile widziane) Edytowane 2 Sierpnia 2005 przez sbchp250 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wincento101 Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Napisane prze KGB : "wiec sorki ,ale dla mnie pakowanie sie na dzien dzisiejszy w plyte na agp za 450pln to paranoia skoro sa lepsze plyty po 400pln na pci-e" Podaj przykład jakiejś dobrej płyty za 400zł co dobrze będzie sie kręcił procek i w miare pamięci jak to jest na DFI nF3ultra za 450zł. Czekam no podaj :? Bo z tego co wiem doskonałe mobo DFI jest duzo droższe. Tak o 200-300zł zależy o którym mowa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Przeczytaj spokojnie jeszcz raz to zdanie i sie zastanow. KGB mowil ze bledem jest sie pakowac w s939 na AGP a nie ze a 450zl znajdzie lepsza plyte na z AGP i na s939. Raczej mial tu na mysli DFI NF4 tyle ze ona juz na PCIE jest jak zapewne wiesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Mozna czepić się słówka raz, żeby zwrócić autorowi uwagę że pisze z błędem. Ale ciągnięcie tego dalej jest wyjątkowo głupie. 1577118[/snapback] dlaczego to przeciagam? ano dlatego ehh , chyba do ciebie nie dociera skoro pcix jest takie lepsze to kup na nie modowalną grafike dotarło czy mam pisac jak dla dałna? jak kupi 939 z agp to bedzie mogl miec tanio dobrą grafike doskonale wiem ze chodzilo o literowke z pci-x i wlasnie o to tez mi chodzilo ze jest to WIELKI blad ,bo LEBORG nie odroznia PCI-E od PCI-X - jego pech ze istnieja oba standardy nie kupie plyty z PCI-X bo nie potrzebuje serwera :mur: wincento101 ~450pln kosztuje dfi nf3ultra na s939 i msi k8n neo2 platinium - dwie najbardziej chwalone (jak sie okazuje nie wiadomo za co) oczywiscie ze mozna siegac po gigbyte na nf3 s939 - ale to jak kto lubi Buu r9800pro ~400pln ,porownywalna karta to nie 6600gt ,a x700 ktorego mozna kupic za 500pln ,albo dobrze wykrecony 6600 tu jest problem bo akurat r9700pro/9800pro/xt jest czarnym koniem tego wyscigu - karta nie majaca odpowiednika na pci-e ale ktos posiadajacy r9800pro ma raczej na tyle mocny procesor ze nie musi sie przesiadac na A64 - chyba ze z ciekawosci to jest meritum sprawy - plyty s939 na agp sa dla ludzi zmieniajcych sprzet z ciekawosci i posiadajacych wlasnie r9800pro ,albo takich ktorzy wczesniej lykneli x800pro w zwyz (zeby NVidowcy nie poczuli sie urazeni to anoligicznie ma sie z 6800 i wiecej) i teraz nie maja co z tym fantem zrobic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 buhehheh zawsze jak ci sie koncza argumenty to czepiasz sie drobnostek? biedny jestes, ale niedziwie sie juz czemu sie tak wszyscy z ciebie brechtają ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 KGB mysle ze troszke zbyt czarno przedstawiasz sytuacje s939+AGP. Nie chce wdawac sie w "glupia dyskusje" ale wydaje mi sie ze to calkiem rozsadne rozwiazanie kupic taka plyte majac mocna grafe np. X800XTPE. Zreszta wskoczenie na DFI + mocna grafa na PCIE to tez spory wydatek zwlaszcza ze sama plyta juz 600zl kosztuje. A na AGP jeszcze jak narazie wiadomo ma wyjsc grafa na R520 wiec pograc sie jeszcze da a kilka plyt z PCIE i AGP (ULI) tez zapowiedziano wiec kto wie jak to bedzie do konca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 (edytowane) Prędzej czy później będzie trzeba siąść na PCI-E mi się to średnio podobało jak zmieniałem sprzęt na A64 ale wolałem zmienić wszystko na raz niż na raty, bo jak to z ratami bywa nigdy tanio nie wychodzi. Przykładem niech będzie mój kolega co przesiadł się z SocketA na Wini + Epox NF3 potem z tego przesiada się na DFI i grafika na PCI-E i wyszło go znacznie drożej niż jak by od razu robił migracje NF2 do NF4. Edytowane 2 Sierpnia 2005 przez Mardok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 KGB mysle ze troszke zbyt czarno przedstawiasz sytuacje s939+AGP. Nie chce wdawac sie w "glupia dyskusje" ale wydaje mi sie ze to calkiem rozsadne rozwiazanie kupic taka plyte majac mocna grafe np. X800XTPE. Zreszta wskoczenie na DFI + mocna grafa na PCIE to tez spory wydatek zwlaszcza ze sama plyta juz 600zl kosztuje. A na AGP jeszcze jak narazie wiadomo ma wyjsc grafa na R520 wiec pograc sie jeszcze da a kilka plyt z PCIE i AGP (ULI) tez zapowiedziano wiec kto wie jak to bedzie do konca. 1577617[/snapback] o tym wlasnie pisze i jakos inni nie moga zrozumiec ,ze autor watku nie ma najprawdopodobniej x800xt ,czy nawet r9800 ciezko mu tez poradzic zmiane grafy ,bo nie wiadomo jaka posiada sam mam zamiar kupic r9800pro bo to swietna grafa i moim skromnym zdaniem zadowoli sie AthlonemXP 2500MHz ,wiec nie planuje jej wkladac do A64 ,bo zanim go kupie to juz o AGP nik nie bedzie pamietal nie wiem dlaczego wszyscy sie na mnie rzucili ,kiedy moje twierdzenie jest sluszne krytykuja mnie ci ktorzy maja zamiar kupic plyty s939 na AGP i chyba urazilem ich poczucie "dokonywania slusznych wyborow" - moge was pocieszyc ,ze mnostow ludzi sie myli ,wiec wlasciwie jestescie w wiekszosci - dlatego nie potrzebujecie kolejnej ofiary by podbudowac swoja psychike ,koles ma 2400+ i plyte na kt600 ,wiec kasa nie s.r.a ,bo gdyby mial jej duzo to by sie dawno dal namowic na tym forum na Mobila i nf2 (do Mobila nic nie mam :razz: ) leborg uwazaj zeby z ciebie nie zaczeli sie smiac ,bo to co napisalem wyzej w glownej mierze dotyczy ciebie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 skreca mnie troche jak to wszystko czytam buu dajesz linka do aukcji ktora sie nie skonczyla i piszesz o 400zl , a na drugim biegunie link do najdrozszego sklepu w necie teraz ja cos dodam od siebie w kwesti grafik i tego co napisales 6600 msi diamond(to samo co 6600GT ) http://www.esc.pl/product_info.php?cPath=7...roducts_id=2339 nowka z sklepu z gwarancja -cena 499zl znajdz mi teraz porownywalego wg ciebie radeon 9800pro nowego , z sklepu z gwarancja -tylko nie jakis powercolor ale cos z polki MSI bo wg ciebie radek kosztuje 400zl a 6600gt 700 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 6600 msi diamond(to samo co 6600GT ) 1577640[/snapback] Dlaczego piszesz że to to samo zo 6600gt? Na moje GT ma taktowania 500/1000 czyli tak jak np. to http://www.esc.pl/product_info.php?cPath=7...roducts_id=1484 (ten sam sklep) a cena jest sporo wyższa jednak... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 (edytowane) to poczytaj ze ten diamond lepiej sie kreci na rdzeniu nawet niz chipy ktore sa w oryginalnych 6600gt........a pamieci ma takie jak wiekszosc GT DDR 3 2.0ns -mialo byc napiasne prawie to samo . obecnie dla mnie wybor 939 +agp jest troche chybiony , chyba ze ktos ma dobra grafe na agp i nie chce sie jej pozbywac , ale kupujac nowa to raczej juz 939+pic-e - szczegolnie jezeli ktos mysli o dobym oc Edytowane 2 Sierpnia 2005 przez robot Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 (edytowane) IamWeasel ale to msi 6600 diamond to ciut nie 6600gt ,a w cenie troche wyzszej od zwyklego 6600 co prawda za 500pln da sie kupic r9800pro msi ,ale chyba trzeba by je troche podciagnac na rdzeniu zeby dorownala temu 6600diamond w 3dmarkach <_< bo w grach to roznic nie powinno byc :razz: Edytowane 2 Sierpnia 2005 przez KGB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 ale chyba trzeba by je troche podciagnac na rdzeniu zeby dorownala temu 6600diamond w 3dmarkach <_< bo w grach to roznic nie powinno byc :razz: 1577656[/snapback] Zwykle nie kupuje się karty dla marków :? Ale fakt, ktoś tu gra nieczysto, dlaczego NV ma o wiele wyższe wyniki w markach od ATI a w grach różnice sa o wiele mniejsze? Mówię zwłaszcza o 9800 i 6600. 6600 praktycznie ma wyniki podobne do 9800pro a w grach jest wolniejsza... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 no nie a 3dmark 2005 ... tam ati ma wieksze wyniki ..i stery ktore nagle daly kopa dobrym kartom po 1000tys punktow? ehhh tak to jest jak ktos jest zapatrzony w jedna firme Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wincento101 Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Robot podałeś słuszną karte. Przecież to 6600 (niby) GT to tak naprawde kręci się świetnie. Napewno 500/900 mur jak w niektórych GT ale podejrzewam że na 550/1000-1100 poleci skoro jest zrobiona z takich samych komponentów :) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...