Torwald Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 (edytowane) Temp. w pokoju: I w cieniu: Idzie sie poprostu zalamac... :mur: Edytowane 30 Lipca 2005 przez Torwald Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 (edytowane) Moze wpadniecie do mnie :lol: :lol: :lol: W słoncu a w pokoju 28C ale dmucha wielki 30cm wentylator wiec da sie wytrzymac :) Edytowane 30 Lipca 2005 przez Misiu15go Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamm3r Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 (edytowane) a u mnie wczoraj była wichura i burza straszna :mur:, ale za to dzisiaj jest chłodniej niz wczoraj :? Edytowane 30 Lipca 2005 przez Hamm3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Misiu15go - widze ze termometry z OBI roxxuja :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spo Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 U mnie teraz w pokoju 27 stopni. Na dworze w cieniu 33, na sloncu nie mam pojecia i nie chce wiedziec :P Ogolnie nie jest tak zle. W domu nawet da sie wytrzymac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Moj zbawca :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 (edytowane) Ja już nie wyrabiam :-| W cieniu 35C Temp w pokoju: Edytowane 30 Lipca 2005 przez Grimlock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 No ja juz nie mogę, chyba udaru dostanę , normalnie SAUNA!!! nie da się wytrzymać, nawet kropla deszczu nie spadła w nocy!! padam :wacko: :shock: P.S. wczoraj to był pikuś w porównaniu do dzisiejszego dnia!! istna rzeź :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 ...i ma byc coraz cieplej...w najlepszym razie temp. sie utrzyma.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamm3r Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 jutro ma byc chłodniej :) a od poniedzialku jeszcze chłodniej u mnie juz jest chłodniej niz wczoraj bo wczoraj to piec był dosłownie a potem był jakis huragan + burza :angry: a dzis jest OK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 No u mnie zapowiada się na deszcz. Już się błyska :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sand Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Sosnowiec 21:46 błyska sieeee mooooooccccno i narazie nic nieslychac , obajwy dobre ,ale niechce wiedziec co bedzie jak to tu przyfrunie :blink: Oby net i komp przezyły :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Toruń 21:49 - nic sie nie błyska, lekki wiaterek. I nic nie wskazuje zeby padał deszcz :( :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Raport z Łodzi - Nic sie nie blyska ale duszno strasznie <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Raport z okolic krakowa sie blyskało się lało się gradem sypało i wiało ale już przestało :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N2O Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 fajan burza wczoraj przeszla nad warszawa i okolicami :D u mnie przez 26 godzin prądu niebyło :D mam termometr alkoholowy na słońcu i normalnie skala sie kończy (okolo 60st :]) w cieniu ok. 35 było dziś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Okolice Rzeszowa (dalsze :P ) - też się nic nie łyska i nic na to nie wskazuje... Parno że szok...temp na grafie mi na 53 stopnie w spoczynku poszła :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...