R.i.P. Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 Dwa dni temu sciagnalem demo ale dopiero dzis zagralem... moja reakcja: :shock: po 1. zapowiada sie eXtra scenariusz 2. grafa jednym slowem jest miodna 3. super muza 4. troche dziwne ale zarazem intrygujace sterowanie postacia 5. KLIMATTTTTTTTT !!!!!!!!!!! ;]]]] tutaj macie >> G A L E R I E << a tutaj link do >> D E M A << zapowiedz na wrzesien tego roku. ciekawe jak bedzie wygladal fnalowy produkt Atari, zwlaszcza ze ostatnimi czasy ta firma raczej sie wystawila na posmiewisko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 ok skoro polecasz to zassam demko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stregobor Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 Juz nie moge sie doczekac - dlaczego to demko jest takie krotkie??? :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 właśnie skończyłem je pobierać :) po faktach, zagram i ocenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 Pobrałem demo zagrałem , gra zapowiada się rewelacyjnie , ten klimat i jeszcze na padzie z shockiem grałem w nocy qde aż ciarki po plecach przechodzą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 (edytowane) ta gra jest boska :)) czekam z niecierpliwością na full!! wszystko mi w niej pasuje, no i ten klimat!!! miodzio!!! a mimika twarzy lepsza niż w hl2 ;p pozdro Edytowane 30 Lipca 2005 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Co najbardziej mnie w Demie ujeło , fajna grafika , ciekawa fabuła , konwencja filmu , dużo dróg do wyboru , zapowiada się super miodnie jużnie mogę siędoczekac. Podejrzewam też , że grze ciężko będzie zarzucić liniowośc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 (edytowane) dokładnie! sam się gubiłem w demie ;) chyba pierwsza przygodówka bez takiej liniowośći! no i sterowanie super rozwiązane mam na myśli rozwinięty system point&click. Dzięki takiemu rozwiązaniu mniej się nudzimy. :]. Moje wrażenia z gry padem ;), chyba bez niego nie można się obejść. Po demie spodziewam się rewelacji przez duże R. btw. demo takie krótkie jest ? kończy się po wejściu do taksówki ? :( pozostaje czekać na pełną. Teaser i making of też fajne :> pozdro. Edytowane 30 Lipca 2005 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 (edytowane) Zagralem w demo na padzie oryinalnym z PSX, i powiem ze efekt wibracji i z wykorzystaniem galek analogowych gra jest zaje....dwabista. Dodatkowo napiecie wzmacnia nietypowe ujecie kamery, a co do fabuly to po obejrzeniu teseru bedzie cos co bedzie chcialo sie przezyc :D . Ta gra wymiata na calej lini i jest przelomem w gatunu action-adventure!!!! CZEMU TEJ GRY JESZCZE NIE MA????!!!!!! Edytowane 30 Lipca 2005 przez Szela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 hehe no w krótsze demo jeszcez nie grałem :D póki co jest nieźle, ale nie dla mnie takie gierki :D mineło zanim sie skapowałem jak sterować :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 hehe no w krótsze demo jeszcez nie grałem :D póki co jest nieźle, ale nie dla mnie takie gierki :D mineło zanim sie skapowałem jak sterować :P 1574121[/snapback] e tam sterowanie według mnie jest bardzo ciekawie rozwiązane, bardzo intuicyjne, a sama gra - MIÓD B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Oficjalna Strona Obejrzyjcie sobie trailer na tej stronie. Matrix normalnie :blink: W demie na filmiku tez widac jakies akcje z bijatyka i lataniem. Ciekawe o co chodzi :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Wqrwiły mnie te animacje. Zanim gra sie zacznie trzeba się naoglądać jakichś pierdół, które już za 2 razem są mocno irytujące. Engine przypomina starego i dobrego Max'a Payne'e 2. Wywaliłem to z dysku. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 (edytowane) hehe no w krótsze demo jeszcez nie grałem :D póki co jest nieźle, ale nie dla mnie takie gierki :D mineło zanim sie skapowałem jak sterować :P 1574121[/snapback] e tam sterowanie według mnie jest bardzo ciekawie rozwiązane, bardzo intuicyjne, a sama gra - MIÓD B) 1574133[/snapback] To zagrajcie sobie na padzie z wibracjami. W czasie filmiku drzy jakby serce bilo i powoli przyspiesza, pozniej sie upokaja i jak wbyja noz to za kazdym uderzeniem wibruje. :-P Edytowane 30 Lipca 2005 przez Szela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 1574136[/snapback] :shock: :shock: :shock: :shock: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 A to ci dopiero rewelacja :) . Czekam na F.E.A.R nadal!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 No no.Myślałem, że jakiś knot i ponownie stanę po przeciwnej stronie barykady. A to fucktycznie jest bardzo dobre. Pięknie chodzi ale będą jeszcze zaawansowane opcje grafiki więc może dowalą parę bajerów i zwolni nieprzeciętnie.Choć nie wygląda jak by ich potrzebowała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Dostalem dzisiaj newslettera z Ultimy patrze a tam Fahrenheit za 59 zeta :blink: To juz wiem co zrobie w najblizszym czasie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2005 Ja chyba sobie dzisiaj zamówie bo gra naprawdę mnie zaintrygowała , może to być jedna z ciekawszych pozycji na jesieni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 28 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2005 (edytowane) Ja nie moge poprostu, nie wytrzymam dluzej. Obejrzyjcie sobie te filmiki :blink: :blink: :blink: :D Sciagnijcie sobie wszystkie 3 Chase i wrzuccie na jedna playliste. Normalnie rzuca o sciane :D Edytowane 28 Sierpnia 2005 przez Szela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@F@L Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Może to i głupi post ale nie wiem jak się wybiera klawisz akcji. Nie wiem np. jak przeciągnąć ciało, schować nóż itp... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Lewy prycisk myszy i wzaleznosci co Ci pokazuje ikona na gorze to przeciagasz mysz w gore/dol/lewo/prawo ciagle trzymajac LPM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Ja tez nadal czekam na fear,chodz sciagne to i zobacze.Moze okaze sie lepsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Może to i głupi post ale nie wiem jak się wybiera klawisz akcji. Nie wiem np. jak przeciągnąć ciało, schować nóż itp... 1623978[/snapback] trzymasz klawisz myszki i wykonujesz nią ruchy - góra dół, albo lewo prawo, nie pamiętam dokładnie :-| Fahrenheit Kane Chronicles Movie #1 B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@F@L Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Dzięki za szybką odpowiedź. Przeszedłem już całe demko w 3 minuty :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryban Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Dla mnie super, moze bede mial pada to zobacze jak jest na nim. czekam z niecierpliwoscia na Full Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 WOW! Gra wypas, wbija w fotel na maksa! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stregobor Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2005 (edytowane) Niedawno kupilem sobie padzik. Mam nadzieje, ze mi sie przyda do tej gry :) I tutaj przychodzi mi na mysl maksyma, iz nie liczy sie wyglad, ale pomysl, a ten jest przedni. Edytowane 6 Września 2005 przez stregobor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 1 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2005 Oo ktoś do texi wsiadł ? Ja odjechałem metrem ! Gra faktycznie super, rozwaliło mnie zamiatanie podłogi :) Kamery dzielą ekran ala serial 24h. SUPER ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 również zacieram rączki, tym bardziej bo premiere mamy już w piątek :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...