Skocz do zawartości
R.i.P.

Fahrenheit

Rekomendowane odpowiedzi

no i skonczylem..gierka wypas..łatwa i przyjemna ale za to jaka nowatorska!!!

aha i co do skonczenia na rozne sposoby..hmmm..tzn ja nie wiem czy tak mozna..chyba koncowka jest zawsze taka sama..tylko podczas gry sa pewne niuanse, wybory..ale to raczej nie wplywa na gre..tak sadze przynajmniej

1661981[/snapback]

podobno sa 3 zakonczenia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam maly klopot : siedze w pracy w banku i przychodzi pani detektyw, i w momencie jak wchodzi temat zdjecia z ksiedzem pojawia sie wielki robal i bohater dostaje zapasci i trace reszte punktow i laduje w wariatkowie, jest jakis sposob zeby zalatwic ta rozmowe bez duzej straty punktow??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

do mnie wpadl pan detektyw , lol , u mnie bylo tak ze jak mialem failed z tymi karaluchami , to gosc normalnie reagowal , jak mialem great , to gosciowi odpierd...

plus to tez zalezy jakiej odp udzielisz

Edytowane przez 730

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

the FATE of HUMANiTY...

przed chwila skonczylem gre... brak mi slow na to co przezylem podczas tego arcydziela! jest wrecz FENOMENALNA. jak mowilem grafika jak i sam engine zwala z nog, muza idealna - perfekcyjnie skomponowana, kocham takie klimaty a la from Max Payne. Jestem pod wrazeniem, watki 666, retrospekcja, watek milosny (rowniez wydarty z mp2), zagadki i nowatorstwo sterowania postaciami.... Normalnie zwala z nog. Dla mnie 5/5 i full respect for director!

ps1. nie bede rzucal screenami ani filmikami bo cokolwiek bym zapodal bedzie to spojler ;]

ps2. nie wyobrazam sobie grac w PL wersje, nawet z pl napisami.

ps3. ciekawy pomysl z tymi pkt z BONUSow, dzieki ktorym mozna sobie odblokowac galerie, arty, scenki i muze :o

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam się R.i.P z Tobą :] genialna gra. Jakbyśmy w filmie uczestniczyli... taki klimat. Nie wiem czy to na podstawie filmu ta gra jest, bo jak nie to pewnie zrobią film ;)).

P.S. czekam na wieczór bo w dzień nie chce grać i psuć sobie gry :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...moj nowy awatar inspirowany artami Fahrenheita ;]]]]

1663584[/snapback]

Dobry pomysł mi podsunąłeś :) narazie na szybciora taki, ale jutro się pobawie w gimpie :P i sobie zmajstruje...

Jak piszecie coś z fabułą to dawajcie spojlery bo niektórzy czekają na grę z niecierpliwością i wolą być nią zaskoczeni :> bo w sumie ona najważniejsza jest w takich grach...

Edytowane przez ojejku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niererealny - a jakie maja byc detale w biurowcou. Sa tam tylko pilsniowe sciany, ktore oddzielaja stanowisa pracy. Stad ta ubogosc w detale gdzie indziej jest naprawde ladnie - szczegolnei podoba mi sie dom Aghaty, klimat jak z horroru. A ta poza tym chyba nie grasz w grafike, tylko w gre?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym to nazwał thiller-action-adventure :=) Grafa jest klimatyczna i moim zdaniem bardzo dobra ( niekiedy naprawdę może zaskoczyć ), wiadomo rewelacji nie można sie spodziewać ( tzn tekstur w wysokiej rozdzielczości, bo to tytuł z ps2 ). Jednak dla mnie i wiekszości to spokojnie wystarcza. Zresztą nawet się na grafę nie zwraca uwagi!. A animacje jak to zwykle bywa w produkcjach ps2, niesamowite. Dla mnie tak samo 5/5 ocena za innowacyjność, serce włożone w projekt, "scenariusz", grywalność, klimat itd itd. Krótko mówiąc rewelka.

BTW. Carla jest bardzooo sexy :]]]

Edytowane przez ojejku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no nie umiem po raz 1 mam problem enter u mnie w menu to jest change character i nie ma zadnej opcji use i pochodnej pomocy!!!!

1663716[/snapback]

yyyy a ocb? przeciez wybierasz i potwierdzasz jak u gory ekranu ci sie pojawiaja rozne mozliwosci i sie myszka wybiera (jest np kolo ikony biala linia w lewo czy w prawo czy w dol czy gore i 3ba kliknac i sunac myszka w dana strone)

...lol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:mur: :mur: lol lol lol ni ch.ja nie działa takie proste to nie jest podchodze w kiblu po morderstwie do umywalki na górze mam 4 opcje i wybór mysza , ani nic na klawie a w menu nie ma opcji choose or use, kurde bug?mysz nie działa?no ni uja nie działa cos czuje ze ta gra jest bogata jak mi sie uda wyjsc z kibla zdam dalsza relacje :mur:

Edytowane przez feluś

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:mur:  :mur: lol lol lol ni ch.ja nie działa takie proste to nie jest podchodze w kiblu po morderstwie do umywalki na górze mam 4 opcje i wybór mysza , ani nic na klawie a w menu nie ma opcji choose or use, kurde bug?mysz nie działa?no ni uja nie działa cos czuje ze ta gra jest bogata jak mi sie uda wyjsc z kibla zdam dalsza relacje :mur:

1663760[/snapback]

no comment

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:mur:  :mur: lol lol lol ni ch.ja nie działa takie proste to nie jest podchodze w kiblu po morderstwie do umywalki na górze mam 4 opcje i wybór mysza , ani nic na klawie a w menu nie ma opcji choose or use, kurde bug?mysz nie działa?no ni uja nie działa cos czuje ze ta gra jest bogata jak mi sie uda wyjsc z kibla zdam dalsza relacje :mur:

1663760[/snapback]

buhahaha :lol: :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sytuacja jest poważna panowie.feluś utknął w kiblu i nie może wyjść :lol:

PS.Feluś poprawiłeś nam humor.

Edytowane przez RBEJ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znacie moża jakąś strone w której byłoby np zamieszczone drzewo różnych wydarzeń w zależności od tego jak postąpimy?

Gra roxuje, to fakt ale ja jestem typ co gre przechodzi zawsze na 100% i nie lubie jak cos mnie w grze omija, wiec jakby była jakaś taka stronka, przynajmniej z tym jak uzyskać różne zakończenia to byłbym glad.

Co mnie w grze zmartwiło? :( Trochę

spłycenie wątku odnośnie zabójstw. Na początku naprawde ekstra, klimatycznie zbiera się dowody itp, a pozniej? Zamieniamy się w wybrańca Neo i robimy koko-dżambo, a Oracle to mały pyrpeć, którego już nikt się nie boi. Ale scena erotyczna to imo najlepiej pokazana we wszystkich grach ;)

Edytowane przez .:Solid_Snake:.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

właśnie przeszedłem Fahrenheita.Najlepsza gra 2005 roku i jedna z najlepszych gier w historii.Stawiam tą grę na równi z filmem Matrix.Oby tylko nie powstały następne części.....

Edytowane przez RBEJ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi