lightmyway Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 witam, kupiłem sobie nagrywarkę dvd Samsung TS-H 555, podłączyłem pod osobną taśmę i niby wszystko fajnie, tylko, że nie odtwarza mi żadnego filmu :angry: próbowałem z różnymi płytami (oficjalnymi) i różnymi odtwarzaczami (wmp, all player, sub-edit) , ale efekt zawsze jest ten sam - wyświetla pierwsze klatki filmu, potem zwis programu, wywala komunikat o błędzie i zamyka program. Jedną płytę udało mi się odtworzyć bez zamknięcia programu, ale wtedy znów obraz składał się ze skaczących kolorowych kwadratów :mur: Próbowałem podpiąć pod inną taśmę, uaktualniłem stery karty video i nagrywarki, update windowsa mam na bieżąco i nic. Dodam, że cd-audio odbiera bez zarzutu. Mam windowsa xp pro, pentium IV 1.7 ghz, 256 RAMu. Poniżej podaję komunikat, który wywala przy odtwarzaniu: AppName: subedit.exe AppVer: 1.0.0.4040 ModName: neaudio.ax ModVer: 1.0.4.36 Offset: 00008666 Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc, bo w temacie dvd jestem zielony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 Problem powoduje subedit, spróbuj otworzyć w innym programie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lightmyway Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 Problem powoduje subedit, spróbuj otworzyć w innym programie :D 1570390[/snapback] próbowałem, ale bez rezultatów - ten sam efekt i ten sam komunikat, tylko nazwa odtwarzacza się w nim zmienia. Chyba, że miałeś na myśli odinstalowanie w ogóle sub-edita. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lightmyway Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 zainstalowałem dvd powera - tym razem poszło w miare gładko, ale zeby nie było jeszcze idealnie co jakiś czas przytyka mi obraz - chwilowe zatrzymanie dźwięku i obrazu i potem jedzie dalej. Jest na to jakis sposób? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 zainstalowałem dvd powera - tym razem poszło w miare gładko, ale zeby nie było jeszcze idealnie co jakiś czas przytyka mi obraz - chwilowe zatrzymanie dźwięku i obrazu i potem jedzie dalej. Jest na to jakis sposób? 1570500[/snapback] wywal wszystkie kodeki i zainstaluj od nowe subedta też ale go nie instaluj :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 A DMA masz włączone? Jeśli nie to to może być powodem przycinania co jakiś czas... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...