tMQ Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 SlyszaBem, ze podobnmo dzial ten z windows me ? prawda to ? gdzie moge download zrobic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 a i nie zadne bootxp bo to mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 no ja tez bym chcial :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 specjalisci :-) wypowie sie ktos ? :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Hm... Rozumiem że pod Win2k nie ma msconfiga? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 owszem :) mozesz sobie powycinac recznie z rejestru z HKLM lub uzyc tego programiku ktory zrobi to za ciebie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 dzia pit o to mi chodzilo :-) a jak wylaczyc przywracanie polaczen sieciowych przy logowaniu ? :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...