cyganos king Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 Żeby rozruszać trochę ten dział proponuje: Konkurs na najlepszą fotografię z wakacji. Czas trwania konkursu do 1 września, nie przewiduję żadnych nagród rzeczowych jedynie satysfakcję z wygranej :) Każdy użytkownik może wkleić jedno zdjęcie z tegorocznych wakacji. Głosowanie na najlepsze zdjęcie odbędzie się za pomocą ankiety . Co wy na to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
randomize Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 Ja jestem za!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 Zawsze można zrobić ale brak nagród nie motywuje do działania :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 dlaczego nie motywuje? liczy się prestiż :D poza tym już kiedyś byly na tłiku nagrody w konkursie i o ile pamiętam wynikła z tego jedna wielka kłótnia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Jak najbardziej sie podoba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 (edytowane) Raczej nie da sie ocenic po jednej focie ktora jest najlepsza, poniewaz są rózne kategorie itd.. Mozna ocenic po kilku najlepszych fotach. Wiec proponuje aby kazdy wrzucał tutaj swoje najlepsze foty z wakacji.. Różne kategorie.. Edytowane 3 Sierpnia 2005 przez Buzzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Żeby coś z tego wyszło trzeba ustalić jakieś zasady. A co do ilości zdjęć - JEDNA fotka, bo innaczej utoniemy w morzu fotek z ciocią, pieskiem itp. Chyba, że będzie więcej kategorii, wtedy po jednej fotce do każdej kategorii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zaczyna to byc zagmatwane pozniej sie wszyscy pogubią. Poprostu wrzucajcie tutaj swoje najlepsze fotki z wakacji i tyle.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 8 postów i już zagmatwane. :blink: IMO jak ktoś nie potrafi sam ocenić swoich fotek i wybrać najlepszą, to lepiej niech da sobie spokój. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 8 postów i już zagmatwane. :blink: IMO jak ktoś nie potrafi sam ocenić swoich fotek i wybrać najlepszą, to lepiej niech da sobie spokój. 1578524[/snapback] Nie wiem czy masz wogle pojecie o fotografi ale nie ma czegos takiego jak najlepsza fotka. Jesli jest to pokaz mi najlepsza fotke jaka kiedykolwiek widziales w necie ? Mozna oceniac fotki na dany temat. Ale nie ma czegos takiego jak najlepsza z wszystkich grup tematycznych, no chyba ze wszystkie są do [gluteus maximus] i tylko jedna wyszla.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Niepotrzebnie mieszasz fotografię z filozofią ... Cyganos zaproponował konkurs, a Ty chyba chcesz zrobić galerię, bo przecież "nie da się wybrać najlepszej fotki". Trzeba umieć krytycznie ocenić swoje zdjęcia. Z mojej strony EOT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 moja fotka do konkursu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Moja fotka no to tyle ode mnie, nie wrzuce obrazka na forum, bo jest za duzy, a nie mam czasu zmniejszyc i jeszcze raz na serv, pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 nice już gdzieś je wcześniej widziałem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 pewnie na digarcie, podawalem tam linka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Polska/Marzec 2005 Irlandia/Czerwiec 2005 Reszta zdjęc na www.gallery.samsel.org Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 No to w koncu jest ten konkursik czy nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 jest a czemu ma nie być, do 1 września można wrzucać fotki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Dobra to jest moje... dostane samochód :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 19 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2005 (edytowane) Ja dopiero wyjezdzam w niedziele na urlop wiec fotek z wakacji jeszcze nie mam :mrgreen: Chyba ze moga byc fotki Wawy z okresu letniego ;) Edytowane 19 Sierpnia 2005 przez rcube Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 30 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2005 dziś ostatni dzień ktoś coś dorzuci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...