Skocz do zawartości
R.i.P.

Fahrenheit

Rekomendowane odpowiedzi

gra jest po prostu niesamowita :D jestem wlasnie po biurze.... o moj boze, wiecej takich interaktywnych filmow, lepsze niz wiekszosc gier i filmow razem wziete...

ale mam problem - kupilem specjalnie do farhenheita joypada, Apollo GP-3020PC. to jest pierwsza gra w ktora gram na nim, i ma jakies problemy z prawym analogiem - na poczatku wogle go nie wykryla, potem jak juz ustawilem to przy "momentach zrecznosciowych" ze tak powiem :) dosc czesto prawy analog sie jakby blokuje :/ i te akcje musze robic juz na klawie, a nie usmiecha mi sie przelanczanie co chwila... (dodam tylko ze ten ten systemowy progs do joypadow pokazuje ze działa on calkowicie prawidlowo)

jak myslicie, wina joya? a moze gry?

i na co pomaga patch 1.1?

Edytowane przez igomako

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wlasnie to jest najgorsze - mam go ustawionego! decyzje nim podejmuje, rozgladam sie, dziala dobrze. tylko podczas sterowania poprzez te okręgi bywa ze sie prawy blokuje, przez co mi nie zalicza... a, i jeszcze, gdy wyskakuja decyzje do podjecia czasem ta czerwona kropka jest w dziwnych pozycjach, bynajmniej nie na srodku. jakby mial problemy z kalibracją, mimo iz wszystko jest wykalibrowane... oO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sit, czemu ja sie dopiero teraz o tym dowiaduje!? :/ no coz... sprawdze w innych grach jeszcze tego prawego analoga... mozecie mi jakies podpowiedziec? a pad jeszcze jest na gwarze, wiec problemu nie bedzie... (a raczej dopiero, jeszcze tygonia go nie mam :D)

tak sie zastanawiam, a moze wgrac sterowniki od innega pada 12 przyciskowego, moze cos by dalo...? (oczywiscie jesli wogle zadziala ;) )

a - i jeszcze, propo kalibracji - jak wracam do windy i sprawdzam to wszystko jest ok, wykalibrowane, jak bylo wczesniej, git pełny... dlatego sie zastanawialem czy to nie wina gry przypadkiem.

Edytowane przez igomako

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie na padzie od ps2 i przejsciowce do pc dziala bez problemow

BTW. super gierka! swietna graficzka i male wymagania... troche malo wyrazne sa te literki w wiadomosciach (e-mail, gazety itp.) - problem wystepuje oczywiscie jak sie gra na tv i jest sie od niego troche oddalonym (chyba nikt nie gra w odlegosci <50cm :) ).

Mozna jakos wlaczyc napisy w grze? Co prawda na razie jeszcze rozumiem o czym mowa, ale wolalbym ich kwestie przeczytac (na spokojnie :P)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A po polsku gdzies nia ma ? Po angielsku od biedy moglbym korzystac ale wolalbym po polsku :/ A solucja mi jest potrzebna bo po prosu nie siedze w przygodowkach i wole miec na wypadek gdybym sie zacial.

1728504[/snapback]

o matko! człowieku to nie jest przygodówka, wystarczy wykazać sie zdolnoscią myslenia żeby sobie z nią poradzic...ale widze ze to nadal trudna sztuka dla niektórych

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chłopie! ale to nie jest szymon czarodziej czy inny larry gdzie z detki i saksofonu robisz działo jonowe! tu wszystko jest tak naturalne jakbys to sam co dzien robił... słuchac, patrzec i wykonywac, naprawde nic wiecej do szczescia nie potrzeba.. (no moze jeszcze refleks i zwinne palce ;) )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A poza tym jezeli bedziesz uzywal solucji, to:

a) Bardzo szybko tę grę ukończysz.

B) Nie da ci ona tyle frajdy. Ni wczujesz sie w klimat.

c) Nie zrozumiesz do konca wszystkich szczegulow fabuly.

d) Ominie cie odpowiednie dla ciebie zakonczenie.

e) Wogole to nie ma co w tej grze uzywac solucji bo to bez sensu... :)

Edytowane przez q-b-a

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o matko!  człowieku to nie jest przygodówka, .......

1728646[/snapback]

Witam.

Wlasnie sie zaopatrzylem w ta gre i przymierzam sie do rozgrywki.Mialem nadzieje ze to jest przygodowka a widze ze niektorzy mowia ze nie.Co to za gatunek w takim razie.Zastanawia mnie tez uzycie pada.Lepiej grac na padzie czy na klawie??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

taka mała reklamka

zapraszam na pierwszą nieoficjalną stronę (i chyba jak narazie jedyną) stronę o grze www.indigo-prophecy.com jeśli chodzi o poradnik to jest właśnie tworzony ale jest już kilka chapterów opsianych oczywiście ze screenami :rolleyes:

Edytowane przez BoBi_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po czesci Spoiler :P

/zakonczenie/

nie wiem, czy to zakonczenie jest inne (dopiero raz gre przeszedlem) ale jezeli ma sie super wycwiczone paluchy (moj znajomy, co ma psxa tak ma ;P ) to mozna wygrac z cyborgiem juz na poczatku (wskaznik na maxa i udana sekwencja z kolorami), a potem oracle lapie dziewczyne i nie poddawac sie... pozniej znow udana sekwencja z kolorami i koniec :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie macie kodow a strona bez kodow jest do d.... ;]

A tak wogole wiecie ze jest jeden kod do tej gry???? Ciekawe po co on jest :?

1729540[/snapback]

Granie z kodami to nie jest to samo co bez, z kodami tylko psujesz sobie zabawę... ale kody moze sie kiedys znajdą ;)

Edytowane przez KaneFahrenheit

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie macie kodow a strona bez kodow jest do d.... ;]

A tak wogole wiecie ze jest jeden kod do tej gry???? Ciekawe po co on jest :?

1729540[/snapback]

Kodów nie ma jest tylko trainer który zapobiega ubywaniu życia i specjalnie na twoje życzenie został wrzucony na www.fahrenheit.xt.pl, co prawda nikt go jeszce nie sprawdzał ale w necie jest tylko jeden taki więc powinien działać Edytowane przez BoBi_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi