KWS89 Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 (edytowane) FILM :] Kontynuacja(a moze nowy kierunek) sagi z motorkami w roli głównej B) Z filmu został uczyniony w sumie teledysk. Utwór w podkładzie to Prodigy-Spitfire. Waga prawie 9mb. Kodek- Real media. Jakosć- średnia(ale najlepiej się ogląda w okienku) Jak ktoś nie ma kodeka to zarzucam linkiem :wink: KLIK ? PS. Opinie, opinie proszę :wink: Edytowane 29 Lipca 2005 przez AKa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 Link do filmu nie działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 Jak nie działa jak u mnie pobiera? <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hruszczof Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 działa u mnie pobiera:). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sand Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Wsysam , bedzie Update posta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vegosan Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 jak dla mnie nic ciekawego ani nic smiesznego. Sam robie czesto filmy z qumplami ale nie zamieszczam bo wiem ze takie rzeczy tylko smieszą nas ;] Zwykly nieznajomy czlowiek nie zrozumie co i jak. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Hm, a gdzie Ci ludzie którzy krzyczeli najgłośniej żebyśmy się sprężyli z nakręceniem tego filmu B) @Vegosan. Dla mnie robienie takich filmików to jest czysta przyjemnośći zabawa przy okazji, a jak komuś się podoba to niech się podoba a jak nie to nie. Specjalnie dałem na prezentacjach żeby móc zaprezentować film(normalny) bo na oślej by mnie wyzwali od zagracenia 8mb transferu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slickeer Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Ale LOL B) nic śmiesznego/ciekawego - normalny dzień wiejskich dzieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 (edytowane) Widzisz, wiejskie dzieci nie mają funduszów na narkotyki i koncerty więc bawią się motorkami i tanimi alkoholami. Edytowane 1 Sierpnia 2005 przez AKa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 filmu nie mozna pobrac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 (edytowane) Potwierdzam, awaria serwera :mad: Jw. co za darmo to do [gluteus maximus]... Edytowane 6 Sierpnia 2005 przez AKa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Aka a może by tak jako torrent :> ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 (edytowane) DZIAŁA!!! Ludzie sscijcie dopuki serwer działa :wink: Edytowane 6 Sierpnia 2005 przez AKa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...