Gość Pioorek Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 Ze swojej strony mogę zaproponować Ci pewien mały eksperyment a mianowicie włożenie pada z wibracjami w odbyt i delektowanie się burnout'em. :lol: :lol2: Dobre [;. Własnie przed chwilą dorwałem Fahrenheita w swoje łapska i normalnie klimat mnie zmiażdzył. Pograłem jakąś godzinke i zdążyłem się do sterowania przyzwyczaić. Grafika ładna, taka w sam raz, dobrze buduje atmosfere - ale cała reszta, czyli gameplay i ogólna otoczka to coś niesamowitego. Takiej 'wczuty' nie miałem przy żadnej innej grze. Nie wiem jakim cudem pominąłem ten tytuł, ale lepiej późno niż wcale [;. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2007 :lol: :lol2: Dobre [;. Własnie przed chwilą dorwałem Fahrenheita w swoje łapska i normalnie klimat mnie zmiażdzył. Pograłem jakąś godzinke i zdążyłem się do sterowania przyzwyczaić. Grafika ładna, taka w sam raz, dobrze buduje atmosfere - ale cała reszta, czyli gameplay i ogólna otoczka to coś niesamowitego. Takiej 'wczuty' nie miałem przy żadnej innej grze. Nie wiem jakim cudem pominąłem ten tytuł, ale lepiej późno niż wcale [;. Mi tez sie na poczatku bardzo podobala, ale jak wiekszosc czasu musialem wciskac klawisze w rytm akcji (cos jak guitar hero itp. :D ) to sie zastanowilem, czy do tej gry sobie maty nie kupic. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 No i przeszedłem. Gierka niezła ale pod koniec imo troche klimat straciła. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Zakończenie miałem takie, że cyborgi przejęły kontrole nad światem. Kane puknął Carle i zrobił jej dziecko, które w przyszłości ma uratować świat. :/ A jakie wy mieliscie zakonczenia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w3maniak Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Są trzy możliwe zakończenia. Zależne są od momentu kiedy musimy zdecydować czy oddać dziecko tej babie, i podczas finałowych walk, mozna jakas przegrac w wtedy to sie zmienia. Pamietam kiedys widzialem trzy,ale pamietam tylko zwyciestwo ludzi. Ale Kane to ja chyba zawsze "puknie" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Pod koniec jak dla mnie to zbyt bajkowate sie robi, poczatek mi sie strasznie podobal, bardziej realne to bylo i sie wczułem, potem gra juz byla dla mnie zwyczajna i poziom spadl, ale musze powiedziec, ze milo mnie ten tytul zaskoczyl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal92 Opublikowano 24 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2008 Ma może ktoś spolszczenie do tej gry wraz z tym co oni tam mówią w tej grze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 W sobotę pojechałem do Biedronki kupić Jade Empire i Fahrenheit. Jade Empire nie znalazłem, a Fahrenheit był ostatnim egzemplarzem. Gierka zakupiona. Wczoraj wieczorem zainstalowałem (fajna sprawa z quizem podczas instalacji) i... wesssało mnie! Zacząłem grać coś koło 22:00... skończyłem koło 5:00. Dawno żadna gra nie wciągnęła mnie na tak długo. Przy takim Falloucie 3 nie mogłem wysiedzieć więcej niż 2 godzin, a po 10-15 godzinach spędzonych przy Falloucie 3 od tamtego czasu jakoś nie ciągnie mnie do tej gry. Fahrenheit to zupełnie coś innego. Wciągająca, kapitalna gra. Każdy powinien w nią zagrać, zwłaszcza że można ją nabyć już za 10 złotych. Quantic Dream pokazał po raz kolejny (Omikron: The Nomad Soul ktoś jeszcze pamięta?), że potrafi robić znakomite gry. Gra miażdży! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mortex Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 Quantic Dream pokazał po raz kolejny (Omikron: The Nomad Soul ktoś jeszcze pamięta?)Dwa tygodnie temu ukończyłem Omnikrona po raz trzeci. Co do Fahrenheit to można powiedzieć, że to już klasyk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 Quantic Dream pokazał po raz kolejny (Omikron: The Nomad Soul ktoś jeszcze pamięta?), że potrafi robić znakomite gry. Gra miażdży! Żałuję bardzo, że Heavy Rain tylko na ps3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2008 Podobno robia tez drugi rownolegly projekt oprocz Heavy Raina i to projekt na conajmniej 2 platformy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 Oby jedna z nich, to PC.... A Fahrenheit można powiedzieć, że wciągnął mnie najbardziej ze wszystkich gier w jakie grałem... Przydałoby się więcej takich gier. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 Ma ktoś pomysł jak zmusić Fahrenheita do działania w panoramie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eryk1982 Opublikowano 7 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2009 http://www.widescreengamingforum.com/forum...pic.php?t=12888 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2015 Według Amazona jeszcze w tym miesiącu pojawi się odświeżona wersja Fahrenheita. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2015 Fahrenheit: Indigo Prophecy Remastered - Steam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ancient Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2015 Niezbyt widać różnicę pomiędzy oryginałem, nie na tyle żeby robić szum. Na dużych monitorach wygląda pewnie lepiej, ale nie mogli po prostu zrobić moda? Odp. Nie bo jak można drugi raz zarobić na kultowej grze to czemu nie.Dodano jakieś usunięte sceny, ale chyba tylko z wersji na ameryke? Europejskie wydania chyba nie były cenzurowane, czy się mylę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...