Skocz do zawartości
Slayer

pasta termoprzewodząca- jaka?

Rekomendowane odpowiedzi

Zdjąłem cooler z procesora i zobaczyłem, że ,,fachowcy" z S....chu  :wink:  nie nałożyli nawet kropli pasty. A, że mam na procku 60 stopni, to dobrze będzie, jak coś tam posmaruję. Jaką doradzicie?

niechaj zgadnę, chodzi o SIMMTECH?? :-)

oni nigdy nie grzeszyli dokładnością :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jadę do serwisu zaraz. Pobiłem rekord- od startu po 5 minutach- 65 stopni 8O i to w samym biosie!!! 8O I jeszcze to napięcie- 1.68 V. Każę im wymienić płytę z prockiem :evil: To ja wole już AMD...nawet na K7S5A niż to <span style="color:red;">[ciach!]</span>o! :evil: A w p.....du. Jak się uda, to zamienię ten cąły bajzel na XP 1700 i pierd..... :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jadę do serwisu zaraz. Pobiłem rekord- od startu po 5 minutach- 65 stopni 8O  i to w samym biosie!!! 8O  I jeszcze to napięcie- 1.68 V. Każę im wymienić płytę z prockiem :evil:  To ja wole już AMD...nawet na K7S5A niż to <span style="color:red;">[ciach!]</span>o! :evil:  A w p.....du. Jak się uda, to zamienię ten cąły bajzel na XP 1700 i pierd..... :twisted:

good luck :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No, właśnie przyjechałem. Szkoda gadać- serwis to straszne Lamy. Prubowali mi wmówić, że jak będzie 80 stopni, to dopiero mam do nich jechać. Łache mi robili, że posmarowali pastą. Efekt- praca proca przy starcie po paru minutach- do 49-50 stopni- czyli norma. O zmianie płyty i proca mogę zapomnieć( na jaiś czas).....chyba, że opylę to komuś :)

A co do zmiany płyty i proca- jak już coś to:

Dla AMD płyta pod Bartona( 200 FSB)- na razie obsługuje to tylko N-Force2....nie ma na razie innych płyt jako alternatwa :(

Pentium 4.....Precsot nie jest obsługiwany poprawnie przez RZADNĄ dostępną płytę na dzisiaj. Powód? 200Mhz( 800) magistrali zamiast 166 Mhz :(

Rozwiazanie:

Trzeba czekać na Hammera :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dziasiaj widziałem jak "fachowcy" z Vectora przyczepili wentylator na antka : zostawili gumę do żucia i dołożyli do tego obficie (chyba całą tubkę - dla klienta wszystko) pastę być może srebrną (kolor), było tyle tego, że doszło nawet do mostków ( srebrna pasta to chyba by to pozwierała) ale dzałało - czyli fachowcy bo każdemu innemu chyba by to padło

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...