bilinho Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Witam, gierka jak najbardziej super ekstra i w ogole jest najlepsza:) tyle ze zatrzymalem sie w jednym miejscu i jakby ktos mogl pomoc.... Tak wiec poszedlem jako Carla do wiezienia dla psychicznie chorych czy cos w tym stylu w kazdym badz razie gadam z zabojca sprzed paru lat. No i tam sobie pogadalismy:) i po wyjsciu z celi gasnie swiatlo itd. i dalej na ekranie nic nie widac tylko trzeba oddychac...i tak oddycham z 5 minut ale nic sie nie dzieje nie iwem czy gdzies tam trzeba isc czy cos ale tam nic nie widac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sivy(R) Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Witam, gierka jak najbardziej super ekstra i w ogole jest najlepsza:) tyle ze zatrzymalem sie w jednym miejscu i jakby ktos mogl pomoc.... Tak wiec poszedlem jako Carla do wiezienia dla psychicznie chorych czy cos w tym stylu w kazdym badz razie gadam z zabojca sprzed paru lat. No i tam sobie pogadalismy:) i po wyjsciu z celi gasnie swiatlo itd. i dalej na ekranie nic nie widac tylko trzeba oddychac...i tak oddycham z 5 minut ale nic sie nie dzieje nie iwem czy gdzies tam trzeba isc czy cos ale tam nic nie widac... 1667912[/snapback] eh, a wystarczy CZYTAC co do Ciebie pisza, masz sie stamtad wydostac czyli ISC, gdzie to juz zostawiam Tobie, duzo mozliwosci nie masz, a i satysfakcja wieksza jak sie samemu cos zrobi. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Briareos Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 (edytowane) Nie jestem dobry w przygodowkach i zacialem sie na samym poczatku... ^^ Chodzi o wc... wszystko posprzatane, wchodzi policjant i widzi taka smuge na ziemi, ktorej nie moge usunac i po tym odkrywa te zwloki... Jak to zrobic, zeby bylo dobrze. edit: Nie chodzi o ta plame, ktora mozna usunac tym mopem, tylka ta, ktora leci z kibla. ^^ Edytowane 25 Września 2005 przez Thrall_^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Musisz uciec, a nie czekac na policjanta... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sivy(R) Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Nie jestem dobry w przygodowkach i zacialem sie na samym poczatku... ^^ Chodzi o wc... wszystko posprzatane, wchodzi policjant i widzi taka smuge na ziemi, ktorej nie moge usunac i po tym odkrywa te zwloki... Jak to zrobic, zeby bylo dobrze. edit: Nie chodzi o ta plame, ktora mozna usunac tym mopem, tylka ta, ktora leci z kibla. ^^ 1667982[/snapback] a dlaczego chcesz ja usunac wogole ? tutaj jest kilka drog, to co zrobisz, albo nie zrobisz bedzie mialo POZNIEJ kosekwencje, na poczatku gry jest Tutorial, przejdz go, tam wszystko jest wytlumaczone, jak tego nie zrozumiesz to wracaj raczej do gier typu "kill'em all" Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Briareos Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 a dlaczego chcesz ja usunac wogole ? tutaj jest kilka drog, to co zrobisz, albo nie zrobisz bedzie mialo POZNIEJ kosekwencje, na poczatku gry jest Tutorial, przejdz go, tam wszystko jest wytlumaczone, jak tego nie zrozumiesz to wracaj raczej do gier typu "kill'em all" Pozdrawiam 1668011[/snapback] A ty wracaj do garow... jak ja lubie takie kretynskie odpowiedzi. ^^ Jesli nie usune ciala, to palka mnie wytropi. Jak uciekne i schowam sie w metrze, to potem sie robie staruchem. ^^ A jak zostane na dworzu, to tez sie konczy gra. Czyli nie da sie tak zrobic, zeby policjant nie wykryl cielska ? ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 schowaj cialo i idz do metra (chyba mozna jezcze taksowka uciec) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurczak80 Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Mam taki problem jestem drugi raz dzieciakami w bazie wojskowej pełno świateł i żołnierzy dochodze do pierwszego chekpointa i póżniej za chiny nie moge ominąć ani świateł ani żołnierzy podchodziłem do tego już chyba 20 razy to jest chyba misja po uratowaniu swojej dziewczyny cos kolo 30 także daleko.Jest jakiś na to sposób czy trzba sie mocno pomęczyć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daron7 Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Giereczka miodzio.A jeszcze sie nawet przestraszyć można :blink: SPoko grafiki i klimat.Nic tylko polecić! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stregobor Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Giereczka miodzio.A jeszcze sie nawet przestraszyć można :blink: SPoko grafiki i klimat.Nic tylko polecić! 1668200[/snapback] Ja sie raz przestraszylem (a raczej wzdrygnalem) - na samym poczatku kiedy bohater robil sobie opatrunek, a tu nagle w lustrze szafki widzi czlowieka, ktorego zabil. Szok, wogole sie nie spodziewalem takiej akcji - bardzo przyjemny smaczek, ktorych Fahrenheit jest pelen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Ja sie raz przestraszylem (a raczej wzdrygnalem) - na samym poczatku kiedy bohater robil sobie opatrunek, a tu nagle w lustrze szafki widzi czlowieka, ktorego zabil. Szok, wogole sie nie spodziewalem takiej akcji - bardzo przyjemny smaczek, ktorych Fahrenheit jest pelen. 1668254[/snapback] lol, ja tez tylko w tym momencie. SPOJLER!! ps. w bazie trzeba przejsc za ciezarowka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Skończyłem gierkę dziś :) Cóż moge powiedizeć, wypas, klimat do końca, chociaż te mcoe paranormalne troche przesadzone, historia ala maxiu payne byłaby imo lepsza. Co nie zmienia faktu ze zdecydowanie najlepsza gra tego roku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilinho Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 eh, a wystarczy CZYTAC co do Ciebie pisza, masz sie stamtad wydostac czyli ISC, gdzie to juz zostawiam Tobie, duzo mozliwosci nie masz, a i satysfakcja wieksza jak sie samemu cos zrobi. Pozdrawiam 1667922[/snapback] dobrze ale Panie :) ja ide i po paru metrach przechodzi przede mna oblakany ja przestaje sie ruszac ok gosciu przechodzi i ide dalej przed siebie prosto gdzie wchodze w kolejny korytarz i po chwili przechodzi o bok mnie kolejny glupek tym razem lysy to sie znowu na moment zatrzymuje a nastepnie idac dalej w przejsciu widze tego lsyego co przed chwila mnie mijal i jak chcesz przejsc obok niego to [gluteus maximus] nie moge i koniec gry ;/ moze gdzies tam trzeba skrecic ale gdzie nie skrece to mnie lapie ktorys z glupkow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sivy(R) Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 dobrze ale Panie :) ja ide i po paru metrach przechodzi przede mna oblakany ja przestaje sie ruszac ok gosciu przechodzi i ide dalej przed siebie prosto gdzie wchodze w kolejny korytarz i po chwili przechodzi o bok mnie kolejny glupek tym razem lysy to sie znowu na moment zatrzymuje a nastepnie idac dalej w przejsciu widze tego lsyego co przed chwila mnie mijal i jak chcesz przejsc obok niego to [gluteus maximus] nie moge i koniec gry ;/ moze gdzies tam trzeba skrecic ale gdzie nie skrece to mnie lapie ktorys z glupkow 1668682[/snapback] eh, jezeli idziesz w jedna strone i bija tzn ze nie w ta strone trzeba isc :) masz 3 strony tylko do wyboru, wiec dlugo nie powinno zajac Ci znalezienie dobrej. spoiler: z tego co pamietam trzeba isc w lewo Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaykee Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 nic nowego chyba nie wniose, mówiac, ze fahrenheit jest rewelacyjny :) szkoda, ze tak krotki. ale z drogiej strony lepszy krotki hicior niz przydlugawy gniot. scena z lustrem od apteczki jest wypas, ledwo utrzymalem zwieracze a nie jestem łatwo bojący się SPOILER obserwowalem wczoraj jak gra w to moja dziewczyna. co mnie zaskoczylo ona nie znalazla ksiazki w barze na poczatku. ciekawy jestem w jaki sposob policja namierzy pozniej lucasa bo, w mojej grze, zakladka w ksiazce to był glowny ślad ktory doprowadzil policje do banku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 @yamaykee i to jest właśnie piękne w tej grze :D mnie też to ciekawi, więc jak kobita skończy to opowiedź jak to było ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To_MeKs Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Fahrenheit mialem co do tego tytulu mieszane uczucia ale z nudow zassalem demko instal poszlo na poczatku nie wiedzialem co i jak trzeba robic wkurzylem sie jak cholera juz mialbyc unistall ale kobieta ktora siedziala obok powiedziala zebym jeszcze raz sprobowal i nie poddawal sie no i pomoglo zajarzylem o co biega gralem w kolku ogladajac rozne zakonczenia i giera wypasiona!! OCZYWISCIE nie zaniedbujac kobiety zeby ktos nie pomyslal B) i tak mi sie spodobala ze mam ochote ja kupic ale jest pewno ale... Grafika jest dobra te ujecia kamery spoko muzyka jescze lepsza, ale.. troszke glupie jest wciskanie klawiszy jakbysmy grali w jakies gry automatowe i ta sztuczna scena walki a'la matrix dla mnie kiczowato to wyglada animacja postaci jest beznadziejna taka sztywna nie realistyczna i nie rozumiem jak mozna sie podniecac <_< pisalem to wiele razy w innych tematach z grami i dziwia a raczej ciekawia mnie ludzie ktorzy sie podniecaja na grafike ktora jest jaka jest i inne smaczki. A potem teksty typu trzeba na nowa grafike zbierac :? rozumiem ze gra moze sie spodobac bardzo ale zeby sie z tego powodu moczyc?? ..dziekuje za uwage POzdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manni Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Dlaczego jest krótka - bo podobno to dopiero początek dłuższej serii, której kolejne "epizody" będą się pojawiały co jakiś czas. Mam małe pytanko, bo w grę jeszcze nie grałem - czy zakończenie jest otwarte (patrz: wymagające kontynuacji)? To potwierdzało by moje wcześniejsze słowa :). A gry nie mogę się doczekać. Ten klimat, muzyka, fabuła, konwencja filmu albo dobrego serialu - coś takiego naprawdę warto zobaczyć... no i zagrać ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Muzyka w tej grze miazdzyyyy... szczegolnie ten kawalek u pani policjant w apartamencie.. Martina Topley Bird - Sandpaper Kisses.. sluchalem 10 min.. piekne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Końcowa też super, jak litery lecą ;] 1 w bonusach to ona. BTW. Neon69 masz może gdzieś spis tych piosenek pod reką ;p Może jakąś w necie znajdę :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manni Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Muzyka w tej grze miazdzyyyy... 1670671[/snapback] Nic dziwnego, skoro muzykę skomponował Angelo Badalamenti, odpowiedzialny za ścieżki dźwiękowe do filmów Davida Lyncha (Mulholland Drive, Zagubiona Autostrada, serial "Twin Peaks"), a ostatnio do filmu Sallesa "Dark Water" i "Bardzo długich zaręczyn"(reżysera "Amelii"). Jak zobaczłem jego nazwisko w czołówce gry, szczęka upadła na podłogę ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5hiva Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Spedzilem w necie godzinke szukajac song list ale poszukiwania spelzly na niczym.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Falcon| Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 (edytowane) Kochani, na koncu gry, leci lista trackow przeciez :) Wystarczy przejsc izanotowac. Edytowane 27 Września 2005 przez |Falcon| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 no przecież w Bonusach jest soundtrack Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Kochani, na koncu gry, leci lista trackow przeciez :) Wystarczy przejsc izanotowac. 1671758[/snapback] Wiem, ale nie zdążyłem a zacząłem grę od nowa :P no przecież w Bonusach jest soundtrack 1671878[/snapback] Jest ale ja chcę w postaci mp3 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5hiva Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Kochani, na koncu gry, leci lista trackow przeciez :) Wystarczy przejsc izanotowac. 1671758[/snapback] shame on me.. jakos widocznie za szybko nacisnalem esc :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 (edytowane) właśnie zripowałem całą muze z Fahrenheita :P jeśli znajdą się zainteresowani to moge wrzucić to na torrenta ;) całość zajmuje 55MB w 14 ścieżkach audio, przy moim UL = ~30KB/s pójdzie gładko :) Edytowane 28 Września 2005 przez Jankes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5hiva Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Jestem chetny oczywiscie.. a jaka jakosc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 (edytowane) taka jak słychać w grze, jakości przecież nie podniose :P a kompresja: Lame 3.90.3 --alt-preset standard, nie ma co szaleć ;) -edit- http://www.mininova.org/tor/119588 (cholercia, mam tylko nadzieje że to nie łamie regulaminu :| ) enjoy :) Edytowane 28 Września 2005 przez Jankes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaster Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Witam,mam taką prosbę Jestem już na chapterze 2 .Gram Carlą i tym gliniarzem.Zrobiłem wszystko co było do zrobienia,a Carla podczas próby do wejścia do samochodu mówi ,że nie odjedziemy stąd dopuki nie znajdziemy narzędzia zbrodni.Tylko że jak grałem tym zabujcą w puerwszym chapterze to zabrałem nóz z kibla,wiec ona i tak go nie znajdzie.Do tych co grali plzz help. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...