5hiva Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Szukaj az znajdziesz :] Po co mamy psuc Ci zabawe.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaster Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Nakieruj mnie chociaz,bo przez tą zamułke gra moze uninstala dostać;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sivy(R) Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Nakieruj mnie chociaz,bo przez tą zamułke gra moze uninstala dostać;] 1674008[/snapback] hmm u mnie pomoglo jak wypilem kawe ... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaster Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 wypiłem kawe,I Carlą i niggerem...i nic. Fuck ta gra jest piękna a ja mule na samym poczatku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5hiva Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Tez sie nameczylem zeby znalezc narzedzie zbrodni.. wroc tam gdzie byles i patrz pod nogi.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 lać mi się chce :) ps. tak, to była podpowiedź :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelis Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 Witam Mam jedno pytanie. Czy Fahrenheit jest wersja multilanguage czy ma odrebne wersje jezykowe dla roznych krajow. Jestem teraz w Niemczech i chcialbym sobie ja zakupic, ale jak tu jest tylko wersja niemiecka to nic z tego nie bedzie :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaster Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 W mojej wersji mogę wybierać pare języków. Odlałem sie,przeszukałem podłoge i nic.Pamiętajcie że ja zabrałem nażędzie zbrodni tym gostkiem na początku gry.Co mam zrobić HELP!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mangelo Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 Jestes pewien ze zabrales?? A widziales jak chowal noz do kieszeni?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaster Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 no ,nie widziałem plzz powiedz mi dokładnie bo mnie już krew zalewa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griszman Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 (edytowane) Sprawdź Niggerem kosz na śmieci w kiblu, Carla w nim nie może grzebać, ja tam znalazłem narzędzie zbrodni. Za to kolega znalazł je w kiblu przy podłodze.. :rolleyes: Edytowane 25 Stycznia 2007 przez Griszman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaster Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 sprawdzałem ,nie było odlewałem sie i nic,wszystko Carla sprawdziłem a potem gliniarzem,kawe piłem,koło taksówki byłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 a przy spuszczaniu wody w toalecie nie słyszałes przypadkiem jakiegoś dziwnego dźwięku ? :rolleyes: jakby coś blokowało spłuczkę :P (przynajmniej u mnie tak było :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaster Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 Znalazłem,była w szczelinie w scianie przy podłodze w kabinie w kiblu. Ale musiałem się idealnie Carla ustawić zeby ikonka akcji się właczyła.Oki gram dalej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaster Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 Mógłby mi ktoś powiedzieć które przyciski na klawierze odpowiadają za te kolorowe (co trzeba szybko wykonać)Zawsze mam failed ,bo nie wiem co wciskać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 juz to bylo lewa strona odpowiada poruszaniu sie (kursory jesli nie zmieniales ustawien) a prawa klawiatura numeryczna. a kolory oznaczaja kierunki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaster Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 Wielkie dzieki.Ta gra rulzz,to jestr arcydzieło.Ostatnia gra jaka zrobiła na mnie takie wrazenie to była SHENMUE i SHENMUE 2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S-I-D Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Dzisiaj troszeczkę sobie pograłem, i co ja mogę powiedzieć, po prostu zaje........ . I ta scenka z lustrem w łazience w jego domu B), albo akcja z tym chłopcem ,który wpadł do wody i napewno wiele ....................................... Pozdro Miłego grania :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S-I-D Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Kilka screnów z tak wspaniałej gierki jaką jest Fahrenheit(1280x1024 FSAA x4, Anizo x16) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Ja mam inny problem :/ Gdy Carla przychodzi do mnie na przesłuchanie, ja za każdym razem wariuję i końże w psychiatryku:/ jest jakikolwiek sposób na poprawę samopoczucia w tym biurze tuż przed wizytą pani detektyw? 1665349[/snapback] Tez ty sie zatrzymalem ;/ Any idea ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Falcon| Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Musisz oblewac podejscia zrecznosciowe w kazdym przypadku, gdy chodzi o atakujace cie potwory. Tzn. gdy pojawia sie plansza z kierunkami i Get Ready, a ty widzisz ze w tle wylazi jakis robal, to poprostu nie dotykaj klawy i pozwol osiagnac Failed ;) Troche zamotane, ale dziala. Bohater wtedy zachowuje sie bardziej normalnie podczas rozmowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Mam problem, jestem Carla w piwnicy jakiejś i musze kontrolować jej oddech cały czas, podłaczyłem prąd to tego 'komputera' i poczebuje znaleść odpowiadniej kasy, a nie potrafie tej kasety znaleść, wszystkie co biore są złe. plz help Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Falcon| Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Szukaj tylko w kasetach z lat 90. Pamietaj, ze mozesz ruszac tymi regalami - wkoncu sie znajdzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stregobor Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 sesq--> te kasety sa na prawo od wejscia. Carla sama mowi ze to sprawa z poczatku lat 90. Musisz tam troche pokombinowac aby dojsc do odpowiedniego regalu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S-I-D Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 A dokładnie kaseta z regału 1999-2000, na samym końcu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 dzieki wam :) zaraz sprawdze ;} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extremeee Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 (edytowane) znalazlem rozwiazanie w 4 stronei tematu sorki za zamet :mur: Edytowane 2 Października 2005 przez extremeee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 wczoraj z ranka, skacowany, ogladajac nowy OPS2 (Official PS2 magazine UK), dojrzalem wzmianke o Fahrenheicie - ze innowacyjny, ze super, ze muzyka by Badalamenti. i w mojej skacowanej glowie odbilo sie to echem. kukam na dolaczone DVD - jest demko! ale ze skacowany bylem nadal, wiec zamiast odpalac giere - wskoczylem do Making of. no i w tej mojej skacowanej glowie cos zrobilo "pyk!" i zachcialo mi sie zagrac. odpalam demko - oooo... jest niezle. jeszcze lepiej niz w making of. gram i bec - zwieszka. tak sie wkurzylem, ze pojechalem do sklepu i kupilem fulla. ze sklepu wrocilem okolo 17 (niestety mam dosc daleko ;) a Irlandia gorzysta jest i hasz tu tani maja ;-)) wrocilem ze sklepu, odpalilem gierke i... dzisiaj jestem zaspany. gralem gdzies tak do godziny 1 w nocy (do pracy na 8), jestem na etapie... hmmmm... SPOILER (chyba) polozylem pania detektyw spac w jej sexi majteczkach, wygralem w kosza z bialasem, bylem u Agathy i chyba nastapi nowy dzien ;-) wrazenia jak na razie? super! doskonala rozrywka, nie wymagajaca jakiegos strasznego lamania glowy - wiekszosc rzeczy jest wylozona jak kawa na lawe - jednym zdaniem: lekka, latwa i przyjemna gierka, ktora potrafi wystraszyc. grafika na PS2 prezentuje sie poprawnie - bardzo mi sie podobaja swiatla w tej grze - jak postac jest na tle zaluzji, stoi w oknie itp. - podobne do Killzone - na PC rzadko widywalem taki efekt. takie jakby lekkie przeswietlenie kliszy. do tego animacja postaci - no, ale motion capture nie moze nie zadzialac ;) podoba mi sie tez przedstawienie akcji - w zyciu nie ogladalem "24", ale kojarze, ze to stamtad sciagneli pomysla ;) co mi sie zatem nie podoba? naprzemienne wciskanie L1 R1 - jak w jakichs sex-gierkach z C64; liniowosc (!) - mimo, ze gra stwarza wrazenie bardzo swobodnej i otwartej - mimo wszystko nie zrobimy nic bez znalezienia odpowiednich rzeczy, wykonania odpowiednich czynnosci itp itd - bez tego gra nie idzie dalej. szkoda, ze nie mozna zostawiac wiecej/mniej sladow na miejscu zbrodni - nie mozna olac pewnych partii gry - no, ale scenariusz jest pisany wlasnie po to, zeby akcja toczyla sie zgodnie z jego zalozeniami. w sumie to nie ma chyba jeszcze zadnej gry, ktora by byla naprawde nieliniowa - nawet seria GTA mimo wszystko jest gra "od punktu do punktu" podoba mi sie to, ze mozna zalatwic naszego bohatera na rozne sposoby - pobawcie sie nim troche robiac wszystko, zeby wskaznik stresu spadl do zera. zamiast lykac tabletki w domu - warto napic sie alkoholu (po tabsach klient umiera jak sie napije) sekwencje zrecznosciowe - wolalbym strzalki jak w GTA:SA, ale taki system tez moze byc. wkurzajace jest sterowanie - w Silent Hill jest ZNACZNIE lepiej rozwiazane nie wyobrazam sobie gry na klawiaturze i myszce ;) muzyka - to mnie przekonalo do kupna gry. i nie zaluje, bo te kawalki Badalamentiego sa rewelacyjne - moze nie tak dobre jak w Lost Highway, ale na pewno na poziomie Mullholand Drive. do tego "additional music" trzyma poziom. aha - mozna nie wpuscic gliniarza do mieszkania ;-) - i sa na to dwa sposoby!! to tak z ciekawostek z poczatku gry. wiem, ze potem zaczyna sie jakis Matrix (widzialem making of ;)) - jakies czary mary, abrakadabra - troche sie boje, ze popsuje to taka fajna gre. jak na razie trzyma poziom i jestem pewien, ze spodoba sie tym, dla ktorych Silent Hill byl "zbyt nudnym chodzeniem w kolko" - lokacje sa male, przedmiotow za duzo nie ma i chyba nie mozna utknac. rewelacyjna (jak na razie) przygodowka - nie frustrujaca (na razie jedyny klopot mialem ze znalezieniem dzieciakow w zbrojowni - ksiazke i chinczyka olalem - znalazlem tylko w ksiazce z baru (mozna ja zabrac bedac morderca!) karteczke z cyferkami i dedykacje na wewnetrznej stronie karty tytulowej - "od brata" snieg robi klimat - bo grafika, jak pisalem wczesniej - srednia z srednich. czyli dosc kiepska, na szczescie nie burzy klimatu, a nawet go podbudowuje. po 10 minutach przestaje sie zwracac na nia uwage i po prostu sie gra. aha - moj portret pamieciowy przedstawial dlugowlosego kolesia z wielkim nosem w okularach na pol twarzy ;-) potem w wiadomosciach jak go pokazali, to mojemu bohaterowi przybylo +20 punktow ;) czekam az skonczy sie praca i wracam grac, grac, grac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 Utknąłem: Po prysznicu Carly, sąsiad powróżył mi z Tarot, murzynem znalazłem na necie informacje o bankach i wysłałem Carli przez fax ten skrawek papieru. Co dalej mam robic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micro Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 To wszystko zalezy jakie do tej pory znalazles poszlaki po naszym zabójcy :D - podziel sie z nami tym info to wtedy mozna bedzie Ci pomoc :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...