gumis144 Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 (edytowane) Witam. Tak jak w temacie... mój brat zmodernizował kompa i musi zmienic obudowe bo zasilacz ma pionowo :) Czy ta obudowa będzie dobra czy polecicie coś lepszego zgóry thx :P http://www.allegro.pl/show_item.php?item=58780129 edit: panie adminie przerzuć ten temat do subfora Co kupić sory:) Edytowane 28 Lipca 2005 przez gumis144 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madek Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 warto dolozyc kilka zł do czegos takiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 Ja bym poszukal na twoim miejscu jakiegos chieftec'a ;] Na allegro mozna dorwac chiefa dragona za 209zl. I bedziesz mial bude z prawdziwego zdarzenia, a nie jakies tam wynalazki ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danrok Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 Nie bierz bud z LCD - psuje się, a odczyty są częśto niedokładne. Pozatym musisz na niego patrzyć od przodu, obojętnie jaki kąt i nic nie widać i tylko świeci. Co do budy to http://arest.pl/index.php?inc=produkt&ID=3...id=13&grupa=319 to jest ta co ja można było za 209 kupić i ja ją kupiłem. Aukcja juz się skończyła pare dni temu. Co do obudowy to moge powiedzieć, że wykonanie naprawdę solidne - co zreszta wiadomo - chieftec to chieftec. Buda przestronna, duża, przewiewna, dużo miejsc na wentyli i pare fajnych bajerów w środku :-) Polecam. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 Sory ze sie dołacze do tematu, ale nie chce zaśmiecać. A jaką byście proponowali w granicach 150 zł ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nick126 Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 Sory ze sie dołacze do tematu, ale nie chce zaśmiecać. A jaką byście proponowali w granicach 150 zł ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danrok Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 Modecom Prostation? :) IMO warto dołożyc do takiej rzeczy. Nie chodzi o to zeby prosto stała. Przy takim sprzęcie jaki kupujesz ważny jest przewiew w budzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...