yuucOm Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 Witam. Oto mój problem. Odkąd zainstalowałem Windows Media Player 10 mam poważny problem z odtwarzaniem filmów. Mianowicie w trakcie oglądania filmu obraz czasami, ale nie zawsze zwalnia jakby byl w zwolnionym tempie a dźwięk nadal "płynie" bez zarzutu. Patrze na szybkość odtwarznia a ona jest ustawiona na normal wiec nie wiem o co chodzi. Najcześciej dzieje sie tak gdy biore tryb pełnoekranowy. Wcześniej (znaczy za czasów WMP 9) nie miałem takiego problemu. Może to wina złych ustawień albo brak jakiś plug inow. Nie wiem. Więc prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 a specyfikacje kompa ? może nie wyrabia ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 Jasne ze wyrabia =d. Procek amd athlon xp 2,0 ghz, gf fx 5900xt i 640 ram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 Może wina kodeków :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 Kodeków ? Czyli ? :D bo w tym temacie to nie jestem pr0 =d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 hah no więc mamy winowajce B) www.codecpack.com i zasysaj najnowszą paczke.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 Ta strona jest po czesku :D jak mi sie wydaje d:. Nic z tego nie łapie gdzie nacisnąć i co sciagnąć =p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 http://storage.tahaj.sk/Codecs6027_allin1....2a6f38aa44f2d90 Ja używam Kazaa lite codeck pack i jest spoko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 1572584[/snapback] Według mnie najlesza paczka kodekó wszystkie filmy hulają :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 Zainstaluj jakieś kodeki typu DivX itp. I filmy pójdą jak burza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kryku51S Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Jeżeli masz słabego kompa to zainstaluj Winde 2000. A co do kodeków to tylko "FFdshow"". Wtedy filmy będą chodzić napewno. Jezeli nadal ci filmy będą ciąć to użyj programu "MOVIX" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...