Skocz do zawartości
kucyk

Gorąco

Rekomendowane odpowiedzi

mi staruszkowie zakosili wiatraczek bo wrócili do domu :/

a była tak spoko, teraz się męcze w 27 stopniach, na dodatek przylepiając ucho do kolumn bo "weź to ścisz bo cała chata dudni" (pomijając fakt że w Winampie -7db a ba wzmacholu 2/10 głośność)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sosnowiec - godzina 00:09 i da sie zyc z otwartymi oknami, ale jesli chodzi o dzien to niebardzo :/ wylazłem na godzine na miasto i mnie łeb zaczął bolec od tego , naszczescie na tym sie skonczylo bo udaru to bym niechcial miec <_< temp cos 34-35 srednio , teraz jest git , bardziej mnie martwi jaka burza z tego upału wyrosnie ? bo cos czuje ze samochody moga sie czuc lekko zagrozone stojacymi pod blokiem drzewami :mad:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam wschodnie okna, od około 4:00 do 11:00 słońce wali non-stop w okna. Na termometrze 45C, a w pokoju 30C. Masakra. Nie włączam peceta, bo wtedy to już nie do wytrzymania jest.

Niestety pod wieczór pewnie będzie tajfun, strach trzymać samochód pod oknami. Zostawiłem go pod biurem, tam nie ma drzew :wink:

Edytowane przez Grimlock

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie najbardziej denerwują prognozy pogody.

Wychodzi debilka pogodynka i z bananem na twarzy informuje że juto będzie również "cudowna, wspaniała pogoda, 35*C w cieniu" od razu mnie ku***ca strzela, przecież nie każdy jest na wczasach w Juracie, niektórzy sa w robocie, w domu lub w drodze z pracy do domu i szału dostają od tego upału, a ta kretynka się cieszy że cudowną pogodę mają wczasowicze (5% populacji). :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W pokoju 32st C

W pracy klimaanlage daje czadu  B) - 18st C - lodówa ;]

1573176[/snapback]

mam identyczny termometr...czyżby z OBI?? :lol: on niedługo to się rozpęknie bo u mnie wskazówka dochodziła juz do niebieskiego pola... :|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie gorąco (32deg), ale znośnie- dobra wilgotność. Przedwczoraj spaliłem sobie plecy, a dzisiaj znowu masa roboty na wolnym powietrzu po południu, więc będzie powtórka.

a kompa zaraz wyłączę bo w idlu jest 45 stopni, dysk ma 32, a na chipset i grafikę nawet nie patrzę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A w Krynicy temp nie przekracza a poludnie 24-25 stopni. A w dodatku wieje milutki chlodek z lasu.. :]

1573612[/snapback]

czemu nam to robisz ? :D

swoja droga to w nocy u mnie nie jest lepiej... pokoj po zachodniej stronie przez dzien sie tak nagrzewa ze temp nie spada ponizej 25 :( spac sie nie da :/ ale juz w niedziele jade do szklarskiej na rower i tam bedzie mam nadzieje zimniej :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi