Skocz do zawartości
qb

wczoraj wyciszylem kompa :)

Rekomendowane odpowiedzi

hehe podpowiedzieliscie mi wiele po przeczytaniu jednego z tematow na tym forum (o wyciszaniu matą) stwierdzilem ze sobie taka mate qpie :) bo mam zamontowane 4 wiatraki w kompie :) i jak ide spac to sie nie da zasnac :) hyhy :) wiec poszedlem do sklepu i zaqpilem cos podobnego do waty grubego na 1 cm przyklejonego do jakiejs gumy :)) nie weim co to jest ale wyglusza EKSTRA :) teraz po wylaczeniu 2 wiatrakow zamontowalem sobie przelaczniki :P zeby se kablami nie bawic :) nic nie slychac kompa po prostu nie ma ;) dzieki za pomoc ! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

noo nazywa sie mata dzwiekoszczelan czy jakos tak :) ale jak powiesz ze chciales cos wyciszyc (w motoryzacyjnym kazdym)

to ci dadza to co chcesz :) pan sie zdziwil ze qpuje to do wyciszania kompa i mi sie spytal czy moj komp az TAK RYCZY :) hyhy :) (lajza wcale lepszego nie mial jakis 386 sx pewnie, na biurku stal i jak wszedlem to mi sie slabo od halasu zrobilo :) )

no i kosztuje 17 zetkow jest jej tyle ze wystarczy na 2 kompy prawie no chyba ze chcesz dokladnie obkleic no i moja jest zielona taka wata przyklejona do takiej gumowej plandeki :)

to wszystko co moge poiwedziec :)

pozdrowienia qb :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jaka mash temp. proca 

nie za duzo tych "ikon emocji" :D :D

temperatura wzrosla o 4 stopnie ale za to jaka cisza :)

a ikon emocji wcale nie jest za duzo !! :) :) :) jest ich w sam raz :) :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...