meilbox Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 Witam Moj konfig jak w podpisie.... nastaly gorace dni i moj codeshit cos mi sie wydaje ze niespodziewanke chce mi zrobic... ;P czy ta oto zasilka http://www.allegro.pl/show_item.php?item=58611431 jako zakup na szybko sprawdzi sie ?? czytalem ze t praktycznie Chieftec GPS-350BB-101L rozni sie iloscia wtyczek... Mocniejsza delta 465W duzo pozytywow ma ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 Za tę cenę to świetny zasilacz. Bez problemu trzyma twój konfig i jeszcze mu rezerwa zostanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 W tamtym linku jest błąd czy mi się wydaje ? "+12V 8A" zjadło jedynke z przodu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 jest 18A zjadło jedynkę,zgadza się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dimex Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Nadejszla wiekopomna chwiła i trzeba wymienić zasilacz na cichszy i rozwojowy. I dlatego mam pytanie w związku z tą deltą, czy uciągnie taki konfig?? sempron 64b 2500 ale będzie atlon 64 geforce 6600GT a będzie x800 512 ramu a będzie 1gb 2 wiatraki koło budy reszta standardowa Uciągnie czy nie???? jak nie to co polecacie w miarę taniego bo to ch7yba główny czynnik jaki wpływa na ilość kupywanych części komputerowych. POZDRAWIAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=drake=- Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 eee... do x800 nie zalecam delty :) ale nic sie nie powinno stac jesli nie bedziesz testowal primem 3dmarkiem naraz przez 24 godziny na dobre :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...