Skocz do zawartości
Gabry

Stara Unitra :p

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc Mam Stare Radio Unitry, Wraz z 2 Głośnikami. Chciałbym Podłączyć Do Komputera Moją Wieże i Te Radio. Czy Jest Możliwe Takie Coś ? Radio Ma z Tyłu 2 Wyjścia Na Magnetefon i Gramofon, Które Trzeba Przerobić na Czincze :P.

Jeżeli takie coś jest mozliwe prosze o krótka instrukcje :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie potrzeba nic przerabia na czincze, kup sobie kabelek may jack><din i kup sobie rozgaeziacz may jack(aby w jedno gniezdo w kompie podczy rwnolegle wie€ i unitr€)Ja te jestem posiadaczem polskiego sprzetu do kompa a mianowicie radmor 5102 i altusy 75, to jest sprzet creativy za 1000z nie maj takich basw :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co do unitr to racja dobre wzmacniacze, miałem od kumpla do naprawy, 2x20W ale basem wymiatał, bardzo głęboki i dynamiczny był bas

1572384[/snapback]

Tak wymiatają te wzmaki że szok, a co do atku to nie trzeba nic robic tylko kupic przejścówke bo ja takąkupowąłem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i kupilem kabelki podlaczylem. I sie okazalo ze jeden glosnik lata jak glupi i zamiast dzwieku sa same basy :P . Podlaczylem drugi wszystko fajnie. Tylko, ze jak podlacze wieze i radio pod jedno gniazdo w kompie to:

z glosnika w radiu wydobywa sie szum, 0 dzwieku z kompa

a z wiezy szum + dzwiek :(

a jak ustawilem w kompie konfiguracje 4.1 a radio podlaczylem pod inne gniazdo to wszystko niby dzialalo tylko ze jak wlonczylem winampa to dzwiek tylko z 2 - uch gl od wiezy :/ co mam zrobic ?? czy da sie jeszcze cos zdobic ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

y0 y0 to znowu ja wam pomarudze :) jeden glosnik mi padl :( tzn membrana sie porwala albo nie wiem ale jest do dup.y na alllegro spotkalem takie cus:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=59188115

czy wymiana jest latwa ?? aha i czy to pomoze w naprawie ?? czy glosnik bedzie sprawny >>??

zastanwiam sie tesh nad zakupem "nowego": glosnika , co jest lepsze ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi