ojejku Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 Już w piątek :blink: ! super, w końcu będzie w co grać a co więcej będzie piknie chodziło! czekam z niecierpliwością :)). pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 Ta gra to "a must buy". Licze na powiew swierzosci- recenzje na zach. sa b. obiecujace. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 a ja po raz n-ty przeszedłem demko, aaaaaaa, ta gra to hit murowany B) no to kiedy ten piatek? jutro? :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 a ja po raz n-ty przeszedłem demko, aaaaaaa, ta gra to hit murowany B) no to kiedy ten piatek? jutro? :lol2: 1636309[/snapback] Jak coś weźmiesz na sen to może piątek będzie jutro :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stregobor Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Zapowiada sie granie na calego. Ciekawi mnie tylko jaka dluga bedzie ta gra? Bo demko skonczylo sie zanim sie zaczelo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Dlugosc gry bedzie zalezala od twoich wyborow czyli moze sie skonczyc juz po 1minucie grania ;] JESZCZE TYLKO 9 DNI :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stregobor Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Tylko ja nie mowie to smutnych koncach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 JESZCZE TYLKO 9 DNI :D 1636984[/snapback] Jak to :blink: a nie w piątek miała być ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Dokladnie... kiedy ta premiera? Juz sie szykowalem na ten weekend. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 (edytowane) Piatek za tydzien (czyt.16.09 br.) jest u nas a w ten piatek (czyt. 09.09 br.) u ziomkow z Wysp Brytyjskich. Premiera odbędzie sie około dnia 16.09.2005. Edytowane 7 Września 2005 przez Szela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RauloS Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 ale zajebi*** gra jaka wciagajaca jaki ma klimat:) nie moge sie doczekac jak myliscie ile po premierze gra jest w empiku>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stregobor Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 (edytowane) A tak na marginesie + wiadomo na jakim nosniku gra wyjdzie, bo niestety ostatnio padlo mi DVD :/ Edit Ponoc premiera swiatowa zostala przelozona na 20.09... Edytowane 8 Września 2005 przez stregobor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 A to q.... jaki sztyng... zaraz komus cos zrobie :/ Co za debile. Teraz jeszcze pewnie przesuna z 4 razy i tak do gwiazdki :( 5.10 to juz nauka na pelnych obrotach bedzie i raczej sobie nie pogram. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 A to q.... jaki sztyng... zaraz komus cos zrobie :/ Co za debile. Teraz jeszcze pewnie przesuna z 4 razy i tak do gwiazdki icon_sad2.gif 5.10 to juz nauka na pelnych obrotach bedzie i raczej sobie nie pogram. A dla mnie idealnie , akurat sesje zamkne i będe mógł do stycznia sobie pykać spokojnie ,a tak byłoby cięzko wybrać między imprezą , nauką a graniem :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 (edytowane) I sqrczybyki cene podniesli do 99 Po prostu pieknie :mad: @stregobor z tego co widac na pudelgu to bedzie DVD Edytowane 8 Września 2005 przez Szela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RauloS Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 nie lepiej kupic tu http://ultima.pl/itemnfo.php?id=3095 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Edit Ponoc premiera swiatowa zostala przelozona na 20.09... 1637580[/snapback] po prostu zaje***** :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 szkoda , że nie będzie polskiej przynajmniej polskich napisów , zawsze po angielsku może jakiś pikantny szczegół umknąć , a liczę , że ta gra będie miała super fabułę , no nic będzie okazja podszlifować troche angielski , a 54 zł daje w ciemno na tą gierke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 szkoda , że nie będzie polskiej przynajmniej polskich napisów , zawsze po angielsku może jakiś pikantny szczegół umknąć , a liczę , że ta gra będie miała super fabułę , no nic będzie okazja podszlifować troche angielski , a 54 zł daje w ciemno na tą gierke. 1638941[/snapback] A kto ci powiedzial ze nie jest PL?? bedzie tylko kinowa na szczescie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RauloS Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 a ta w ultimie tez PL pisze ze angielska .. http://ultima.pl/itemnfo.php?id=3095 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ConiX Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 hehe ludzie pls powiedzcie mi w jaki sposob mam przejsc to demo bo chyba mam chwilowe zacmienie mozgu w w kiblu wszystko posprzatane,ladnie podloga umyta nozyk schowany itp...itd.. wsiadam do taxi i pisze ze mam wrocic do last save <_< czy to taki koniec jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stregobor Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 (edytowane) Tak, to jest niestety smunty konie demka :/ Tak czy inaczej pelna wersje dzis nie wyszla, przynajmniej nigdzie o tym nie pisze. Edytowane 9 Września 2005 przez stregobor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Robimy nowe odliczanie do polskiej premiery czyli JESZCZE 26 DNI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajaxtomek Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 hey ta gra jest za....sta!!! na pewno kupie oryginałł! Ale mam z nią pewien problem. Jak wychodzie z baru i wsiadam do takswki lub schodzie do metra, to sie pokazuje najazd na takeigo gościa (jakiegoś menela) i to juz jest koniec???? czy trzeba coś wcześniej zrobić i gra sie dalej?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajaxtomek Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 hey ta gra jest za....sta!!! na pewno kupie oryginałł! Ale mam z nią pewien problem. Jak wychodzie z baru i wsiadam do takswki lub schodzie do metra, to sie pokazuje najazd na takeigo gościa (jakiegoś menela) i to juz jest koniec???? czy trzeba coś wcześniej zrobić i gra sie dalej?? 1641070[/snapback] o sory wielkie właśnie przeczytałem że już o tym pisaliście... szkoda wielka że takie krutkie :sad: no ale sie mwi trudno i trzeba czekać na premiere. juz sie nie moge doczekać!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazyPL Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Mam mały problem z tym demem. Nie chce mi sie zainstalowac. 2 razy sciagalem i nadal ten sam blad. ma ktoś rozwiazanie?? system to w2k3 Prosze o pomoc bo nie wiem co mam zrobic :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 właśnie pograłem chwilę na PS2 w w/w grę i powiem z pełną odpowiedzialnością i potwierdze, że macie na co czekać gra jest wypas, a tv potęguje efekt jakbym oglądał film coś wspaniałego B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 to już po demie można było wnioskować ;p Rozumiem, że grałeś w full ? Ty szczęściarzu jak zwykle ;p pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 I pomyslec ze jutro moglibysmy juz w to grac. az cos czlowieka bierze :mur: JESZCZE 20 DNI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 w fulla fulla :-P z tego co brat mi mówił, to po akcji w barze jest się parą detektywów którzy próbują rozwiązać zagadke tego co zaszło w WC B) następnie akcja przenosi się do miekszania gdzie znów kierujemy naszym bohaterem, który budzi się w łóżku całym zakrawawionym itp - podcinał sobie żyły itp :blink: klimat jest cały czas B) podziwiam ogrom :blink: sposobów wykonania każdej akcji i rozwiązań które mają odbicie w następnej części, coś niesamowitego, tą gre można przejść chyba na 1000 sposobów :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...