BLANTMEN Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 Mi leci wiatraczek na pełnych obrotach :) Też już mam przyjemnie w pokoiku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 mi staruszkowie zakosili wiatraczek bo wrócili do domu :/ a była tak spoko, teraz się męcze w 27 stopniach, na dodatek przylepiając ucho do kolumn bo "weź to ścisz bo cała chata dudni" (pomijając fakt że w Winampie -7db a ba wzmacholu 2/10 głośność) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sand Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 Sosnowiec - godzina 00:09 i da sie zyc z otwartymi oknami, ale jesli chodzi o dzien to niebardzo :/ wylazłem na godzine na miasto i mnie łeb zaczął bolec od tego , naszczescie na tym sie skonczylo bo udaru to bym niechcial miec <_< temp cos 34-35 srednio , teraz jest git , bardziej mnie martwi jaka burza z tego upału wyrosnie ? bo cos czuje ze samochody moga sie czuc lekko zagrozone stojacymi pod blokiem drzewami :mad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 W pokoju 32st C W pracy klimaanlage daje czadu B) - 18st C - lodówa ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 4:23 a mi ciągle jest ciepło jak diabli, i do tego te cholerne komary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 No. Komary bardzo w[ciach!]iające :? Pospałbym sobie z otwartym oknem, ale wtedy w nocy nic innego bym nie słyszał jak tylko bzyczenie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Co za roznica skoro Wy i tak nie spicie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 (edytowane) Mam wschodnie okna, od około 4:00 do 11:00 słońce wali non-stop w okna. Na termometrze 45C, a w pokoju 30C. Masakra. Nie włączam peceta, bo wtedy to już nie do wytrzymania jest. Niestety pod wieczór pewnie będzie tajfun, strach trzymać samochód pod oknami. Zostawiłem go pod biurem, tam nie ma drzew :wink: Edytowane 30 Lipca 2005 przez Grimlock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Mnie najbardziej denerwują prognozy pogody. Wychodzi debilka pogodynka i z bananem na twarzy informuje że juto będzie również "cudowna, wspaniała pogoda, 35*C w cieniu" od razu mnie ku***ca strzela, przecież nie każdy jest na wczasach w Juracie, niektórzy sa w robocie, w domu lub w drodze z pracy do domu i szału dostają od tego upału, a ta kretynka się cieszy że cudowną pogodę mają wczasowicze (5% populacji). :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 dzajcie spokój, dzisiaj zapowiada się to samo!!! ja już zdycham wrrrrrrrrrr... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 31* w cieniu... :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 a czy jest tutaj ktoś, kto kocha upały tak jak ja? dla mnie to wymarzona pogoda :wink: szczególnie wieczorem gdy wychodzi się na miasto w skąpym stroju bo 20*C :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 turzol, moja babcia miala taki termometr ;) pamietam ze jak jej montowalem i na 2gi dzien byla taka sloneczna pogoda, to tez wskazowka przekroczyla 50*c i tak juz zostala do dzisiaj haha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 dzisiaj jeszcze gorzej niż wczoraj.... o dziwo noc nie była u mnie taka goraca, trudno się spało bez kołdry ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 (edytowane) W pokoju 32st C W pracy klimaanlage daje czadu B) - 18st C - lodówa ;] 1573176[/snapback] turzol, zawsze możesz skoczyć na Tyskie :D Edytowane 30 Lipca 2005 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 W pokoju 32st C W pracy klimaanlage daje czadu B) - 18st C - lodówa ;] 1573176[/snapback] mam identyczny termometr...czyżby z OBI?? :lol: on niedługo to się rozpęknie bo u mnie wskazówka dochodziła juz do niebieskiego pola... :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Moja starsza kocha taką pogode a mnie krew zalewa :mur: :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 A w Krynicy temp nie przekracza a poludnie 24-25 stopni. A w dodatku wieje milutki chlodek z lasu.. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Szykuj miejsce...jadę tam bo u mnie zwariować idzie :| AAAle od poniedziałku zapowiadają oziębienie i deszcze...yeaaaaa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 U mnie gorąco (32deg), ale znośnie- dobra wilgotność. Przedwczoraj spaliłem sobie plecy, a dzisiaj znowu masa roboty na wolnym powietrzu po południu, więc będzie powtórka. a kompa zaraz wyłączę bo w idlu jest 45 stopni, dysk ma 32, a na chipset i grafikę nawet nie patrzę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 A w Krynicy temp nie przekracza a poludnie 24-25 stopni. A w dodatku wieje milutki chlodek z lasu.. :] 1573612[/snapback] czemu nam to robisz ? :D swoja droga to w nocy u mnie nie jest lepiej... pokoj po zachodniej stronie przez dzien sie tak nagrzewa ze temp nie spada ponizej 25 :( spac sie nie da :/ ale juz w niedziele jade do szklarskiej na rower i tam bedzie mam nadzieje zimniej :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Nie wiem jak wy, ale ja ide do wanny :P Zimna kąpiel to jest to 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Jack Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Raport bojowy z mojego miejesca zamieszkania Tamp w domu ok. 21stopni za oknem 25stopni w cieniu 19stopni cud miód i orzeszki... :lol: :lol: :D nic tylko grać! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Dzisiaj piękna pogoda podobnie jak u Black Jack'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Raport bojowy - Toruń 30.07.2005 godz 14:02 Temperatura w pokoju: 28.6C i rośnie Wilgotność w pokoju: 52% Temperatura na dworzu: 35C Wilgotność na dworzu: 20% Temperatura w słońcu: 46C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 w Malborku też nie do wytrzymania jest. jak jest niebiesko na niebie to źle, jak szaro to źle, jak pada też źle, i ciągle jest około 30 stopni. uf. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Topie się <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Topie się <_< 1573857[/snapback] Przjedź do bdg [; :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Raport - Szczytno, 15:43 W cieniu - 31,3C W pokoju - 27,5C W słońcu - szkoda gadać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 moj procek wlasnie pobil rekord... jakies 30 min w CoD i juz 69 stopni :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...