Jet4 Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 Witam. Kolega ma zamiar kupić sobie kość 256MB RAM. Narazie wiem tylko ,że ma: Intel Celeron 4A, 2433 (6 x 406) i jedną kość 256 DDR (333 MHz) no-name. I teraz pytanka: Czy jak juz kupić druga kość, to czy jest sens inwestować w cos lepszego, mysle o http://www.arest.pl/index.php?inc=produkt&...tid=3&grupa=433 ,czy jak nie bedzie różnicy, to kupic też jakąś no-nanme np. tą kosć Generic za 89zł? Co polecacie? I jeszcze pytanko dla pewnosi - jak jest ta kosc 333MHz, to druga też bedzie tak działać na 333MHz? I czy napewno wejdzie, nie bedzie żadnych problemów że sie nie przyjmie? Z góry thx za odpowiedź - szukałem w szukajce, lecz nie znalazłem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jet4 Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 (edytowane) odpowie ktoś? Wiem ,ze pewnie głupie rzeczy sie pytam ale szkoda zeby kolega kupił coś do bani/nie weszło mu/niepotrzebnie prepłacił. Zwłąszcza ,że widze potopic pare rzędó dalej i tam komuś nie poszło do no-name TwinMosy. hmm.. Jakie by były pamięci dobre ,żeby napewno sie nie gryzły? Najlepiej to chyba ta kość Geil, ale jakoś nie jestem pewnien ,że sie może nie gryźć... HELP :] Co ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span>, żeby pasowało, było najwydajniejsze i żeby sie nie gryzło z tą no-name? Edytowane 30 Lipca 2005 przez Jet4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 TO tak. NIe masz nigdy pewności, że pamięci sie nie będa gryzły. To jest loteria - choć większości ludzi pamiątki działają dobrze. Jeśli on ma 333 MHz 256 to dokup mu drugiego No-Name 256 333 i już. Ja bym tak planował i tak bym zrobił. A najlepiej idź do sklepu z płytą główną i tamtym ramem, niech sprawdzą na miejscu. Chyba, że kupujesz via Allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...