ojejku Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 czyli krótko mówiąc szykuje nam się rewolucja w nieliniowości action-adventure ? :]]] tylko nie zdradzaj nam więcej szczegółów ;p :=) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 czyli krótko mówiąc szykuje nam się rewolucja w nieliniowości action-adventure ? :]]] tylko nie zdradzaj nam więcej szczegółów ;p :=) 1650975[/snapback] według mnie tak, to będzie chyba najmniej liniowa gra tego typu jaka kiedykolwiek się ukazała B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 czizuss :o can't wait ;ooo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Z tego co widze po stronach na PS2 już się pojwiła pełna wersja (!). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 (edytowane) Z tego co widze po stronach na PS2 już się pojwiła pełna wersja (!). 1652144[/snapback] no przecież w nią gram [; z tego co brat mi opowiada to gra jest niesamowita, po akcji w barze wpada policja do mieszkania, można na kilka sposobów ich przyjąć, decydujemy czy otworzymy im drzwi czy nie, czy pozwolimy im przeszukać mieszkanie czy nie, następnie udajemy się do księdza, gdzie w tym samym momenci zaczyna tonąć dziecko, nieopodal spacerują policjanci, więc mamy wybór czy ratować dzieczko jednocześnie zwracając na siebie uwagę czy nie, ratując je pływamy r1 r2, potem robimy sztuczne oddychanie (wdechy i masaż serca) naciskając klawisze w odpowiednim momencie, jeśli nie będziemy się wstrzeliwać to poprostu dziecka nie uratujemy :blink: po prostu WYPAS panowie :blink: każde nasze zachowanie w danej sytuacji ma odbicie w przyszłości, tą grę można przejść chyba kilkadziesiąt razy za każdym razem idąc innym tokiem zdarzeń, coś pięknego... Edytowane 16 Września 2005 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 kucyk proszę Cię pisz, że spojler :P jak opisujesz grę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 kucyk proszę Cię pisz, że spojler :P jak opisujesz grę ;) 1652181[/snapback] e tam spojler, 1/1000 gry, chciałem tylko pokazać jak to wygląda, że mamy wybór w każdej sytuacji i tworzymy interaktywny film, dokładnie tak jak powiedział to autor we wstawce na początku gry B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 no tak, ale już przez Twój post mniej więcej wiem co się zdarzy zaraz po końcu dema... a miało mnie zaskoczyć ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 @kucyk nie pisz juz wiecej o tym bo zaraz mnie cos wezmie ;) ja juz nie moge sie doczekac a co dopiero bedzie jak zaczniesz opisywac ta gre ;) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 @kucyk nie pisz juz wiecej o tym bo zaraz mnie cos wezmie ;) ja juz nie moge sie doczekac a co dopiero bedzie jak zaczniesz opisywac ta gre ;) :P 1652459[/snapback] własnie chciałem was trochę wku#@#ć ale już nie będę :-P odkładajcie kase na wersje PL B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JediMasterek Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 ludzie macie racje :D ta gra poprostu wymiata, przed chwila skonczylem grac w demko! POPROSTU ZAJEB***!!! czekam na pelna wersje!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RauloS Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 :))))))))))) http://gry.wp.pl/core.html?filtr=0,0&x=nowinki,10,22740 !!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Wreszcie :D my i tak jeszcze musimy poczekac 18 dni. ale co to 18 dni w czasie roq szkolnego :D :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 No i stało się, z dniem dzisiejszym użytkownicy PC także mogą zagrać w tą rewelacyjną grę B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 dvd staje sie juz standardem ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KZI Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Pisaliście, że nie będzie wersji PL, czy cos się w tej materii zmieniło ? Dam sobie radę po engliszu, ale czasem czegoś snię jednak nie zrozumie czy po prostu nie chce mi się czytać długich textów (vide opisy w Spellforce eng) i jednak troszkę się traci. Pozdrawiam ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 Giera wymiata, mam nadz. że będzie tak do samego końca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 730 Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 nom , ta gra wymiata , przypadkowo sie zabilem , lol , napilem sie alkoholu a potem jakies piguly polknelem , albo gosc w stanie depresji wyskoczyl z balkonu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 OMFG!!! gra rOxuje nieziemsko!!! chyba najlepsza gra odkad sie ukazalo gtasa. chyba wogole w tym roku nie bylo takiej gry. ta gra to poprostu FILM! jak sie w nia gra to ma sie wrazenie ze jest sie rezyserem tegoz oto thrillera. mozna wybierac postacie ktorymi w danym momencie chce sie pokierowac, mozna wybierac rzeczy ktore sie chce zrobic, nie ma przymusu do niczego! GRAFA to cud-miod, chodzi przepieknie na full details + aa x4 i anizo x16. MUZA mmmm....klimaty wprost z Max Payne2! REALIZM stoji na najwyzszym poziomie, jak bedziecie grac to zwroccie uwage na np. specyficzny sposob chodzenia czarnego gliny Tylera... i ten SCENARIUSZ.... TA GRA TO PRAWDZIWY MAJSTERSZTYK !!! pozniej moze zapodam ciekawe screeny albo moze nawet krotkiego avika! B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 730 Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 (edytowane) tyler ma taki typowo luzacki styl chodzenia , qrde zacielem sie , jestem w bazie wojskowej i musze sie wspiac na ogrodzenie tyle ze udaje mi sie to na 1 m a potem gleba , ktos wie o co tam chodzi ? a tak przy okazji niezle trzeba sie nagimnastykowac przyciskami podczas sekwencji akcji <_< Edytowane 19 Września 2005 przez 730 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 faktycznie , gra jest niesamowita ;] nie gralem w demko , ale full bardzo mnie wciagnal :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 gra WYMIATA...po prostu CUDO!! bylem sceptycznie nastawiony (myslalem ze to typowa przygodówka) ale jest super..niby do bólu liniowa (przynajmniej na początku) ale można zrobic prawie wsyztsko..gra wręcz stworzona do pada..i jako jedna z nielicznych "wspiera drgania"... mam tylko takie pytanko: po wyjściu od kolesia z domu (początek) dostajemy mozliwosc wyboru..czy gramy dalej kolesiem i idziemy do parku, czy policjantką..wybrałem policjantkę..ale mam nadzieje ze tym kolesiem tamtą "misję" tez bedzie mi dane przejsc?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 730 Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 tez bedziesz mogl ja przejsc jak zakonczysz tamta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 19 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2005 ...zeby tylko sie nie okazalo ze gra jest zbyt krotka :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 No,zapowia sie niezle,ale i tak bardziej czekam na feara :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vasago Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 CrazyPL,mam to samo. Widac gra nie lubi naszych 2003. Co dziwne edycja pliku msi nic nie daje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Panowie gdzie obiecane screeny i filmy? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skus Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Tak sie wkrecilem ze caly dzien juz gram tak szybko czas przy niej leci. Jak tak dalej pojdzie jutro zobacze napis The End :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Panowie gdzie obiecane screeny i filmy? :) 1659577[/snapback] no włascie, nakarmcie trolle ;] ;] ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 (edytowane) zaraz nakarmie :D czekajcie na edycje tego posta, za około 5 min podam linka bo właśnie uploaduje filmik ;) -edit- Click here to watch Fahrenheit - Alternate reality (filmik zoptymalizowany pod łącze 512kbps) :) -edit2- żeby nie było to strzeliłem tu perfecta :D żadnego błędu ;) a końcówke zostawie bez komenta, specjalnie tak zapierdzielało <_< :D more to come... Edytowane 20 Września 2005 przez Jankes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...