Greah Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 właśnie stałem się szczęśliwym posiadaczem creative inspire t5900. w zestawie były załączone stojaczki pod każdą z kolumn do przytwierdzenia takowych i postawienia na biurku. zainteresowało mnie jedno - filcowe(poliuretanowe?) kółeczka. czy spełniają one jakąś funkcję poza tym, że stojaczek nie rysuje biurka i głośniczka (np.przechwytują zbędne drgania)? pytam bo wizualnie głośniczki lepiej prezentują się bez w/w jednakże jeśli miałyby one mieć jakiś wpływ na jakoś dźwięku to wolałbym je zostawić btw wiem, że sam mógłbym to sprawdzić słuchając najpierw z a później bez. problem w tym, że jak narazie jadę na zintegrowanym 2.0 bo moje przyszłe audigy jest jeszcze w drodze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twisterr Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 eh szczesciarzu, ja czekam wlasnie na taki zestawik t5900 + live24bit lub audigy value to jeszcze zalezy od kaski, pewnie pod koniec przyszlego tygodnia je zakupie :) a poki co podziel sie wrazeniami z odsluchu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 przy tej klasie głośników, to ma marginalne znaczenie.niemniej jednak, mogą (szczególnie jeśli sub nie stoi wprost na podłodze), zmniejszyc drgania, ale w tym przypadku powinno zastosowac się raczej kolce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...