Niv Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 :mur: mam tzn. miałem w kompie w/w kosc pamieci 256 mb.I wsadzilem 256 tez kingstone ale cl3.i komp zaczyna sie wylaczac :blink: To ide do sklepu komputerowego i mowie co i jak...okazuje sie ze nawet jak ustawilem w biosie zeby pamieci sie nie ''gryzły'' to to nic nie da bo to nei bedzie działało.Mowie''sprzedam te cl3 i bedzie ok''ale niestety...komp nie odpala u mnie na tym kingstonie.Ide do kumpla u niego odpalil.Wiec nie wiem co mam robic.Koles w sklepie powiedzial ze jest taka firma w polsce ze wysyła te pamieci do Kingstone.Ale nie wiem gdzie ona sie miesci.Ram był kupowany w lublinie wiec...nie bede jechał przez poł polski.Co polecacie zebym zrobił??? :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 ustawilem w biosie zeby pamieci sie nie ''gryzły'' to to nic nie da 1571130[/snapback] Co konkretnie ustawiłeś? Próbowałeś odpalić na "by spd"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 (edytowane) no wlasnie co ustawiles w biosie ? i kiedy komp sie restartuje? pamietaj ze powiniens ustawic odpowiednie CL aha i jakie masz fsb ? jak rozumeim kupiels zwykle kingstony cl3 ? mzoe nie daja rady na danym fsb ? Edytowane 28 Lipca 2005 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niv Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 juz nawet komp nie wstaje jak wkladam hyper x .....sam.a u kumpla wstaje...wiec chyba sprzedam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 Odpal kompa na kości, która działa i w biosie ustaw "by spd". Potem odpal kompa z kością sprawiającą problemy i zobacz czy zadziała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niv Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 nic nie dało...musze to sprzedac chyba bo innego wyboru nie mam ;( u innych działa a u mnie nie chce...jest ktos chetny do kupna? :mad: :blink: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek_J Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Też tak kiedyś miałem :( Moja płyta "ubzdurała" sobie że z tą kością w pierwszym slocie nie odpali i już :) ale zaraz przełożyłem ją do innego slotu pamięci i zadziałała, no więc inną pamięć wkładam w pierwszy slot ... działa ! wow wyjmuje i wkładam tą z którą mam problemy w pierwszy slot i ... nie działa! (a w innych działa) Głupia sprawa. A włącza Ci się komp w ogóle? Może zresetuj ustawienia biosu na płycie (zazwyczaj taka zworka) Przemek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...