zolwi_k Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 Dzieki za odpowiedz, no szkoda ta gra jest troche krotka 2 dni grania, ale jeszcze i tak raz ja przejde hhe bo jest ciekawa A tak na marginesie to ta Carla przypomina mi ta laske z twarzy i z glosu co w grze "Syberia" B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 27 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2005 Niezły dreszczowiec, ma klimacik i super muzyczkę, a i jeszcze jedno - niesamowicie wciaga. Pozdro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 (edytowane) gra jest po prostu niesamowita :D jestem wlasnie po biurze.... o moj boze, wiecej takich interaktywnych filmow, lepsze niz wiekszosc gier i filmow razem wziete... ale mam problem - kupilem specjalnie do farhenheita joypada, Apollo GP-3020PC. to jest pierwsza gra w ktora gram na nim, i ma jakies problemy z prawym analogiem - na poczatku wogle go nie wykryla, potem jak juz ustawilem to przy "momentach zrecznosciowych" ze tak powiem :) dosc czesto prawy analog sie jakby blokuje :/ i te akcje musze robic juz na klawie, a nie usmiecha mi sie przelanczanie co chwila... (dodam tylko ze ten ten systemowy progs do joypadow pokazuje ze działa on calkowicie prawidlowo) jak myslicie, wina joya? a moze gry? i na co pomaga patch 1.1? Edytowane 28 Października 2005 przez igomako Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 musisz ustawic w opcjacjach zeby go uzywac bo w domyslnych ustawieniach nie jest on brany pod uwage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 wlasnie to jest najgorsze - mam go ustawionego! decyzje nim podejmuje, rozgladam sie, dziala dobrze. tylko podczas sterowania poprzez te okręgi bywa ze sie prawy blokuje, przez co mi nie zalicza... a, i jeszcze, gdy wyskakuja decyzje do podjecia czasem ta czerwona kropka jest w dziwnych pozycjach, bynajmniej nie na srodku. jakby mial problemy z kalibracją, mimo iz wszystko jest wykalibrowane... oO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 wina pada, oddaj go na gwarancje..... do tej gry nadaje sie tylko pad od psxa btw [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 (edytowane) sit, czemu ja sie dopiero teraz o tym dowiaduje!? :/ no coz... sprawdze w innych grach jeszcze tego prawego analoga... mozecie mi jakies podpowiedziec? a pad jeszcze jest na gwarze, wiec problemu nie bedzie... (a raczej dopiero, jeszcze tygonia go nie mam :D) tak sie zastanawiam, a moze wgrac sterowniki od innega pada 12 przyciskowego, moze cos by dalo...? (oczywiscie jesli wogle zadziala ;) ) a - i jeszcze, propo kalibracji - jak wracam do windy i sprawdzam to wszystko jest ok, wykalibrowane, jak bylo wczesniej, git pełny... dlatego sie zastanawialem czy to nie wina gry przypadkiem. Edytowane 29 Października 2005 przez igomako Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Ja jakos gram na padzie od PSX w dodadku na sterach z kierownicy i wszystko pieknie smiga :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 raczej nie wina gry, bo u mnie na nie było problemow , ani u zadnego z moich kumpli zatem ja stawiałbym na padnietego pada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 moj thrustmaster dual power tez potrafil przyswirowac, ale co dziwniejsze prawa galka w czasie tych "kolorkow" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 u mnie na padzie od ps2 i przejsciowce do pc dziala bez problemow BTW. super gierka! swietna graficzka i male wymagania... troche malo wyrazne sa te literki w wiadomosciach (e-mail, gazety itp.) - problem wystepuje oczywiscie jak sie gra na tv i jest sie od niego troche oddalonym (chyba nikt nie gra w odlegosci <50cm :) ). Mozna jakos wlaczyc napisy w grze? Co prawda na razie jeszcze rozumiem o czym mowa, ale wolalbym ich kwestie przeczytac (na spokojnie :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 @Niemiec - to chyba serio jak @lemborq mówił - gra dziala idealnie tylko na padach od psx.. ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Nie tylko. Mam pada Corsair Pro firmy Mediatech (shitowa firma) smiga pieknie z wibracjami i wogole... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buick111 Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Dajcie linka do solucji do tej gry !!! PLEASEEEE !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sivy(R) Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Dajcie linka do solucji do tej gry !!! PLEASEEEE !!! 1728308[/snapback] dajcie i dajcie, a samemu to sie nie chce poszukac :/ 10 sekund mi to zajęło ... BTW. po co Ci to ? przeciesz ta gra jest bardzo prosta ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buick111 Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 (edytowane) A po polsku gdzies nia ma ? Po angielsku od biedy moglbym korzystac ale wolalbym po polsku :/ A solucja mi jest potrzebna bo po prosu nie siedze w przygodowkach i wole miec na wypadek gdybym sie zacial. Edytowane 31 Października 2005 przez buick111 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 yyy... tu sie NIE DA zaciąc :) to nie przygodówki typu point&click... to cos duuuzo lepszego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 A po polsku gdzies nia ma ? Po angielsku od biedy moglbym korzystac ale wolalbym po polsku :/ A solucja mi jest potrzebna bo po prosu nie siedze w przygodowkach i wole miec na wypadek gdybym sie zacial. 1728504[/snapback] o matko! człowieku to nie jest przygodówka, wystarczy wykazać sie zdolnoscią myslenia żeby sobie z nią poradzic...ale widze ze to nadal trudna sztuka dla niektórych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buick111 Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Wiesz ja nie mam za duzo czasu aby grac a tym bardziej zeby bawic sie w kombinowanie i dlatego wole od czasu do czasu zerknac do solucji... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 chłopie! ale to nie jest szymon czarodziej czy inny larry gdzie z detki i saksofonu robisz działo jonowe! tu wszystko jest tak naturalne jakbys to sam co dzien robił... słuchac, patrzec i wykonywac, naprawde nic wiecej do szczescia nie potrzeba.. (no moze jeszcze refleks i zwinne palce ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 (edytowane) A poza tym jezeli bedziesz uzywal solucji, to: a) Bardzo szybko tę grę ukończysz. B) Nie da ci ona tyle frajdy. Ni wczujesz sie w klimat. c) Nie zrozumiesz do konca wszystkich szczegulow fabuly. d) Ominie cie odpowiednie dla ciebie zakonczenie. e) Wogole to nie ma co w tej grze uzywac solucji bo to bez sensu... :) Edytowane 31 Października 2005 przez q-b-a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 A poza tym jezeli bedziesz uzywal solucji, to: a) Bardzo szybko tę grę ukończysz. 1728978[/snapback] Nawet bez solucji mozesz ja skonczyc w ok 7 godzin :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 o matko! człowieku to nie jest przygodówka, ....... 1728646[/snapback] Witam. Wlasnie sie zaopatrzylem w ta gre i przymierzam sie do rozgrywki.Mialem nadzieje ze to jest przygodowka a widze ze niektorzy mowia ze nie.Co to za gatunek w takim razie.Zastanawia mnie tez uzycie pada.Lepiej grac na padzie czy na klawie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Jest to interaktywny film/action-adventure* Lepiej jest grac padem chyba, ze wolisz grac dluzej niz 6 godzin :P (*skreslic niepotrzebne) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoBi_ Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 (edytowane) taka mała reklamka zapraszam na pierwszą nieoficjalną stronę (i chyba jak narazie jedyną) stronę o grze www.indigo-prophecy.com jeśli chodzi o poradnik to jest właśnie tworzony ale jest już kilka chapterów opsianych oczywiście ze screenami :rolleyes: Edytowane 20 Listopada 2005 przez BoBi_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Nie macie kodow a strona bez kodow jest do d.... ;] A tak wogole wiecie ze jest jeden kod do tej gry???? Ciekawe po co on jest :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 po czesci Spoiler :P /zakonczenie/ nie wiem, czy to zakonczenie jest inne (dopiero raz gre przeszedlem) ale jezeli ma sie super wycwiczone paluchy (moj znajomy, co ma psxa tak ma ;P ) to mozna wygrac z cyborgiem juz na poczatku (wskaznik na maxa i udana sekwencja z kolorami), a potem oracle lapie dziewczyne i nie poddawac sie... pozniej znow udana sekwencja z kolorami i koniec :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaneFahrenheit Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 (edytowane) Nie macie kodow a strona bez kodow jest do d.... ;] A tak wogole wiecie ze jest jeden kod do tej gry???? Ciekawe po co on jest :? 1729540[/snapback] Granie z kodami to nie jest to samo co bez, z kodami tylko psujesz sobie zabawę... ale kody moze sie kiedys znajdą ;) Edytowane 31 Października 2005 przez KaneFahrenheit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom1234 Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 Zapraszam do recenzji na cwr.pl Recenzja pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoBi_ Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 (edytowane) Nie macie kodow a strona bez kodow jest do d.... ;] A tak wogole wiecie ze jest jeden kod do tej gry???? Ciekawe po co on jest :? 1729540[/snapback] Kodów nie ma jest tylko trainer który zapobiega ubywaniu życia i specjalnie na twoje życzenie został wrzucony na www.fahrenheit.xt.pl, co prawda nikt go jeszce nie sprawdzał ale w necie jest tylko jeden taki więc powinien działać Edytowane 31 Października 2005 przez BoBi_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...