PJ2099 Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 W mieszkaniu 32, na północy w cieniu 34, w pełnym słońcu na południu 43... jeeea... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 W kryzysowych sytuacjach posiadam fajne 1572182[/snapback]ile $ za cos takiego?:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 Uroki totalnie nasłonecznionego mieszkania: mam nadzieje ze ten termometr sciemnia... a w zasadzie jakie to ma znaczenie, mam dosc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 W pracy kleje sie do wszystkiego, ale zarabalem z innego pokoju wentylator wiec da sie wytrzymac :] do tego montuja klime wiec spox. W domyu nie wiem :] PS: zostawilem dzisiaj pod sklepem samochod, wracam i mnie az cofnelo, patrze na termometr 65C dobrze ze w aucie jest klima :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sigard Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 ile $ za cos takiego?:> 1572273[/snapback] stówa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p!Ck3r Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 teraz u mnie w cieniu 36-38 zalezy z ktorej strony ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 (edytowane) Uroki totalnie nasłonecznionego mieszkania: mam nadzieje ze ten termometr sciemnia... a w zasadzie jakie to ma znaczenie, mam dosc... 1572339[/snapback] u mnie to samo, nie do wytrzymania! w samych bokserkach siedze :)) P.S. sir Afeen w tle widze Guitar pro :) czyżbyś pogrywał ? :] Edytowane 29 Lipca 2005 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 a u mnie burza jak rypnelo az mi sie komp zresetowal. zaczelo miotac drzewami komus z balkonu doniczke zdmuchnelo i frowa teraz po okolicy :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 o ile moj termometr siprytusowy(taki zwykly) dobrze wskazuje to w sloncu mam ~53 stopnie ;] Ogólnie nie narzekam bardzo ;] Siedze sobie prawie na golasa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 No i ładnie... drzewo pod blokiem przewróciło się na samochody. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 no to ja tez sie pochwale ;]]] fotka zrobiona 5min temu z pokoju mojej siostry (w sloncu) (Dąbrowa Górnicza - widok na elektrownie Łagisze ;p ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rhezuz Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 ja w pokoju mam 36 , normalnie topie sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 P.S. sir Afeen w tle widze Guitar pro :) czyżbyś pogrywał ? :] 1572453[/snapback] aa nic mi sie niechce, siedze w domu więc postanowiłem zawalczyć z children of bodom. Mam nadzieje, że naucze sie Lil ' Bloodred Ridin ' Hood zanim mi sie totalnie odekce wszystkiego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 Teraz w Wawie tajfun, nawet największe drzewa powala jak zapałki. Jedno wylądowało mi przed samochodem. Przed wichurą było koszmarnie parno, trudno było oddychać. A potem zaczęły fruwać gałęzie, skrzynki (z targowiska), ławki i co tam popadnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 w Kaliszu podobne upały, ale dla mnie to ektsra pogoda, po prostu marzenie :wink: jeszcze wczoraj zrywałem 6h ogórki od 7, trochę przypiekło bo jedną osobę musieliśmy 'znieść'. ale 24zł zarobiłem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phase Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 ee za atlantykiem to normalka... plus na dodatek bardzo wilgotno jest bo niedaleko oceanu sie mieszka.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 teraz to jest git w wawie - 20 stopni, leje, wali i super :) wilgotność 88% na dworze :) i sie nie zapowiada na koniec :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 od godziny 13 do zachodu slonca mam slonko w calym mieszkaniu , mieszkam na 9 pietrze dzis w sloncu okolo godz 15 na termometrze za oknem mialem 39st ale to nic u mnie w pracy na hali temp dochdzi do 45st , urok pracy na wydziale twozyw sztucznych gdzie linia wtryskarek jest najgoretsza strefa na hali , kazda wtryskarka grzeje agregaty z twozywem od 200 do 280 st a forma od 200 do 250 st + obieg wody od 60 do 90 st , stanowisko jest metr od wtrykakri :) , jak dobrze ze pracuje ten tydzien na noc :D pozdrowienia z goracej hali Magneti Marelli Automotive Lighting w Sosnowcu ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 ale wam dobrze, w zeszły piątek do niedizeli byłem w wawie, robiliśmy okablowanie w przyszłym dojcze banku na mysiej i pogoda byla spoczko... 20stopni ...przy okazji, spaliśmy w hotelu REST w morach na poznanskiej. polecam, jak na 2 gwiadki to bardzo dobry hotel, zaplacilismy ok 260zl na 2 noclegi dla 2 osob, rano śniadanko itp :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 (edytowane) Widzę że raport z Bytomia zdany na 1 stronie :) u mnie max za oknem w słońcu to 42 stopnie w mieszkaniu 28, a za oknem w cieniu 32 stopnie :/ ale na biurku mam bajerancki wentylator biurkowy Optimum o wartości 30zł non-stop wiejący na mnie, i da się żyć Btw.1 BLANTMEN -> jaka dzielnica bytka? ja centrum (Wrocławska) Btw.2 mam 2 takie termowentylatory (z funkcją chłodzenia) jak sigard, bardzo ciekawa rzecz, kupowane w Praktikerze za 60zł (około) Edit Aha i zapasy mineralki w lodówce :) choć zajebiście orzeźwia także Maślanka :) Edytowane 29 Lipca 2005 przez serwal4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sou Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 Wspolczuje wam ;p Ja mieszkam w starej kamienicy a pokoj mam od strony nieslonecznej ;p Dzieki temu mam... nie wiem ile ale nie czuje goraca;p zakladam ze jest to cos kolo 24 stopni :wink: No a sciany jak zawsze zimne:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 a chacie 25 stopni, w samochodzie 19 stopni ... B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 no i u nas zaczyna się coś dziać temperatura spada, zachmurzyło się, zaczyna wiać nawet grzmot było słychać :twisted: dobrze, że autko jest w garażu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 No u nas to samo. Zaczyna wiać i jakoś tak ciemno na dworze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 Dom: 30*c [wiezowiec] Dwor: 21*c Proc: 'toples' 12x150@1.5v idle: 39*c Cialo: spalone od slonca: w niektorych miejscach temp. jak na powierzchni slonca ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 Wreszcie słońce zaszło :D , ale teraz goronco oddaje komp :mur: Ale co mi tam :wink: :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 masz rację BLANTMEN, czyżby burza u nas będzie ?? Jak tak to mam nadzieję że jutro net będzie a nie jak ostatnio po burzy :/ chociaż chmur burzowych nie widzę, jak u Ciebie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 w pracy klimka wiec ogolnie spoko, a jak do domu wracam to juz jest chlodno :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 masz rację BLANTMEN, czyżby burza u nas będzie ?? Jak tak to mam nadzieję że jutro net będzie a nie jak ostatnio po burzy :/ chociaż chmur burzowych nie widzę, jak u Ciebie ? 1572721[/snapback] Na sójczym juz ciemno to nie widze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 ja widzę tylko lampę uliczną i to co rozświetla :) ale wreszcie powoli się chata wychładza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...