Nicko13 Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 Nie mam zielonego pojecia jak zamocowac tego zalmana na chipsecie...jak mialem na tasme termoprzewodzaca to odpadl...nie mam dziur w plycie tylko jakies dwa haczyki co zrobic aby to porzadnie zamocowac??Teraz komp lezy na boku i zalman w srodku tez tylko lezy na pascie silikonowej...zeby nic nie ubabrac...jak wymysle zapinke bedzie as5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 ja zdjąłem mocowanie od oryginalnego radiatorka, minimalnie wygiąłem końcówki w dół i mocno trzyma nb47j Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 No tak...tylko ze ja to mocowanie polamalem ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 Dobra zamocowalem go na klej termoprzewodzacy...tylko ze [gluteus maximus] sie stala...bo jak komp lezy na boku...to przed klejeniem...O/C sie podnioslo...a po przyklejeniu...spadlo na jeszcze gorsze niz na standardowym...teraz nie moge uciagnac...264 FSB...a mialem 275 jak sobie lezal...nie wiecie czego to wina??Na nim jest mala 40stka + z gory wieje wiatrak 150x150...i oc spadlo dlaczego i jak chociazby uzyskac to co mialem?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Kur....Zalman sie odkleil od Chipsetu a tak dlugo sie trzymal...dzisiaj jak wyjalem grafe to po prostu odpadl :/ pomozcie mi albo poradzcie jakis cooler ktory bedzie mial mocowania...bo wydawac na te kleje i to wszystko mi sie nie chce...a tak pozatym jak usunac stary klej termo z chipsetu (KLEJ ZALMAN) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...