Skocz do zawartości
ma3ek

Powiadamianie O Nowej Wypowiedzi..

Rekomendowane odpowiedzi

hmmm chyba się nie rozumiemy :wink: chodzi mi o to, że jak się napisze odpowiedź pierwszy raz w danym temacie (bez uprzedniego włączenia subskrypcji) to włącza się subskrypcja. Ale zamist włączyć opóźnione powiadomienie włącza natychmiastowe. Oczywiście wiem, że można sobie przestawić w panelu na opóźnione powiadomienie, ale chciałbym aby mi się od razu włączało opóźnione (po udzieleniu pierwszy raz odpowiedzi w danym temacie) bez konieczności ręcznego przestawiania :wink:

Pozdr

P.S. Mam nadzieje, że teraz już wiadomo o co mi chodzi. Jak nie to proszę pisać, postaram się jeszcze raz wytłumaczyć.

EDIT: Aha mam jeszcze pytanko z innej beczki. Używam firefoxa i nie mam w ogóle możliwoście wklejenia czego kolwiek przy udzielaniu normalniej odpowiedzi (w szybkiej odpowidzi działa) i zastanawiam się czy jest to wina FF czy systemu. Dodam, że w IE wszystko działa jak należy (tzn moge wkleić w normalnej odpowiedzi). W FF po prostu nie mam opcji wklei przy normalnej odpowiedzi. Trochę to dziwne... i czasem denerwujące...

Edytowane przez zayonnc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

OK wielkie dzięki. Wreszcie się dogadalismy B) A z tym CTRL+V to fakt jakoś mi do głowy nie przyszło :mur: .

Jeszcze raz dzięki.

Pozdrawiam

P.S. heh jakoś nie wpadłem na to, że te opcje moga być w "Zarządzaj kontem e-mail" a najlepsze jest to, że na wszystko inne kliknąłem żeby sprawdzić poza tym jednym miejscem :lol: diabeł ogonem nakrył :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chcąc tworzyć nowych bytów zapytam się tutaj.

Czy po uruchomieniu forum na nowym sprzęcie działa wam powiadomienie o odpowiedziach? Bo mi nie bardzo...

Działa. Sprawdź czy nie ląduje Ci w jakimś spam filtrze, a jeśli nie to daj znać na PW do mnie wraz z Twoim adresem email to popatrze w logach czy czegoś Twój serwer nie zwraca

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi