Slayer Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Zdjąłem cooler z procesora i zobaczyłem, że ,,fachowcy" z S....chu :wink: nie nałożyli nawet kropli pasty. A, że mam na procku 60 stopni, to dobrze będzie, jak coś tam posmaruję. Jaką doradzicie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 To zależy, jeżeli chcesz dobrą i 30zł nie gra roli to AS III. W przeciwnym wypadku każda choćby ze standartowego titana. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 AS3 jest gorsze od as2 vide test liska :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeorunner Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 artic silver 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cornholio Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Zdjąłem cooler z procesora i zobaczyłem, że ,,fachowcy" z S....chu :wink: nie nałożyli nawet kropli pasty. A, że mam na procku 60 stopni, to dobrze będzie, jak coś tam posmaruję. Jaką doradzicie? niechaj zgadnę, chodzi o SIMMTECH?? :-) oni nigdy nie grzeszyli dokładnością :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 jezeli nie sciagales "czapeczki" :) z procka to on ma i tak duza powierzchnie styku z radiatorem wiec IMHO mozesz zastosowac nawet zwykla paste silikonowa typu H - 4zl za tubeczke (o wiele taniej niz AS a roznica temp okolo 3*C) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naro Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 jakiś AS, weź od kogoś pare kropel i już Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Jadę do serwisu zaraz. Pobiłem rekord- od startu po 5 minutach- 65 stopni 8O i to w samym biosie!!! 8O I jeszcze to napięcie- 1.68 V. Każę im wymienić płytę z prockiem :evil: To ja wole już AMD...nawet na K7S5A niż to <span style="color:red;">[ciach!]</span>o! :evil: A w p.....du. Jak się uda, to zamienię ten cąły bajzel na XP 1700 i pierd..... :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naro Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 Jadę do serwisu zaraz. Pobiłem rekord- od startu po 5 minutach- 65 stopni 8O i to w samym biosie!!! 8O I jeszcze to napięcie- 1.68 V. Każę im wymienić płytę z prockiem :evil: To ja wole już AMD...nawet na K7S5A niż to <span style="color:red;">[ciach!]</span>o! :evil: A w p.....du. Jak się uda, to zamienię ten cąły bajzel na XP 1700 i pierd..... :twisted: good luck :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 no to zmadrzales :D a tak wogoole to as3 rulezz!!!1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 No, właśnie przyjechałem. Szkoda gadać- serwis to straszne Lamy. Prubowali mi wmówić, że jak będzie 80 stopni, to dopiero mam do nich jechać. Łache mi robili, że posmarowali pastą. Efekt- praca proca przy starcie po paru minutach- do 49-50 stopni- czyli norma. O zmianie płyty i proca mogę zapomnieć( na jaiś czas).....chyba, że opylę to komuś :) A co do zmiany płyty i proca- jak już coś to: Dla AMD płyta pod Bartona( 200 FSB)- na razie obsługuje to tylko N-Force2....nie ma na razie innych płyt jako alternatwa :( Pentium 4.....Precsot nie jest obsługiwany poprawnie przez RZADNĄ dostępną płytę na dzisiaj. Powód? 200Mhz( 800) magistrali zamiast 166 Mhz :( Rozwiazanie: Trzeba czekać na Hammera :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 ja mam paste titana ze srebrem I ten na tym co ponizej spadła o 2 stopnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 dziasiaj widziałem jak "fachowcy" z Vectora przyczepili wentylator na antka : zostawili gumę do żucia i dołożyli do tego obficie (chyba całą tubkę - dla klienta wszystko) pastę być może srebrną (kolor), było tyle tego, że doszło nawet do mostków ( srebrna pasta to chyba by to pozwierała) ale dzałało - czyli fachowcy bo każdemu innemu chyba by to padło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...