Szajba. Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 (edytowane) Witam. Serdecznie. Jestem Maciuś i proszę o pomoc. Ale nie na zasadzie "szukajka". Kupiłem niedawno częśći zamienne typu: proc,ram,płyta głowna i zasilacz. Dałem do serwisu zeby zamontowali. Komp wraca w moje łapska i robie sobie formacika i wszystko od nowa instaluje. Wgrałem W XP Pro i okazuje sie, że dysk ma juz zabrane ponad 4GB :|. Klikam na wsztstko zeby sprawdzić rzeczywicie czy tak jest. Jak zaznacze to pisało ok.800MB (ale i tak moge sobie pozwolic na 2GB które mi zostały poza tym 4GB zajętych). Więc błagam pomozcie !!! Edytowane 28 Lipca 2005 przez Szajba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 Maciuś ;) zobacz ile ci zeżarła pamięc wirtualna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szajba. Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 Sory, ale jezeli chodzi o dysk to jestem zielony. Mozesz mi powiedziec jak to sprawdzic :) :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fl3eX Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 moj komputer / wlasciwosci / zaawansowane / wydajnosc / zaawansowane / pamiec wirtualna Tam pisze ile zajmuje pamiec wirtualna Ja mam rozmiar niestandardowy: - poczatkowy: 768MB - maksymalny: 1536MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szajba. Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 THX juz załatwione :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 Jesli masz wlaczone przywracanie systemu i hibernacje to tez zabiera to miejsce. Przywracanie systemu jest domyslnie wlaczone po zainstalowaniu systemu. Panel sterowania -system - przywracanie systemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 tak jak napisał/a @Nyny wyłacz przywracanie systemu, bo to strasznie zrzera dysk a praktycznie do ncizego sie nie przydaje :) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...