norbikz Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 (edytowane) Jako, ze to moj pierwszy post na forum chcialem przywitac sie ze wszystkimi userami Tweak'a :) Wlasnie konczy mi sie umowa z tepsa i szukam jakiegos dostawcy internetowego z atrakcyjna oferta na warszawskiej Woli w okolicach Gorczewskiej, Mlynarskiej, Plockiej. Lacze synchroniczne mile widziane ;). Chello i Aster mam dostepne, ale to sa moje kola ratunkowe :lol: Pozdrawiam. Edytowane 29 Lipca 2005 przez norbikz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 Powodzenia B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbikz Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 Nie bardzo rozumiem co ten post mial wniesc do tematu ;) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
File Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 (edytowane) Ty sie ciesz, ze masz az 3 do wyboru. Niektorzy maja nedzne WiFi 128 ktore czescie niedzialaja niz dzialaja, a tobie synchronicznego lacza moze jeszcze za 5zlotych i 100Mbit/s. Polecam POLPAK 2Mbit/s, albo wiecej. Podzielam opinie Pigmeja : Powodzenia Edytowane 30 Lipca 2005 przez File Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Witam. Mieszkam zapewne niedaleko Ciebie, wiec moze masz dostepny Net-Serwis.Na poczatku nie bylem zadowolony z tego lacza,ale teraz jest spox. Za 100 masz lacze 384kb/s wiec nie jest zle, zreszta odwiedz ich strone http://isp.net-serwis.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
File Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Witam. Mieszkam zapewne niedaleko Ciebie, wiec moze masz dostepny Net-Serwis.Na poczatku nie bylem zadowolony z tego lacza,ale teraz jest spox. 1575553[/snapback] A mozna wiedziec dlaczego nie byles zadowolony?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Nie bylem zadowlony, gdyz na poczatku lacze mialem 128 i w ogole caly czas cos sie kaszanilo. Ale po modernizacjach i zwiekszeniu predkosci lacza (rekompensata za vat, ktory ja i tak placilem przez caly czas:)) jest wszystko git. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...