josef Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Miał może ktoś bezpośredni kontakt z dysiem Maxtor DiamondMax Plus 9 6Y080L0 tj. 80GB, 7200, ATA133, Łożyska olejowe. Na Twoje PC pisali że jest dość głośny pomimo łożysk olejowych. Chciałbym go łyknąć zważywszy że mogę dostać na niego 3 latka gwary. Czy cenka ok. 560 zetiszów jest przyzwoita? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xequo Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 az taka zla to nie jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Ja miałem kontakt z jego mniejszym bratem - 60GB. Sam posiadam D740x i twierdzę, że ten Diamondmax Plus 9 jest cichszy. Ale dysk był nowy i miałem go przez kilka dni, więc trudno powiedzieć, co później się będzie działo. Przy starcie dysku dały sie jednak czasem słyszeć piski długie, po kilka sekund, potem już normalny dźwięk pracy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...