Gość fuqs Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 Mam kompa na płycie głównej ECS P4VXAD+, procesor celeron 1,7GHz, 384mb pamięci ddram i winXP Professional. Dotąd miałem geforca 4 mx 440 64mb 64bit ale niedawno zmieniłem go na radeona 9200 64mb 64bit. przed założeniem radeona odinstalowałem stery do geforce'a i po założeniu zainstalowałem najnowsze stery ATi catalyst. directx 9.0c już miałem. Po założeniu radeona okazało się że sie komp dość często zaczął wieszac. sprawdziłem 3dmarkiem '01 SE i dostał 4758 3dmarków. Z powodu ustawicznego wieszannia kompa przywróciłem spowrotem geforca 4 usunąłem stery do ati i zainstalowałem do nvidii. wszystko jest teraz ok i komp sie nie wiesza. na 3d marku 01 SE uzyskałem tylko 2858 punktów. Czy u Was na tym geforcie uzyskujcecie tyle punktów? Czy instalacją i odinstalowaniem sterów ati nie zmniejszyła sie wydajność karty? prosze o Wasze wyniki na tym geforcie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
disel Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 Nie przejmuj się wynikami. tylko sprawdz jak ci chodzą gierki. 3DMarki też potrafią czasem kłamać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...