Shenlong Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 Witam, dzis zainstalowalem WinXP Pro [ zintegrowany SP1 ] nastepnie zainstalowalem Neostrade, res kompa, podalem dane etc.. net sie polaczyl ale po chwili pokazala mi sie ikonka "bezpieczne usuwanie sprzetu" a w niej USB ADSL Wan Adapter, co zrobic aby sie to nie pokazywalo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rivam Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 Kliknąć prawym przyciskiem myszy na pasku zadań -> Właściwości -> Zakładka "Pasek Zadań" -> Dostosuj -> przy "Bezpieczne usuwanie sprzętu" zaznacz "zawsze ukryty". Potem OK i zastosuj. Teraz nie będzie się już pokazywać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shenlong Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 tak to ja wiem ... ale chodzi aby sie to "odczepilo" trwale odemnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 Byl juz taki temat i niestety tej ikonki trwale usunac sie nie da. Mozna ja tylko ukryc tak jak napisal kolega Rivam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shenlong Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 (edytowane) zapytam tak, to czemu XP sie czepia tego ? jak odinstaluje to nie mam neta :[ i jeszcze jedno czy SP1 zawiera latki na Sasera i Blastera ? Edytowane 29 Lipca 2005 przez Shenlong Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rivam Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 Hmmm... SP2 na pewno zawiera łatki, a czy SP1? Chyba też, ale nie jestem pewien :) Co do tej ikonki... Czy to tak bardzo przeszkadza, że ona jest schowana? Czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 Ta ikonka jest po to, aby w momencie w ktorym chcesz wylaczyc urzadzenie podpiete pod USB nie bylo konfliktow sprzetowych. "Bezpieczne usuwanie" najpierw wylacza sterownik urzadzenia a potem dopiero pozwala usunac hardware. Wiec niech sobie siedzi ;] Ale jesli KONIECZNIE chcesz sie pozbyc to uzyj tego programu: * http://www.pssoftlab.com/download/pstrayf.zip Też wywala z Traya ikonki. Podobno działa. Daj znać czy u Ciebie też. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shenlong Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 jeszcze nie sprawdzalem gdyz mecze sie z Blasterem, chyba poleci format, na drugim dysku sciagne latki i po latkach podlacze neta :) i mam pytanie jescze, czy jezeli cos w biosie bedzie zle ustawione to XP moze wywalac jakies bluesqreeny ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rivam Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 i mam pytanie jescze, czy jezeli cos w biosie bedzie zle ustawione to XP moze wywalac jakies bluesqreeny ? 1572060[/snapback] Może. Przykład: za niskie timingi RAM-u. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...