zayonnc Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 (edytowane) hmmm chyba się nie rozumiemy :wink: chodzi mi o to, że jak się napisze odpowiedź pierwszy raz w danym temacie (bez uprzedniego włączenia subskrypcji) to włącza się subskrypcja. Ale zamist włączyć opóźnione powiadomienie włącza natychmiastowe. Oczywiście wiem, że można sobie przestawić w panelu na opóźnione powiadomienie, ale chciałbym aby mi się od razu włączało opóźnione (po udzieleniu pierwszy raz odpowiedzi w danym temacie) bez konieczności ręcznego przestawiania :wink: Pozdr P.S. Mam nadzieje, że teraz już wiadomo o co mi chodzi. Jak nie to proszę pisać, postaram się jeszcze raz wytłumaczyć. EDIT: Aha mam jeszcze pytanko z innej beczki. Używam firefoxa i nie mam w ogóle możliwoście wklejenia czego kolwiek przy udzielaniu normalniej odpowiedzi (w szybkiej odpowidzi działa) i zastanawiam się czy jest to wina FF czy systemu. Dodam, że w IE wszystko działa jak należy (tzn moge wkleić w normalnej odpowiedzi). W FF po prostu nie mam opcji wklei przy normalnej odpowiedzi. Trochę to dziwne... i czasem denerwujące... Edytowane 29 Maja 2006 przez zayonnc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Juz wiem o co chodzi. Trzeba było od razu napisac ze masz włączone automatyczne subskrypcje. Przestaw w http://forum.purepc.pl/index.php?act=UserCP&CODE=02 -------- Jezeli uzywasz rozbudowanbego edytora w odpowiedziach to uzywaj CTRL+V. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zayonnc Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 OK wielkie dzięki. Wreszcie się dogadalismy B) A z tym CTRL+V to fakt jakoś mi do głowy nie przyszło :mur: . Jeszcze raz dzięki. Pozdrawiam P.S. heh jakoś nie wpadłem na to, że te opcje moga być w "Zarządzaj kontem e-mail" a najlepsze jest to, że na wszystko inne kliknąłem żeby sprawdzić poza tym jednym miejscem :lol: diabeł ogonem nakrył :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Nie chcąc tworzyć nowych bytów zapytam się tutaj. Czy po uruchomieniu forum na nowym sprzęcie działa wam powiadomienie o odpowiedziach? Bo mi nie bardzo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Nie chcąc tworzyć nowych bytów zapytam się tutaj. Czy po uruchomieniu forum na nowym sprzęcie działa wam powiadomienie o odpowiedziach? Bo mi nie bardzo... Działa. Sprawdź czy nie ląduje Ci w jakimś spam filtrze, a jeśli nie to daj znać na PW do mnie wraz z Twoim adresem email to popatrze w logach czy czegoś Twój serwer nie zwraca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...