starykot Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 Czy po rekompilacji na jajko 2.6.22 zapis na partycjach NTFS będzie w pełni obsługiwany? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 Nie. Poza tym 22 nie wyszedł, chyba miałeś na myśli 11 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starykot Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Ta miałem na myśli 2.6.11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sithh Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Obsługiwany jest (jeżeli kompilujesz jądro z ta opcją) , ale nie wiem czy jest bezpieczny. Poszukaj w necie czegos więcej na ten temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 31 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2005 sithh: Nie jest w pełni obsługiwany. Byś może przeczytał w helpie kernela co na ten temat piszą zanim coś ty napiszesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmur Opublikowano 31 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2005 Da sie co prawda w kompilowac ta opcje w jadro i jest juz niby oznaczona jako bezpieczna ale ja bym nie ryzykowal (mam uraz od prob z zapisem na NTFS ktore zakonczyly sie mogila totalna dla obu partycji winshita i 2 tygodniami charowania nad odtworzeniem utraconych kosztorysow) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sithh Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 (edytowane) sithh: Nie jest w pełni obsługiwany. Byś może przeczytał w helpie kernela co na ten temat piszą zanim coś ty napiszesz? 1574898[/snapback] No przecież jest taka opcja :unsure: Ale helpa przeczytam :) edit: No i poczytałem dokumentację z jajka 2.6.11.6 i przyznaję się do błędu :oops: The driver currently supports read-only mode (with no fault-tolerance, encryption or journalling) and very limited, but safe, write support. Edytowane 1 Sierpnia 2005 przez sithh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...